Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי שמתי מערכת הכול די בזול חוץ מההתקנה והסאב שהוא מהחנות

אז ככה

קומפוננט מורל פולס 6.5 400ש"ח

מגבר לנזאר VIBR 420

סאב JBL 1260br 800 שקל חדש דנדש

והתקנה וחיווט 500 שקל ניראה לי 4 G

רדיו דיסק ישן ומסריח שאני עומד להחליף

ושתי רמקולים אחוריים ממש מעפנים שמחוברים לרדיו דיסק

עכשו רק קניתי אני די מאוכז מהעוצמה זה לא מספיק חזק לא הסאב ולא הקומפוננט

אני לא יודע איפה הבעיה ומה כדי להחליף

חשבתי להחליף תמגבר במגבר JBL75.5 אבל לא ניראה לי יהיה הבדל כי שתיהם 100X4 RMS

איפה כדי להתחיל ?

להוסיף שתי רמקולים טובים מאחורה 6X9 או לא יודע עצות בבקשה

פורסם

ככה בגדול המגבר הזה חלש אם תראה בחוברת את ההספק האמיתי שלו תיפול מהכסא כי שם הם מפרסמים הספק אמיתי .

לכן הסאב לא חזק

לגבי רמקולים מאחורה אין צורך

לגביי GTO אתה תרגיש בהחלט הבדל .

בשלב הראשון לרכוש הגברה מתאימה וHU אחכ במה קדמית

פורסם

אוקי חח תגיד לי בעדינות מה ההספק ?

דרך אגב שאני מגביר הרבה אני מרגיש שהפולס פשוט ניגמרים למה זה אם המגבר כזה חזק ופולס זה 120

פורסם

מה חסר לך בסאב?חוזק,דיוק?

ואולי בכלל המערכת לא מכוונת טוב?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
מה חסר לך בסאב?חוזק,דיוק?

ואולי בכלל המערכת לא מכוונת טוב?

חסר לי חוזק ושירעיד לי תרכב

לא ניראה לי זה 50RMS כי קשה אני אומר ניגמר אני מיתכוון לזה שהוא כבר צורח לא יודע איך להזביר מרגישים שהוא פשוט חלש מידי להגברה

פורסם

opel,שמעת את הסאב לפני שקנית?

ואם אתה מחפש חוזק,אז תחליף את הJBL הזה באח הגדול שלו,1202D.אחרי שתקנה אותו,מבטיח לך שרק תחפש להוריד את הבאסים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

לא יודע חבל לי להחליף תסאב רק קניתי אותו ואהבתי אותו ששמעתי אולי צריך להגביר עוד קצת ולכוון

טוב השאלה העיקרית כרגע מה אני עושה כדי להחליף את המגבר ל75.4 או ל1004 זה יתן לי הבדל?

פורסם

רגע,ההוא שקנית ממנו לא נגע לך בכלל בכיוונים?

• תוכן חדש...