Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

משום מה, המונו לא נדלק פתאום, בבוקר כן נדלק.

ברשותי רדיו דיסק פיוניר 6750 שמחוברים אליו מונו ומגבר 75.4. למונו מחובר סאב קסנון גולד, משום מה שמתי לב עכשיו שהמונו לא נדלק.

המערכת מחוברת כך:

כבל 4 גייג' עובר דרך המצבר למפצל, אליו מתחברים 2 כבלים של 6 גייג' למונו ולמגבר.

כל מגבר מקבל מינוס בנפרד מגוף הרכב.

הרימוט מחובר ל-75.4 ומהמגבר העברתי עוד כבל רימוט למונו.

לפי מה שראיתי כל הכבלים מחוזקים כראוי.

יש לי רב מודד, אני מבקש את עזרתכם שתכוונו אותיי לתהליך הבדיקות לפי הסדר.

תודה רבה לכם.

פורסם

האם המגבר נדלק ונכנס לפרוטקשיין או בכלל לא נדלק?

תבדוק את הפיוז על המונו.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אכן 2 הפיוזים נשרפו.

כל פיוז 30 אמפר. המונו הוא של אינפיניטי 611 וכמו שכבר כתבתי הסאב הוא פניקס גולד קסנון שמחובר בגישור במונו (פלוץ חיצוני ומינוס חיצוני) והסאב מחובר בהתנגדות של 2 אוהם.

מה יכולה להיות הסיבה שאחרי חודשיים תקרוץ הבעיה הזאת?

פורסם

דבר ראשון - אם אני לא טועה זה מונו שיש לו שני ערוצים (אחרת אין כל כך טעם לשני פיוזים)

ברגע שאתה מגשר את שני הערוצים האלה אני מאמין שאתה אמור לעבוד עם סאב בהתנגדות של 4 אוהם - תבדוק את זה במדריך של המונו.

אני מאמין שאפשרויות החיבור הן או שני סאבים 4 אוהם כל אחד על ערוץ נפרד.

או שני סאבים 2 אוהם כל אחד על ערוץ נפרד

או סאב 4 אוהם בגישור

מעבר לזה שתי המלצות חמות יהיו לתת למונובלוק הזה כבל 4 גייג' משלו ואם אתה עדיין לא רוצה לעשות כזה שדרוג אז לפחות לשים פיוז אחרי המפצל שיהיה נמוך מ60 אמפר בכדי להגן על המגבר שלך משריפה נושפת של הפיוזים - למרות שהם נשרפו לפעמים יכול עדיין להגרם נזק למגבר כתוצאה של התחממות.

אני ממש לא בטוח לגבי החיבורים - אבל תבדוק את זה כי זה נשמע לי הגיוני שזה מה שיגרום למגבר שלך להגיע למצב כזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם לי זה קרה פעם עם המונו של הליטנינג

מרוב לחץ ודיכאון שככתי מהפיוזים...

באמצע הלילה נזכרתי בזה וטסתי לאוטו ואכן זו הייתה הבעיה...

אגב מה ההבדל במגברים שיש בהם 2 פיוזים לכאלה שיש בהם 3? או אולי יותר...

פורסם
דבר ראשון - אם אני לא טועה זה מונו שיש לו שני ערוצים (אחרת אין כל כך טעם לשני פיוזים)

ברגע שאתה מגשר את שני הערוצים האלה אני מאמין שאתה אמור לעבוד עם סאב בהתנגדות של 4 אוהם - תבדוק את זה במדריך של המונו.

אני מאמין שאפשרויות החיבור הן או שני סאבים 4 אוהם כל אחד על ערוץ נפרד.

או שני סאבים 2 אוהם כל אחד על ערוץ נפרד

או סאב 4 אוהם בגישור

מעבר לזה שתי המלצות חמות יהיו לתת למונובלוק הזה כבל 4 גייג' משלו ואם אתה עדיין לא רוצה לעשות כזה שדרוג אז לפחות לשים פיוז אחרי המפצל שיהיה נמוך מ60 אמפר בכדי להגן על המגבר שלך משריפה נושפת של הפיוזים - למרות שהם נשרפו לפעמים יכול עדיין להגרם נזק למגבר כתוצאה של התחממות.

אני ממש לא בטוח לגבי החיבורים - אבל תבדוק את זה כי זה נשמע לי הגיוני שזה מה שיגרום למגבר שלך להגיע למצב כזה.

בקשר להוספת פיוז אתה אכן צודק, תמיד אני אומר לעצמי שאני אעשה זאת אבל תמיד אני שוכח.

פחות מ-60 אמפר? מה הבעיה שזה יהיה 60 אמפר? זה משנה אם הפיוז יהיה יותר גדול? אני אשמח לדעת למה.

בקשר לחיבורים, אין לי ספר של המונו הזה כי הוא נקנה מיד שניה.

אבל הסאב הוא בעל 2 סלילים של 4 אוהם, אין אני אמור לגשר אותו אם לא - פלוס של סליל X לפלוס של סליל Y לפלוס חיצוני במונו, ומינוס של סליל X למינוס של סליל Y למינוס חיצוני של המונו?

לחבר את הסאב הזה זה או ב-8 אוהם או ב-2 אוהם.

אם אני אחבר ב-8 אוהם לא יצא לי מזה כלום, אני בכלל ולא אנצל לא את המונו ולא את הסאב.

כמו כן אי אפשר לחבר מינוס של סליל אחד למינוס של מונו וככה גם עם הפלוס של הסאב לפלוס של המונו. נכון זה יעבוד על 4 אוהם כל סליל יהיה עם ערוץ נפרד אבל כל סליל לא ינגן אותו דבר בסוף וסתם הכל ילך פאייפל.

עזרה עזרה ושוב עזרה!

ד"א הפיוזים פשוט נמסו אחד מהם היה שרוף והשני לא, בדקתי עם רב מודד.

כרגע חיברתי פיוזים חדשים ובינתיים אין שום בעיה.

אבל עדיין אני לא מוכן להשאיר את זה ככה.

תודה לכל העוזרים.

לילה טוב.

פורסם

לדעתי המגבר שלך לא יציב בגישור ב2 אוהם וגם תגיד תודה שיש לך מגבר עם פיוזים כי לי לא היה :cry:

ואני חושב שהמגבר לא תואם את דרישת הסאב.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

הידעתם שלרוב מגברי מונו בעלי "2" ערוצים כלחומר 2 + ו2 -

מתחברים לבסוף לערוץ אחד בתוך המגבר ?

אהה כנראה שלא :]

פותח התרד חבר את הסאב לאחר הורדת ההתנגדות שלו ל2 אוהם

לפלוס ומינוס קרובים במגבר ("יענטו" ליציאה אחת כביכול)

יהייה בסדר :]

פורסם

עכשיו הסאב מגושר ככה שהוא על 2 אוהם (לפי איך שכתבתי שהוא מחובר אני צודק?)

יגאל לפי מה שאתה אומר, לחבר ליציאה אחת במונו? כמה אני אנצל אותו בחיבור הזה? אם אתה אומר שבסוף זה מנגן יענו על יציאה אחת במונו, אז למה הוסיפו עוד יציאה במונו?

אתה יכול להסביר?

פורסם

קלות חיבור זה הסיבה ל"הוספה" של עוד יציאות

אתה לא באמת חושב שיש לך דואל מונו נכון

לכן שתי היציאות הללו לבסוף בתוך המגבר איפה שהלוח כבלים נגדים ספקים וכו מתחברים להם ליציאה אחת בלבד

(אמרתי קלות חיבור , כנראה שיש כאלה שזה עדיין קשה)

בקיצור תחבר ל=+ ול- הימניים

פורסם

אתם רציניים במה שאתם אומרים?:)

או שפשוט מסרבים להבין?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה מה שניסיתי להסביר מההתחלה - רוני צודק

גם המגבר של הJBL בחתימה שלי הוא בדיוק ככה.

זה ערוץ אחד אבל יש לו שתי יציאות.

לא מחברים אותן בגישור ב2 אוהם אלא אך ורק במידה ורוצים לחבר שני סאבים שהם 4 אוהם בשביל להוריד את המגבר להתנגדות 2 אוהם.

כלומר כל סאב 4 אוהם מחובר לאחת מהיציאות וככה המגבר כביכול רואה ערוץ אחד שמחובר במקביל לשני סאבים.

אתה יכול או לחבר כל סליל לכל ערוץ במידה והם שני סלילים של 4 אוהם וככה אתה עובד נכון.

או לחבר את הסלילים ביניהם ל2 אוהם ולחבר אותם ליציאה אחת במגבר בלבד.

לחבר את שני הסלילים בין הסאב לבין עצמם ב2 אוהם ואז לחבר אותם בגישור למגבר = עומס יתר.

תוריד את החוברת מהאתר של היצרן.

ולגבי למה פיוז פחות מ60 אמפר - בכדי שהוא ישרף לפני שנשרפים לך שני הפיוזים במגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המגברים שיש להם 4 חיבורים. (2 של + ו2 של -)

זה לא שיש 2 יציאות שונות!

זה יציאה 1 !! שיש לה פשוט 2 חיבורים!!

וזה בשביל להקל עלינו לחבר 2 סאבים! או סאב עם 2 סלילים.

לגשר את זה אי אפשר.!! כי זה מחבור ביחד בתוך המגבר!

זה לא משנה לאן תחבר. ל+ - הימניים או השמאלים. או בצמוד או רחוק.

כל עוד יש לך חוט אחד ב - ואחד ב + זה בסדר!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
המגברים שיש להם 4 חיבורים. (2 של + ו2 של -)

זה לא שיש 2 יציאות שונות!

זה יציאה 1 !! שיש לה פשוט 2 חיבורים!!

וזה בשביל להקל עלינו לחבר 2 סאבים! או סאב עם 2 סלילים.

לגשר את זה אי אפשר.!! כי זה מחבור ביחד בתוך המגבר!

זה לא משנה לאן תחבר. ל+ - הימניים או השמאלים. או בצמוד או רחוק.

כל עוד יש לך חוט אחד ב - ואחד ב + זה בסדר!!

נוו אז לדבריך זה בסדר איך שחיברתי את הפלוס והמינוס. הרי בסופו של דבר זה ערוץ אחד, אז "lanosforce" מה העומס פה?

תודה רבה על הענותכם.

• תוכן חדש...