Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סחיבה, הכוונה לאיך שהרכב מושך. דוגמא הכי טובה זה עלייה.

לתיבה רובוטית יש יותר יחסי העברה (5 לאומת 4 בדגם קודם) ואין אובדן כוח בממיר הידראולי, לכן היא יכולה לספק תגובה טובה יותר תחת עומס וזאת גם תוך כדי חיסכון בדלק שגם ככה כל הזמן מתייקר.

שוב אחדד את הנקודה שהעברת הילוכים בעייתית וזה מביא לאובד זמן בתאוצה.

מעבר לזה, כל המשפחתומטיות מהירות עד כדי כך ש/זה כבר לא משנה אם מהירות מירבית 180 או 190 למשאל. 160 זה כבר הרבה לכבישים שלנו.

לכן המנוח אוטו מהיר אינו מדוייק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא מכיר, תודה לאל, את הקורולה הנוכחית. מנסיון עם קודמתה האטומטית, סחיבה, במיוחד בעליות, היא לא הנקודה החזקה שלה ואני כרגיל מאוד עדין.

פורסם

להוציא על קולורה 155K שקלים הוא הדבר המטומטם ביותר שאפשר לחשוב עליו, אני לא מאמין אפילו שזה אפשרי :shock:.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא נראה לי גם שיש אפילו אפשרות להזמין קורולה במחיר הזה.

רכב אשר השכן שלך הזמין בוודאי לא קורולה.

אולי פריוס (הברידי)?

http://cars.walla.co.il/ts.cgi?w=/@manufactor&mid=16

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי היום בסביבות 1 -2 בצהריים במוסך טויוטה לגבי בירור משהו לרכב שלי (כמה עולה להחליך מחזיר שמן).

על הדרך שאלתי אותו על הקורולה המדוברת ונאמר ממש כך :

"אין שום טויוטה קורולה שעולה 155,000 שקל, וגם אין טויוטה קורולה חדשה עם גיר אוטומאטי בארץ ולא תהיה גם בשנת המודל הבאה בוודאות"

נראה לי שיש לך טעות, או שחבר שלך עבד עליך או שלא הבנת אותו נכון, גם אוריס, וגם יאריס, לא מגיעות ל 155 אלף שח בכל תצורה שלא יהיו.

פורסם

נשמע לי תמוהה למדי , קורלה ב-155 אלף ?

הרשה לצחוק על הטיפש שיעשה את הטעות הזאת , במחיר הזה יש אופציות טובות בהרבה, מאזדה 6 , סובארו B4 וכמובן פורד מונדיאו החדשה.

ברמת מחיר הזאת לא קונים קורולה.

פורסם

קורולה דינמיק (המאובזרת ביותר) עולה כ-128K ש"ח. לחשוב שאותה קורולה רק עם תיבה אוטומטית רגילה תעשה כמעט 30K ש"ח יותר?!

אין סיכוי שהדבר הזה מציאותי.

פורסם

זאת תיבה איטית מאוד, וגם לא יודעת להעביר הילוכים ומסובכת..

טויוטה פישלו בגדול על זה, מקווה בשבילם בפעם הבאה לבדוק לעומק את העניין.

וחוץ מי זה 155 אלף זה מאוד הרבה וגם כל הקטגוריית המנהלים עולה אפילו פחות 147 אלף.

• תוכן חדש...