Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדו"ח השני שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, גם זה הגיע...

הדו"ח הראשון שלי היה על מהירות. 130 קמ"ש בערך, 750 ש"ח ונקודות, שנמחקו מזמן (היה לפני כמה שנים טובות).

תמיד ידעתי שהדו"ח השני יהיה משהו חמור באותה המידה, או יותר מזה - שלילה.. אבל כנראה שלפחות בינתיים היה לי מזל.

נסעתי להרצליה פיתוח להפגש עם ידידה בארומה. הרחוב נקרא המנופים למיטב ידיעתי. עד לא מזמן הוא היה דו סיטרי. משום מה לא היה לי ספק שהוא עדיין כזה, ולא נתתי לטנדר המשטרתי הגדול שעמד כמה מטרים לפני סופו לבלבל אותי. לאחר שלא מצאתי חנייה עשיתי פרסה והתחלתי לנסוע בחזרה. הדרדסים יושבים להם שם ומחכים לקורבנות תמימים שפספסו את השילוט ולא ידעו שהוא השתנה, ובמקום להזהיר אותם, שידעו להבא, הם צועקים עליהם שהם נכנסו באין כניסה ודופקים להם דו"ח.

כמובן שלא יכלתי לעשות דבר מלבד להביע את התנצלותי הכנה ולהתחנן על נפשי (500 ש"ח ונקודות לא באים ברגל...) ובסוף זה עזר והשוטר החביב (ת'אמת, הוא היה חביב) חס עלי ונתן לי רק דו"ח על זה שלא אותתי בפניה מהרחוב (האבסורד הוא כמובן שכן אותתי...)

אז יצאתי בנזק של 100 ש"ח ואמרתי לידידה שלי שהיא נורא יקרה לי :wink:

המסקנות:

1. ממש משעמם להם.

2. אבל אם מדברים יפה ומתנצלים - לפעמים זה משתלם.

3. מדהים כמה זמן לוקח לשוטר לכתוב דו"ח על איתות. המתנדב שיש איתו חיפש שעה את הסעיף בספר ענק שהיה איתו, והשוטר עבר על הדו"ח כל כך הרבה פעמים שכבר התחשק לי לתת לו 100 שקל ביד וללכת...

ועכשיו קונטרה - באותו רחוב בדיוק, מול הארומה, נצפתה סיטרואן DS מ-ד-ה-י-מ-ה בצבע לבן. נראית כאילו יצאה מהמפעל. רכב פשוט מדהים. הפנסים הקדמיים, פנסי האיתות האחוריים, מכסה המנוע הארוך - יפיפה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני שמח שיצאתה מזה בזול , כי ת'כלס אתה לא ידעתה שהרחוב השתנה מדו- סיטרי לחד סיטירי.

מה שהצחיק אותי זה שהם חיפשו שעה בספר של הדוחות : איך נקרא הדו"ח ואת כסף שצריך לשם , גם לי היה מקרה דדומה שאיזה מתנדב חיפש שעה איך לעבירה שאני ביצעתי בספר , עזבו שהוא ויתר לי אבל עדין זה הצחיק אותי.

1.6 206

פורסם

רוני יצאת בזול ! ....

100 שקל זה כלום , היום בהדר עצר אותי שוטר בגלל חציית כביש לא בקוו חציה ! בהדר בחיפה , בסוף הוא וויתר לי אבל המצב היה מאוד מוזר לי !

כך שתתעודד :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

באמת לא כדאי להתחיל להתווכח עם השוטרים,זה רק יעצבן אותם יותר והם יפעילו יותר כח נגדך.

אני מעדיף לאבד טיפה "מהגאווה" שלי מאדם שאני בכלל לא מכיר ולשמר את הרשיון שלי בכיס.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
נראה לי שזה אותו מקום שבו תפסו את בת הדודה שלי לפני שבוע. היא גרה בהרצליה ונוסעת שם הרבה, ולא שמה לב שהציבו שם את השלט, וכמובן את המארב המשטרתי מיד אחריו (הרבה יותר קל לעשות קופה מאשר לשים שלטים מאירי עיניים כדי למנוע את העבירות מראש). הבעיה היא שלה לא וויתרו והיא גם נהגת חדשה :-(

ת'אמת, לא היה קשה לשכנע את השוטר שיחמול עלי. אפילו לא הייתי צריך להפעיל את כרטיס הצבא, רק עשיתי פרצוף מסכן, הבטחתי שלעולם לא אעשה את זה שוב, ביקשתי ממנו שיבדוק במחשב שהעבר שלי נקי, ואמרתי שפשוט נורא מיהרתי לדייט עם בחורה ופשוט לא שמתי לב ששינו את הרחוב כי לא הייתי שם הרבה זמן... :wink:

(בעצם, הוא היה צריך להפיל אותי על הקטע של הדייט :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם כבר מדברים על מכוניות מול ארומה..

ראיתי שם השבוע במקס ברנר המקום החדש הזה מול ארומה,

מרצדס כמו SLK אבל קבריולט משהו לא מהעולם הזה עם מספר לבן כאילו מח"ול ומישהו בן 20 וקצת נוהג עליה...

אמרו לי שיכול להיות שזה SLR יש כזה דבר בכלל אם כן יש מצב שזה זאת?

פורסם
אם כבר מדברים על מכוניות מול ארומה..

ראיתי שם השבוע במקס ברנר המקום החדש הזה מול ארומה,

מרצדס כמו SLK אבל קבריולט משהו לא מהעולם הזה עם מספר לבן כאילו מח"ול ומישהו בן 20 וקצת נוהג עליה...

אמרו לי שיכול להיות שזה SLR יש כזה דבר בכלל אם כן יש מצב שזה זאת?

כל הSLK הן קבריולט. הן פשוט לא ניראות קבריולט למי שלא מכיר אותן כאשר הגג סגור, בניגוד ל CC שניראית קצת מעותת עם הגג סגור, הSLK לא.

אין שום סיכוי שזו ה SLR. למיטב ידעתי הרכב עדיין לא נמכר בחו"ל אפילו. אם הרכב היה גדול יחסית, ופתוח, ומרצדס, אולי זו ה SL AMG הכסופה שמסתובבת באזור המרכז.

ולרוני - יצאת בזול. כמובן שהם מפגרים, גם לדודה שלי היה קטע כזה, הציבו תמרור עצור במקום תן זכות קדימה ליד הבית שלה, מקום שהיא נוסעת בו כל בוקר, הציבו את התמרור בצהריים בלילה עמד שוטר. היא כמובן נתנה זכות קדימה, אבל לא עצרה עצירה מלאה. השוטר עצר אותה, היא אמרה לו - זה חדש! אני גרה פה המון זמן וכו', הוא אמר לה נכון זה מהיום. :? ונתן לה דו"ח על אי עצירה מלאה בעצור. :? זו התחשבות ! או שלא. :roll:

פורסם

ולרוני - יצאת בזול. כמובן שהם מפגרים, גם לדודה שלי היה קטע כזה, הציבו תמרור עצור במקום תן זכות קדימה ליד הבית שלה, מקום שהיא נוסעת בו כל בוקר, הציבו את התמרור בצהריים בלילה עמד שוטר. היא כמובן נתנה זכות קדימה, אבל לא עצרה עצירה מלאה. השוטר עצר אותה, היא אמרה לו - זה חדש! אני גרה פה המון זמן וכו', הוא אמר לה נכון זה מהיום. :? ונתן לה דו"ח על אי עצירה מלאה בעצור. :? זו התחשבות ! או שלא. :roll:

תראה, בגדול הם צודקים. אבל אפשר להיות בני אדם. קשה לצפות מכל בנאדם שיסתגל כל כך מהר לחוקי תנועה חדשים במקום שהוא מכיר. במיוחד בשעת ערב כשיש הרבה תנועה מסביב וחשוך יחסית. אם זה היה מקום שאני לא מכיר, הייתי בודק את עצמי שוב ושוב. אבל במקום מוכר שפתאום משתנים בו חוקי התנועה אתה לא מצפה שיעשו לך כזה דבר. מה שמגעיל פה זאת העובדה שהם מנצלים בדיוק את הדברים האלו. במקום לשים שילוט גדול המזהיר על שינוי בחוקי התנועה, הם דופקים לך דו"ח.

ממש כאילו כל בוקר הם מרימים טלפון לעיריה (בעצם הניידת שתפסה אותי הייתה של העיריה) ושואלים "נו, איפה שיניתם לחד סיטרי היום? איפה שמתם תמרור עצור?" ואז נוסעים לשם לצבור את המכסה היומית...

אה, ובנוסף ל-DS ראיתי לקסוס CS430 (קופה) חדשה ונוצצת עם מספר זר לפני כמה ימים - רכב יפיפה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הם עושים בדיוק אותו הדבר ברחוב אלכסנדר ינאי באיזור התעשיה סגולה, הרחוב היה דו-סיטרי, ונהפך להיות חד סיטרי.

השוטרים עומדים שם כמעט כל יום ונותנים דוחות לכל המתבלבלים, ומה שהכי לא הוגן שם זה שנהגים שבאים מכיוון צומת סגולה לא מבדילים בשינוי בגלל שלפחות 200מטר קדימה (עד אחרי תחנת הדלק "דור") עדיין הרחוב דו-סיטרי ואחרי זה הופך לחד סיטרי, שלא נדבר על זה שתמיד יש שם המולה ומשאיות עומדות ומסתירות את השלטים, ולבסוף מי שנכנס למוסכים ויוצא, אין ביציאה שום שלט שמורה על רחוב חד-סיטרי.

במוסך המורשה של "קרסו" (איפה שאני מטפל) העמידו בנאדם ביציאה מהמוסך (מטעם המוסך) בשביל שיגיד לנהגים שיוצאים מהמוסך שהרחוב הוא חד סיטרי.

Finger's gonna kill me.

פורסם
הם עושים בדיוק אותו הדבר ברחוב אלכסנדר ינאי באיזור התעשיה סגולה, הרחוב היה דו-סיטרי, ונהפך להיות חד סיטרי.

השוטרים עומדים שם כמעט כל יום ונותנים דוחות לכל המתבלבלים, ומה שהכי לא הוגן שם זה שנהגים שבאים מכיוון צומת סגולה לא מבדילים בשינוי בגלל שלפחות 200מטר קדימה (עד אחרי תחנת הדלק "דור") עדיין הרחוב דו-סיטרי ואחרי זה הופך לחד סיטרי, שלא נדבר על זה שתמיד יש שם המולה ומשאיות עומדות ומסתירות את השלטים, ולבסוף מי שנכנס למוסכים ויוצא, אין ביציאה שום שלט שמורה על רחוב חד-סיטרי.

במוסך המורשה של "קרסו" (איפה שאני מטפל) העמידו בנאדם ביציאה מהמוסך (מטעם המוסך) בשביל שיגיד לנהגים שיוצאים מהמוסך שהרחוב הוא חד סיטרי.

גם באיזור של אוסם בקרית מטאלון, תמיד היינו נכנסים לתחנה של פז , ממלאים אוויר , ולוקחים ימינה לחזור הביתה, ועכשיו הפכו את זה לחד סטרי וצריך לעשות סיבוב :mad: , וכמובן .. ניידת :)

• תוכן חדש...