Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר לאנסר האם כדעי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 20K-25K אני מעוניין לדעת כמה שיותר על הסופר לאנסר ידנית 1600

בעיקר צריכת דלק!

עליתי פה על כמה נושאים בפורום שבלבלו אותי לגמרי, ולכן אני פתחתי פה נושא חדש לפני שאני מתייעש ועושה את טעות חיי וקונה את הרובר 200SI שאתם "כל-כך אוהבים" :-D

נ.ב: אני חייל בקבע, נהג

שבוע בבית (חיפה) ושבוע בבסיס באזור חברון-בית לחם. מרחק משו כמו 220 ק"מ רק לשם, נסיעות ציבוריות הרגו אותי כבר :roll:

רוצה אוטו ידני חזק 5 דלתות יפה סלידי וטוב מבחינת החזקה וכמובן זול מבחינת צריכת דלק

פתוח להצעות

תודה מראש!

פורסם

ממליץ על דגם ידני ועוד יותר ממליץ על קולט שהיא גירסא 3 דלותות של לנסר. קולט אוטו קל יותר ולכן חסכוני יותר.

מנוע מצויין, 113כ"ס. דגמים עם אוטומט לא מוצלחים במיוחד בגירסאות ללא קולר גיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בקשר לצריכת דלק. אצלי ברכב, סופר לנסר ידני , מחוץ לעיר בנסיעה רגועה 100-110, סביבות 13.5 ק"מ לליטר. בעיר 10 ק"מ לליטר.

פורסם
ממליץ על דגם ידני ועוד יותר ממליץ על קולט שהיא גירסא 3 דלותות של לנסר. קולט אוטו קל יותר ולכן חסכוני יותר.

מנוע מצויין, 113כ"ס. דגמים עם אוטומט לא מוצלחים במיוחד בגירסאות ללא קולר גיר.

אני רוצה ידני 5 דלתות

פורסם
בקשר לצריכת דלק. אצלי ברכב, סופר לנסר ידני , מחוץ לעיר בנסיעה רגועה 100-110, סביבות 13.5 ק"מ לליטר. בעיר 10 ק"מ לליטר.

איזה שנה?

כמה כח סוס, איזה סוג דגם זה?

פורסם
סופר לאנסר ידנית 1600

אני רוצה ידני 5 דלתות

שני הדברים האלו שכתבת סותרים אחד את השני אלא אם כן אתה רוצה סופר לנסר סטיישין.

לפי דעתי אתה יכול למצוא טויוטה קורולה ליפטבק 5 דלתות, יש מאט כאלה, אבל היא מאוד יפה ומנוע מעולה 117כ"ס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שני הדברים האלו שכתבת סותרים אחד את השני אלא אם כן אתה רוצה סופר לנסר סטיישין.

לפי דעתי אתה יכול למצוא טויוטה קורולה ליפטבק 5 דלתות, יש מאט כאלה, אבל היא מאוד יפה ומנוע מעולה 117כ"ס.

1 התכוונתי לסידן... 4 תלתות+ בגאג'

2 אין לי תקציב לקורולה התקציב שלי הוא 20-25K

קורולה יחסית חדשה אין במחיר כזה (מעל שנת 94 עם צורה מעוגלת ולא מרובעת לזקנים)

פורסם

סופר לנסר אחלה אוטו, אמין, סביר מבחינת חיסכון לפי מה שכתב glmn180. לחבר שלי היה אוטו כזה עם גיר ידני, מאוד אהבתי את המנוע שלו. לפי דעתי זה רכב הבחירה שלך.

פורסם
סופר לנסר אחלה אוטו, אמין, סביר מבחינת חיסכון לפי מה שכתב glmn180. לחבר שלי היה אוטו כזה עם גיר ידני, מאוד אהבתי את המנוע שלו. לפי דעתי זה רכב הבחירה שלך.

איזה שנתון במצב טוב אתה אומר אני יכול לקחת בתקציב שלי?

כעכרון זה עומד על 22K אבל אם הרכב שווה את זה אז אוכל להעלות את זה ל25K מקסימום

פורסם

בתקציב כזה שנת 95 וצפונה. בעיקרון מחיר לאקזמפלר במצב טוב נע בין 16 ל-25. תעשה חיפוש ביד 2, לא חסרים לנסרים.

עם כל הכבוד ללנסר, מדובר על אוטו בן 12 שנה, תשאיר איזה 5-6 ליישור קו.

פורסם
בתקציב כזה שנת 95 וצפונה. בעיקרון מחיר לאקזמפלר במצב טוב נע בין 16 ל-25. תעשה חיפוש ביד 2, לא חסרים לנסרים.

עם כל הכבוד ללנסר, מדובר על אוטו בן 12 שנה, תשאיר איזה 5-6 ליישור קו.

ב16-18 לא נראה לי שהיה משו טוב, זה נדיר

אז כך שגם לישור קו לא נשאר לי

פורסם

יישור קו אפשר לעשות ב"תשלומים", כלומר לאט לאט תסדר את הליקויים.

פורסם

שלא תחשוב לכיוון האוטומט בסופר לנסר, גם טוחן דלק וגם גיר בעייתי ללא קולר אם כבר סופר לנסר אז רק ידני חסכוני משמעותית ויותר מבוקש בשוק, והקולט אותו רעיון רק צורה שונה...

פורסם

סופר לנסר אחלה של אוטו אבל רק ידני שהוא יותר חיסכוני וגיר אמין. מנוע טוב וחזק בשביל אוטו כזה.

רק עדיף שתיקח דגם GLXI שהוא יותר מאובזר.

Hyundai IONIQ

• תוכן חדש...