Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה שקרה - גרירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכנו עם הבי"ס ליום אומנויות או משהו כזה במוזיאון ת"א, בקיצור הגעתי עם האוטו כי אמרו לנו להגיע לבד, טוב אני מגיע לאיזה רחוב שמוביל רק לחניון אז אני אומר בכניסה לאיש שעומד שם שאני צריך להסתובב (לא התכוונתי להוציא 40 שקל על חניון בשביל בי"ס), בכל אופן האיש בכניסה אומר לי להיכנס ומצביע שמאלה אומר ששם היציאה, אני יוצא מהחניון יש שם שלט של אין חניה, רק לפריקה וטעינה (יש שם איזה מסעדה או משהו), בקיצור משהו כמו 10 מטר אחרי התמרור יש חניה והמדרכה באפור - זאת אומרת מותר לחנות, אני מאושר שמצאתי חניה בחינם חונה שם והולך למוזיאון, בסוף היום אני חוזר האוטו לא שם ותוך כדי שאני מתקשר לברר מה לעשות אני רואה עוד איזה שלושה גררים של עריית ת"א בנתיים באים בנגלות לגרור מכוניות, הלכתי שחררתי את האוטו ויש שם כתובת שאני יכול לכתוב אליה ערעור, עכשיו השאלה שלי היא האם יש סיכוי שאם אני מצלם את המקום שבו חניתי יבטלו לי את הדו"ח ויחזירו לי את הכסף על הגרירה, שכן אני בנאדם נורמאלי ולכן לא סוחב סרגל בכיס ואין לי שום דרך למדוד מה היה מרחק החניה שלי מהתמרור ואם העירייה לא רוצה שיחנו שם אז למה היא שמה שם מדרכה אפורה? בכוונה לבלבל אנשים?! - כן. אבל בכל זאת זה ממש לא צודק.

אז אם מישהו פה יוכל להגיד לי אם בכלל כדאי לי להתאמץ ואם בכל זאת אני מחליט להגיש ערעור אז מה הפרוצדורה ואם יש לכם בכלליות עצות מה לעשות.

תודה

תומר

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

נראה לך הגיוני בת"א חניה חינם? :p:lol::roll:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
נראה לך הגיוני בת"א חניה חינם? :p:lol::roll:

כן אה?

טוב בכל אופן כבר בדקתי לגבי השלט שהיה מוצב שם הוא אומר שאסור לחנות בצד של הרחוב שהוא מוצב בו, ככה שאין את האפקט של המרחק אז אין לי מה לעשות חוץ מלהגיד תודה על זה שלא שרטו לי אותו, רציתי להתחמק מ40 שקל בחניון יצא לי 360 :mad: טעות שלי אבל אין מה לעשות.

ד.א לא צריך יותר תגובות כי אין מה לעשות.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
פלוס סיכון לכך שהערייה תשים ז*ן אחד גדול על כל זה ועדיין תהרוס לך את החצאיות תוך כדי הגרירה :)

המשטרה לא עושה את זה

אז העיריה ? :lol:

פורסם
מזל שאצלינו באשקלון לא גוררים :)

טוב לדעת!

אז בפעם הבאה שאני וחבורת רעי הבליינים הולכים לקרוע את העיר באשקלון, נדע שאין לנו בעיה לחנות... :wink:

ואגב, אבא שלי פעם הצליח לגרום לעירית ת"א להפסיק לכתוב דו"חות ברחוב שלו.

הוא הצמיד לשלט אין חניה שבתחילת הרחוב את התוספת של "לרכב מעל 4 טון". וזה אשכרה עבד! בפעם הראשונה שהפקח הגיע והתחיל לרשום דו"חות העירו לו שכבר מותר לחנות ברחוב והוא פשוט הסתלק!

פורסם
:roll: מוזר! זה אומר שכל החניות חינם בת"א שאני תמיד תמיד מוצא זה בסה"כ פוקס שלא גררו אותי?

צפה פגיעה!!! :twisted:

:wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...