Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי סיאט איביזה מודל 92 ידנית.

בזמן האחרון החלו רעשים של מעיין מכות קטנות כאשר משלבים הילוך אחורי בלבד , בהילוכים קדמיים אין רעש.

היום ניסיתי לאתר את התקלה בזמן שהרמתי חצי קלאצ' בירידה ,הרעשים לא הפסיקו , והם הגיעו מכיוון המנוע.

אני מוכרח להגיד שלפניי זמן מה רעשים אלה התחילו אך לא הוסבה תשומת לב מיוחדת , עד שמימים האחרונים זה ממש התחזק. מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה.

פורסם

קשה לאבחן את הבעיה דרך הפורום. רצוי שתפקוץ למוסך מומלץ הפורום שיעשה סיבוב וישמע בעצמו. בעל מקצוע טוב שמכיר את הרכב יכיר את הרעש בע"פ.

פורסם
שלום,

הבעייה הינה בגג"ש R , הפתרון המומלץ ביותר : החלפת גיר !

אתה בטוח שישר צריכים להחליף גיר?

הרעשים היו פעם חלשים.

הרבה אמרו לי שיכול מאוד להיות שזוהי תושבת הגיר שלך. היכול להיות?

פורסם
מאיפה לך? שיש צורך להחליף גיר?

אולי זה רק גג"ש אחד כמו שהחלפתי לאונו שהייתה לי החלפתי רק הילוכים שלישי וחמישי...

שאלה לי אליך : כמה עולה הגג"ש ומה עלות העבודה?

תודה רבה.

פורסם

החלפת הילוך חמישי יותר זול אמור לעלות משהו כמו 300-400 ש"ח החלפת הילוך אחר זה כבר סיפור שונה זה פירוק גיר והגג"ש

עצמו משהו כמו 180-200 ש"ח כולל פירוק והרכבה 700-900 ש"ח. כמובן אל תיקח את זה כחקוק בסלע... אבל זה מה שאני שילמתי על ההחלפה אצל אחי.

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
  • תוכן חדש...