Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אמנם שאלתי את השאלה הזאת גם בפורום של אודיו לרכב, אבל אני חושב שמקומה גם כאן.

יש לי רנו מגאן סדאן חדשה, ואני רוצה להתקין זוג רמקולים על המדף האחורי. למראית עין יש מקום משני צידי קופסת האיכסון המיותרת (ראו תמונה)

אך מתחת יש שם רצועת פח , (מכל צד ) ובשביל להתקין את הרמקול יש צורך בחיתוך של אותה רצועה.

השאלות :

א. האם מותר לחתוך את אותה רצועת פח מבלי לגרום נזק?

ב. הפתרון האחר הוא בהוצאת הקופסא והתקנת הרמקולים במקומה.

הלכתי לשני מתקינים וכל אחד גרס משהו אחר, כמו כן גם פחח שהתייעצתי איתו לא היה סגור על כך.

מה אתם אומרים?

אשמח לשמוע את דעתכם

shelf.jpg

box.jpg

left.jpg

right.jpg

פורסם

רעיון ממש לא טוב. חיתוך החלק יגרום להחלשת המבנה. צריך יהיה להחזיר את החוזק על ידי הוספת מבנה מקביל. (זו לא עבודה שמתקין מערכות או פחח רכב מן השורה יודע לעשות).

חפש פתרון אחר להתקנת הרמקולים.

פורסם

למקרים כאלו ישנו קיט הגבהה לרמקולים, במקור אני מכיר את הקיט מרמקולי קנווד 7*10 במקום 6*9 המוכרים

ואז צורפה לערכה קיט שמגביה את הרמקול מבלי לבצע חיתוכים מיותרים.

אני מאמין שישנו קיט דומה עבור המקרים בהם הרמקול לא נכנס.

בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לחתוך זה מכוער ויכול לגרום להחלשה של התמיכה, אולי לא תרגיש בהבדל ואולי כן.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
רעיון ממש לא טוב. חיתוך החלק יגרום להחלשת המבנה. צריך יהיה להחזיר את החוזק על ידי הוספת מבנה מקביל. (זו לא עבודה שמתקין מערכות או פחח רכב מן השורה יודע לעשות).

חפש פתרון אחר להתקנת הרמקולים.

מבנה מקביל? , כלומר אפשר לרתך חזרה פח מכופף בצורת האותה U בערך בעומק של הרמקול . האם הכוונה לדבר כזה?

האם אין זאת עבודה של פחח יכול לעשות ?

שאלתי פחח אחד הוא לא רצה כל כך להתעסק עם זה ..

פורסם

שלום לחבר:

כאן (בפורום הטכני) מקפידים על הכללים הבאים : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

נעול.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...