Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני עומד לקנות פיאסטה 2001, 190000 ק"מ.

המכונית נראית מצוין ומרגישה מצוין בנסיעה.

הבעיה היחידה שלה היא שהיא עוצרת ב 120 קמ"ש (כולל מזגן בפול) ולא מאיצה יותר.

יתכן שהבדיקה במוסך שאני גם ככה הולך לעשות תצביע על הבעיה במנוע - אם קיימת, אבל יש משהו שאתם יכולים לחשוב עליו שגורם לכך ויכול להיפתר בקלות יחסית? (טיפול בינוני \ ניקוי \ שימוש בתוסף מסוים) - בהנחה שהיא עברה טיפולים סדירים ותקינה.

תודה רבה!

פורסם

אם היית קורא את זה: הודעת ההנהלה: חובה לקרוא ולאשר לפני פרסום נושא חדש! היית חוסך לי שאלות הבאות:

מה הדגם הספציפי ואיזו תיבת הילוכים?

יכול להיות שיש בעייה בחיישנים, פילטר דלק, משאבת דלק, סתימה במערכת הזרקה או אויר סתומים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היית חוסך לי שאלות הבאות:

מה הדגם הספציפי ואיזו תיבת הילוכים?

במקרה הזה הפירוט מיותר, כי קיימת בארץ רק וריאציה אחת של פיאסטה בשנת 2001

מנוע OHV 1300 (קאמשפט בבלוק), בהספק 60 כ"ס, וגיר יכול להיות רק ידני.

פורסם

למען האמת זה ע"פ ציטוט של רועי מחברי הפורום הותיקים לדעתי

שאומר:

"אם הפיאסטה מאיצה למהירות של 125 קמ"ש בלבד, אזי שיש בעיה כלשהי ברכב הגורמת לאובדן ביצועים משמעותי.

פיאסטה תקינה תוכל לשייט בקלות גם במהירות גבוהה יותר משמעותית (לא שזה נדרש)."

(http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1622861&postcount=5)

לכן שאלתי בפורום זה...

פורסם

היא עוצרת ב 120 קמ"ש (כולל מזגן בפול) ולא מאיצה יותר.

אתה מבין שיש הבדל בין "עוצרת" לבין "לא ממשיכה להאיץ" ?

הרכב באמת עוצר ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הייתה לי פיאסטה כזאת, 2002, אמנם הרכב לא ביצועיסטי בשום אופן כזה או אחר, אבל הוא בהחלט לא עוצר ב 120 אלא יכול להאיץ בהילוך חמישי עד המהירות הסופית (עם מזגן)

• תוכן חדש...