Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטירה בגעש - חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה היה היחס אליכם , אלינו הוא היה מצוין והבחורה שהיתה צמודה אלינו בכל ההכנות היתה מעל ומעבר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אומנם אני לא מתחתן אבל לא אכפת לי שתהיה איזה בחורה שצמודה עלי

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
באמצע בין שני המקומות יש את גן הארועים "אצטרובל" בצומת גלילות.

אם כבר במקומות יפים עסקינן, זה מקום שכדאי לראות.

"אצטרובל" הוא אחד המקומות היותר מחורבנים שיצא לי להיות בהם.

המנות הראשונות בחוץ דווקא היו די מבטיחות, אבל לצערי בזה זה נגמר.

האלכוהול היה עלוב, המנות העיקריות (במקרה הטוב) פשוט לא משכנעות, והקירבה למחלף גלילות יצרה מיסוך ווקאלי בשעת החופה שלא היה מבייש הרעשה של פלוגת תותחנים.

יש מקומות טובים יותר. אם אתה נעול על גן אירועים באיזור המרכז, בנוסף לאפשרויות שכבר הוזכרו, בדוק גם את "ליד הנחל" שנמצא בכפר ויתקין בסמוך לגשר הצבים, וכן גם את "גני האצולה" שבצומת חפר, מרחק 2 דקות נסיעה.

אה, ו... כמובן, שיהיה במזל טוב!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

"הגן הקסום" , נותנים את הנשמה , מקום מדהים מבחינת אוכל , עיצוב , אווירה , פשוט מדהים

מסבב גנים שעשיתי, לפני שבחרתי , מאוד התאכזבתי מהטירה , בראש ובראשונה מהיחס המזלזל שלהם

האשת יחסי ציבור עשתה לי טובה בכלל שהיא דיברה איתי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
"בנוסף לאפשרויות שכבר הוזכרו, בדוק גם את "ליד הנחל" שנמצא בכפר ויתקין בסמוך לגשר הצבים

לא "ליד הנחל" יותר נכון לקרוא למקום הזה "ליד הרכבת" שעוברת כל רבע שעה עגולה וצופרת. חופה עם אפקטים מיוחדים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

להתרחק מהטירה - היה לנו מפגש מהעבודה שם - המון בעיות סאונד ווידאו, המקום לא נראה יפה בכלל, לעומת זאת ... הנה לך מקום מ-ד-ה-י-ם - ידידה התחתנה שם ואני בהחלט מתכוון להתחתן שם גם.

http://www.yar.co.il/

פורסם
לא "ליד הנחל" יותר נכון לקרוא למקום הזה "ליד הרכבת" שעוברת כל רבע שעה עגולה וצופרת. חופה עם אפקטים מיוחדים.

לא מסכים.

זה נכון שמסילת הברזל עוברת בסמוך, אבל בכל האירועים שהייתי שם (ומדובר על יותר משני אירועים), הדבר מעולם לא הפריע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עצה אישית.

בכל מקום שמישהו כאן הציע יהיו אנשים שיגידו שזה מקום מדהים ויהיו אנשים שנפלו שם בארוע גרוע.

בסופו של דבר איכות של אולם נבנית מהמון מרכיבים שיכול להיות מזל איתם ויכול להיות מזל רע . לצורך הדוגמה: אתה הגעת להתרשמות ונפלת על אשת מכירות שקיבלה מחזור באותו יום(או איש מכירות שחברה שלו קיבלה מחזור) ואז יצא שקיבלת רושם ראשוני גרוע כי איש/אשת המכירות היו לא סובלניים ונהרס הרושם ולעומת זאת אני באותו היום יהיה שם להתרשמות ונפלתי על אשת מכירות מדהימה שנתנה הסבר מעולה ומשכנע.

לגבי האוכל תלוי באותו יום שטעמת את האוכל מה הגישו באולם... יכול להיות שבעלי הארוע של אותו ערב שהיית שם הזמינו מראש אוכל מתוק/חריף/תפל... כי זה הטעם שלהם ולך זה לא טעים ולעומת זאת לי זה האוכל מעולה,

כנ"ל לגבי עיצוב,כנ"ל לגבי תאורה ולגבי הגברה ולכן אני אומר שכל מה שכולם רושמים כאן הוא הדבר הנכון עבורם ולאו דווקא עבורך.

אם כבר היית שם והתרשמת לטובה וגם המחיר מתאים לתקציב שלך וגם אתה וגם חברה שלך מוכנים בגדול להתחתן שם ...אז לך על זה... אין סוף לאולמות/גנים... ובסופו של דבר זה מאוד מבלבל וקשה לבחור את המקום.

אם כבר החלטתם ב80% שזה המקום... אז כנראה שזה המקום.

בהצלחה.

• תוכן חדש...