Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להחליף שמן ב-306?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי פיז'ו 306 94' וברצוני לעשות לה טיפול בעצמי ורציתי לדעת איך אני מבצע את החלפת השמן והפילטר והאם אני צריך כלים מיוחדים בשביל זה?

פורסם

תשקיע 20 ומשהו ש"ח ותקנה מפתח יעודי לפילטר שמן. זה שווה כל שקל.

כמו כן, כמדומני בפיג'ו כדי לפתוח את הבורג של הקרטר צריך מפתח ריבועי 8 מ"מ או מפתח רינג 24. תבדוק לפני שאתה מתחיל את הטיפול שאתה עובד עם המפתח הנכון.

אהה, ושייבה מנחושת לאיטום הקרטר לאחר החלפת השמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תשקיע 20 ומשהו ש"ח ותקנה מפתח יעודי לפילטר שמן. זה שווה כל שקל.

כמו כן, כמדומני בפיג'ו כדי לפתוח את הבורג של הקרטר צריך מפתח ריבועי 8 מ"מ או מפתח רינג 24. תבדוק לפני שאתה מתחיל את הטיפול שאתה עובד עם המפתח הנכון.

אהה, ושייבה מנחושת לאיטום הקרטר לאחר החלפת השמן.

תודה אחי עזרת לי מאוד איפה אני יכול לקנות את הכלים האלה?

פורסם

מאיזה אזור אתה בארץ?

כעיקרון כל חנות כלי עבודה אמורה להחזיק מפתח 24. מפתח ריבועי ומפתח לפילטר שמן אפשר למצוא בחנויות שמתעסקות באביזרי רכב, בדרך כלל באזור המוסכים הקרוב אליך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...