Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סופר לנסר גיר רגיל האוטו חבל על הזמן רק מה שמפריע לי נורא זה שאין לו מד סל"ד הייתי אצל כמה מתקינים והם לא מוצאים לאן לחבר את החוטים הם חיברו לכל מיני מקומות כאשר שאני מביא גז האוטו עולה לי ל 12000 סל"ד שאין מצב שזה כך,אקיצר אם מישהו יודע מיקום מדויק של הרכבת החוטים לאוטו אני אשמח מאוד לשמוע.:shock:

תודה ולילה טוב

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אומרים שלמינוס בקויל.

הכי טוב והכי יפה זה לקנות מפירוק לוח שעונים עם מד סל"ד.

צריך רק לודא שלאוטו התורם יש את אותו גיר, אחרת הספידומטר יתן קריאת לא נכונה, ואז צריך להתקין את הספידומטר שלך בלוח החדש.

פורסם

אחלה,אתה אומר שיפרקו תלוח שלי וישימו תלוח של השני?מה עם הקילומטרז?

אומר לך רסמי האוטו שלי עם 89000 ק"מ ולא נגעו באוטו בשיט אני מפחד שכשאני אמכור יגידו לי יש נגיעה בלוח וזה יעשה לי בעיות לא כך?ואגב,רואים תתמונה ששמתי?משום מה אני לא רואה אותה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אני אומר שהכי בטוח זה לשים את הספידומטר שלך בלוח החדש עם השעון טורים.

כי אם למשל האוטו שלך ידני והאוטו השני הוא אוטומט הספידומטר והקילומטרז' יזייפו.

פורסם

ממליץ על שעון טורים נפרד. מחיר כמה מאות שקלים, ניתן למצוא בכל סדנת שיפור. התקנה לא יקרה אצל חשמלאי.

חבל להחליף לוח שעונים מקורי - יהיו בעיות במכירת הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היה כבר דיון קודם בנושא - ראה מצורף ..

בעניין: מעוניין להתקין מד סל"ד בסופר לאנסר

אבולושיין כתב:

יותר פשוט מזה אין ,לדגמי סופר לנסר GLX היה מד טורים מובנה בלוח השעונים ,כדאי לך למוצא בפירוקיות השונות לוח שעונים של סופר לנסר GLX ,ואז מרכיבים את הלוח לשלך ,הקונקטורים הם זהים מאחור .

מה שנשאר זה לפני ההרכבה להתאים את מד האוץ לשלך.

פיתרון מקורי ללא כל תוספת של שעונים לא קונבנציונלים לרכב.

מחזק את התשובה של " אבולושיין "

בד"כ זה נכון, רק בדוק שלא שיחקו, בצמת החוטים מאחור.

ולפני ההתקנה - בדוק את מצב הנוריות הפנימיות - רצוי להחליף את כולן.

- אייל .

אל תעשה שינוי - חבר את הלוח החדש, עם המד סל"ד, לחיבורים . ובדוק אם עובד .

רק אם יש בעיה - סדר את החיבורים .

יש אפשרות - להחליף בלוח עם הסל"ד, את מד המהירות - ולהתקין את שלך .

לפני הקניה - לבדוק - כי מד המהירות מתאים לשלך - ואז להחליף בנייהם .

בכל מצב רצוי כי מכשירן - מכון ספידומטרים, יבדוק לפני ההתקנה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...