Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיבות ההנדברקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שכל - אין דאגות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

פארקינג זה נעילת גלגלים מכאנית ע"י גיר.

התמונה מ-YNET, פשוט לדעתי הנהג מיהר לצאת לנסיעה ומצא קיצור דרך. :-P

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ברכבים אוטומטים אי אפשר לשלוף את המפתח בלי לשים אותו ב-P.

אז או שזה רכב דיי ישן, או שזה ידני.

באוקטביה, בורה, גולף, טולדו וכו' כן אפשר. אני בטוח שלא חסרות מכוניות משנים אחרונות אחרות שזה אפשרי גם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש גם כאלה שב N אי אפשר גם לדוגמא קורולה 2002

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

טכנית, ייתכן שרכב יתדרדר כאשר נמצא על P? גם כאשר הוא נמצא בשיפוע חד וללא הנד ברייק? כשל של נעילת גיר? יכול להיות?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

איזה מין קירות ביטחון אלו, שלא מתנגדות לרכב מדרדר (ולא במהירות גבוהה) וקורסות כמו קיסמים? (אפילו שזה ג'יפ, בכל מקרה,זה לא שמישהו לחץ על הגז וטס עם האוטו לתוך הקיר). דיי מוזר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
טכנית, ייתכן שרכב יתדרדר כאשר נמצא על P? גם כאשר הוא נמצא בשיפוע חד וללא הנד ברייק? כשל של נעילת גיר? יכול להיות?

אם הפין שנועל את הגיר ומשפיע כמובן ישירות על הגלגלים נשבר אז הרכב ידרדר אם הוא ללא הנדברייק.

זה יכול לקרות אם מחליפים לP בדירדור די מהיר של 10-20 קמ"ש או לאחר בלאי מואץ של הגיר אחרי שמשלבים לP באמצע נסיעה וללא עצירה מלאה (גם אם זה 5 קמ"ש).

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
ברכבים אוטומטים אי אפשר לשלוף את המפתח בלי לשים אותו ב-P.

באוקטביה, בורה, גולף, טולדו וכו' כן אפשר. אני בטוח שלא חסרות מכוניות משנים אחרונות אחרות שזה אפשרי גם.

ב P וN אפשר בכל השאר לא.

יש גם כאלה שב N אי אפשר גם לדוגמא קורולה 2002

בינדאי גטס 2008 אפשר לשלוף מפתח בכל מצב.

פורסם

אם הגיר תקין,והוא השאיר את הרכב על p כמו שצריך הרכב החיים לא היה מידרדר ,אני עד היום לא נתקלתי בירידה שאחרי שהכנסתי לp האוטו המשיך להידרדר,אבל עדיין מומלץ להרים ההנדברקס בשביל להוריד מהעומס שמופעל על הפין (שהוא בעצם הילוך p ),ונשמע לי קצת מופרך קירות בטון בגלל שהרכב לא ניראה כאילו הוא נכנס בשום קיר ובטח לא קיר בטון.

• תוכן חדש...