Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בהונדה סיויק ES.

מכיוון שאין הרבה שימוש בטלפון בשעת נהיגה, אני מעדיף להכניס דיבורית ללא התקנה קבועה, וללא מסך.

מה שכן הייתי רוצה, זה כפתור מענה וסיום שיחה במיקום טוב ושאיכות השמע תהיה איכותית מספיק.

על איזה מוצר אתם ממליצים?

תודה רבה מראש,

צבי

פורסם

למוטורולה אין חיבור להטענה דרך מצת הרכב?

ושאלה נוספת - האם אני צריך להדליק את הדיבורית כל פעם שאני נכנס לרכב ולכבות כשאני יוצא מהרכב, או שמא היא מזהה את המכשיר ונדלקת מעצמה?

פורסם

למוטורולה יש חיבור להטענה דרך כבל USB בלבד, אך ישנה אפשרות לקנות מתאים בנפרד בין כבל USB למצת הרכב.

כמו שאני יודע(וזה לא חד משמעי) האפשרות של התחברות אוטומטית לדיבורית כזאת או אחרת תלויה בסוג הפלאפון והתאמתו לדיבורית, במידה והדיבורית תומכת באפשרות זו

פורסם

אני ממליץ על זאת:

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7401974

לא יקרה במיוחד אני קניתי אותה ב200 שקל במבצע אבל בכל מקום שאני רואה אותה היום היא עולה בסביבות ה300 שקל , והיא באה עם מטען לרכב .

בעיקרון ההתקנה שלה הכי פשוטה אתה שם אותה על הסך שמש ומחבר אותה כמו שאתה מחבר אוזניית בלוטוס לפלאפון.

נ.ב

במקרה שאתה קונה אז ההמלצה שלי היא להטעין אותה פעם ב... גם אם היא לא נראת ריקה. כי אתה פתאום יכול למצוא את עצמך שומע מהרמקול של הדיבורית ומדבר המיקרופון של הפלאפון.

פורסם

+1 להמלצה מעליי.

חבר נוסע עם זה קרוב ל8 חודשים ואומר שהיא מצויינת , ממה שיצא לי לשמוע זה היה אחלה.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

T305 במבצע עכשיו בפלאפון ב-260 ש"ח.

מגיעה עם מטען לרכב ומי שיש לו פלאפון של מוטורולה הוא יכול להטעין גם את הפלאפון עם אותו המטען של הדיבורית.

נ.ב

קניתי אותה באייבי ב-180 ש"ח.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תוכן חדש...