Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציפוי טפלון - הסבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

בשעה טובה רכשנו את האוטו. כמה חבר'ה הציעו לי לעשות ציפוי טפלון אבל אף אחד לא הצליח להסביר לי בדיוק מה זה...

זה שומר על צבע האוטו? עושה אותו מבריק? הורס, יעיל/מזיק?

אשמח לשמוע בקצרה אם כדאי לעשות אותו ומה זה.

תודה לכם !

[=

פורסם

אני חושב שרשמתי את זה בפורום הלא נכון. מי שיכול שיעביר לאן שצריך

סליחה ותודה מראש

[=

פורסם

עשיתי חיפוש כמו לפני כל הודעה שאני כותב אך עדין לא הצלחתי להבין. האנשים ששאלו את השאלות ידעו כבר מה הם רוצים.

אני פשוט רוצה להבין קודם כל מה זה בכלל טפלון? והאם זה יכול להזיק באיזה צורה לרכב? האם מומלץ?

ותודה לך על התגובה

[=

פורסם
לא קראת למטה

באמת שחיפשתי. אשמח אם תוכל להפנות אוית בקישור ישיר לשרשור או משהו...

מישהו יודע ויכול לענות על השאלות שלי? בטוח מישהו פה יודע מה זה טפלון

תודה רבה לכולם

[=

פורסם

בדיוק כמו כל מוצר טפלון אחר לדוגמה מחבת, השמן על המחבת מחליק ואומרים שכאשר ציפוי הטפלון עם הזמן מתקלף מהמחבת אז הוא מתקלף עם האוכל שאנחנו מכינים עליו וכנראה אנחנו אוכלים יחד עם האוכל את הציפוי טפלון, אבל אל דאגה הטפלון מחליק גם בתוך הגוף ויוצא כמו שהוא נכנס אז אין שום סכנה כלשהי, ציפוי טפלון על הרכב הוא מצויין והוא יותר כדי לשמור מאשר להבריק למרות שגם את זה הוא עושה בצורה מצויינת, אחרי הציפוי הרבה יותר קל לנקות/לשטוף את הרכב משום שישנה שכבה שמפרידה בין הליכלוך לפח של הרכב.

פורסם

צבע הרכב הינו צבע קשה מאוד ועמיד כנגד כול הכימיכלים (כמעט). תעשה ווקס אחת לחצי שנה ותקבל הגנה מצויינת לצבע הרכב.

גם אם תשפוך על הרכב סודה קאוסטית ותמתין חצי שעה לא יגרם נזק בלתי הפיך לצבע הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

ראשית כל, כדאי לעיין בשרשור של איתמר לגבי שימור צבע הרכב. לזה התכוונו המגיבים מעליי.

שנית, לעניין הטפלון, להלן קטע רלוונטי מתוך השרשור הנ"ל:

שאלה: מה ההבדל בין ציפוי טפלון לבין ווקס?

תשובה: אין הבדל עקרוני, שניהם מתפקדים כאוטמי צבע, החומר המכיל טפלון הוא היקר יותר. יש חומר מצוין הנקרא QMI המינוס שלו הוא שצריך למרוח אותו פעמיים בהפרש של 24 שעות.

פורסם

עכשיו הבנתי. זה בדיוק מה שרציתי לדעת. תודה לכל מי שהגיב.

אני אברר כמה עולה וכנראה אלך לעשות. פורים שמח

[=

פורסם
צבע הרכב הינו צבע קשה מאוד ועמיד כנגד כול הכימיכלים (כמעט). תעשה ווקס אחת לחצי שנה ותקבל הגנה מצויינת לצבע הרכב.

גם אם תשפוך על הרכב סודה קאוסטית ותמתין חצי שעה לא יגרם נזק בלתי הפיך לצבע הרכב.

מה בנוגע לנוזל בלמים?

פורסם

מכסימום פוגע בברק של הצבע לאחר כמה שעות טובות שהשמן בא במגע עם הצבע.

ניסיתי להוריד חלודה בעזרת שמן ברקסים לצערי גם אחרי 24 שעות בטבילת החלק בשמן ברקסים לא עזר לחלודה.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב לדעת, פשוט ההסבר על הבקבוקים של הנוזלים הללו היסטריים - דברים בסגנון "נוזל זה הרסני לצבע הרכב ולכן אסור לו לבוא במגע עמו" ו "אם נוצר מגע בין הנוזל לצבע הרכב יש לשטוף את הצבע בכמויות גדולות של מים באופן מיידי"

• תוכן חדש...