Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציפוי טפלון - הסבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק לצערי אני נאלץ לא להסכים איתך, נוזל בלמים הרסני מאוד לצבע ואני יכול להוכיח זאת עם תמונה

כאשר בצ'מפיון ביצעו החלפה של נוזל בלמים שפכו על כנף הרכב מעט נוזל והצבע נצרב כמעט מיד עד לפח.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מדבר על רכבים שעושים להם ווקס באופן קבוע אחת לחצי שנה !

אולי אם תשאיר את השמן למשך מספר שעות על צבע הרכב אז אולי הצבע ייצרב.

אני מדבר על שמן או סודה קאוסטית שנשפכה על על הרכב למשך שעה שעתיים.

תבצע ניסוי פשוט כמו שאני ביצעתי.

1. קח פיסת מתכת וצבע אותה בצבע מתאים למתכת.

2. קנה לכה איכותיית של יעקובי וצבע 2 שכבות.

3. תמתין מספר ימים להתיבשות.

הכנס את המתכת לתוך מיכל עם 2 כפות סודה קאוסטית ותראה כמה זמן הצבע מחזיק מעמד. או לחילופיין שמן בלמים.

אל תשכח שצבע הרכב הרבה יותר עמיד.

חזור לדווח.

איזה כייף לי :)

פורסם
מה בנוגע לנוזל בלמים?

היה לי חלק פח ברכב שהיה לא אורגינלי ועבר צביעה בארץ, במהלך החלפת השמן בלמים עף לי שמן על אותו חלק פח וירד ממנוע הצבע באותם נקודות שהשמן פגע.

מומלץ להזהר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
בדיוק כמו כל מוצר טפלון אחר לדוגמה מחבת, השמן על המחבת מחליק ואומרים שכאשר ציפוי הטפלון עם הזמן מתקלף מהמחבת אז הוא מתקלף עם האוכל שאנחנו מכינים עליו וכנראה אנחנו אוכלים יחד עם האוכל את הציפוי טפלון, אבל אל דאגה הטפלון מחליק גם בתוך הגוף ויוצא כמו שהוא נכנס אז אין שום סכנה כלשהי, ציפוי טפלון על הרכב הוא מצויין והוא יותר כדי לשמור מאשר להבריק למרות שגם את זה הוא עושה בצורה מצויינת, אחרי הציפוי הרבה יותר קל לנקות/לשטוף את הרכב משום שישנה שכבה שמפרידה בין הליכלוך לפח של הרכב.

כנראה שזאת הסיבה שהאוטו שלי מטונף , כי שבוע אחרי שעשיתי ווקס טפלון של טרטל על האוטו אז האוטו יתלכלך , כאילו הליכלוך לא נדבק לצבע אבל אבל הוא יושב על האוטו ורק העברת סמרטוט קלה והאוטו נקי.

פורסם

באוטו שלי ובאוטו של אימא שלי נישפך נוזל מהמצבר על הכנף הקדמית השמאלית שלנ ועל הימנית שלי אצלי לא קרה כלום[פיזו 205 שנת 93] ולאמא שלי נהיו כתמים מכוערים שבחלקם רואים את הפח..[מזדה 01 323].

יש לזה הסבר?:idea:

חשוב לציין שכבר לפני 5 שנים אבא שלי הפסיק לעשות פוליש ווקס..

ואת המזדה רק קנינו וישר הלכנו לעשות פוליש ווקס

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...