Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצעו לי סאבים 8 בתיבה וזה נראה בדיוק מה שאני צריך מבחינת הגודל בבאג'ז(אני מחפש כמה שיותר קטן)

השאלה היא האם סאבים קטנים כאלו יוכלו לספק באסים טובים?(אני שומע מזרחית בעיקר וקצת היפ הופ)

או שאולי אפשר לשים סאבים יותר גדולים כמו 12 10 אינץ' בתיבה קטנה ?ומה יהיה ההשלכות על האיכות?

פורסם

בכללי לא ממש כי יש לך רכב יחסית גדול בישביל סאב 8אינץ.

למוזיקה שלך אתה צריך מינימום 10 אינץ עדיף 12.

פורסם

וניתן לשים סאבים בגדלים האלו בתיבות קטנות?אני ממש לחוץ על הגודל ואפילו בדקתי תיבות של 12 אצלי באוטו וממש לא מתאים לי.

ואם כן אז מה ההשלכות של לשים סאב בגודל 10-12 בתיבה קטנה?

פורסם

היה לי סאב 12 בתיבה קטנה והסאב היה ממש מדויק

עכשיו אני מוכר את התיבה הזאת כי עברתי לתיבה פתוחה כדי להוציא יותר SPL=]

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם
הוצעו לי סאבים 8 בתיבה וזה נראה בדיוק מה שאני צריך מבחינת הגודל בבאג'ז(אני מחפש כמה שיותר קטן)

השאלה היא האם סאבים קטנים כאלו יוכלו לספק באסים טובים?(אני שומע מזרחית בעיקר וקצת היפ הופ)

או שאולי אפשר לשים סאבים יותר גדולים כמו 12 10 אינץ' בתיבה קטנה ?ומה יהיה ההשלכות על האיכות?

איך אפשר לענות לך, אם אתה לא מפרט:

אילו סאבים?

איזה רכב יש לך?

איזו הגברה עבור הסאב/ים יש לך?

איזה תקציב?

גם סאבים גדולים יותר חלקם מתאימים לתיבות קטנות - זה באופן כללי.

• תוכן חדש...