Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי צמיגים בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בסוגיה שבכותרת ממש לאחרונה, עם התעורר הצורך בהחלפת צמיגים במכונית. החלפתי במכונית אחרת צמיגים קטנים יותר לפני חצי שנה ואיני יכול להשתחרר מהתחושה שבארץ מתרחש לו נס כלכלי. ככל שהשקל קונה יותר דולרים וההגיון הפשוט היה מחייב הוזלה בשיעור דומה של המוצרים הנקנים במטבע זה, מסתבר שאצלנו זה עובד הפוך. צמיג שעולה 70-80 דולר בארה"ב, עולה כאן כפול. לפני חצי שנה, בשער דולר גבוה יותר, הוא עלה פחות למיטב זכרוני, גם בשקלים. פשוט לא יאומן. בקיצור קטסטרופה ליצואנים וסיבה למסיבה ליבואנים.

אגב, אם יש צדיק בסדום שמוכר צמיגים במחירים נורמליים באזור ת"א, אשמח אם תידעוני.

פורסם

לא את כל הצמיגים מייבאים מארה"ב ולכן לא כולם מושפעים משער הדולר הנמוך.

בעצם, כשאני חושב על זה, יש בכלל צמיגים שעדיין מיוצרים בארה"ב? בטח כבר הכל במזרח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא שזה פותר את הסוגיה המעניינת לכשעצמה, אבל חוץ מהיבוא מהמזרח יש גם יבוא מאסיבי (ועדיף עשרות מונים) ממדינות היורו.

ולמה זה לא פותר את הסוגיה? מפני שאם נביט על היורו לאורך חצי השנה האחרונה, נראה שגם אצלו חל פיחות של כחצי ש"ח בקירוב, אך הדבר אינו מקבל ביטוי במחירי המוצרים המיובאים משם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא את כל הצמיגים מייבאים מארה"ב ולכן לא כולם מושפעים משער הדולר הנמוך.

בעצם, כשאני חושב על זה, יש בכלל צמיגים שעדיין מיוצרים בארה"ב? בטח כבר הכל במזרח.

הדולר הוא דוגמה. מרבית המטבעות פוחתו יחסית לשקל, מי יותר ומי פחות. לכן התמיהה בעינה.
פורסם

אני די לא מסכים עם הטענה שמחיר הצמיגים בארץ יקר לעומת בחו"ל.

לפני כמה ימים התחדשתי בצמיגים תוצרת DUNLOP במחיר של 400 שקל לצמיג,לאחר בדיקה באינטרנט מצאתי שהמחיר הכי נמוך לצמיג זה הוא 140$,כלומר זול אולי בכמה עשרות שקלים.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה אתה רוצה להגיד בזה?

אייפוד בארץ עולה פי 3 מארה"ב, למרות הדולר המוך.

לדני. אני התחדשתי לפני כחצי שנה בזוג צמיגי דנלופ ב600 דגם SP 490 אם אני זוכר נכון

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
מה אתה רוצה להגיד בזה?

אייפוד בארץ עולה פי 3 מארה"ב, למרות הדולר המוך.

לדני. אני התחדשתי לפני כחצי שנה בזוג צמיגי דנלופ ב600 דגם SP 490 אם אני זוכר נכון

ומה מחירם בחו"ל?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני די לא מסכים עם הטענה שמחיר הצמיגים בארץ יקר לעומת בחו"ל.

לפני כמה ימים התחדשתי בצמיגים תוצרת DUNLOP במחיר של 400 שקל לצמיג,לאחר בדיקה באינטרנט מצאתי שהמחיר הכי נמוך לצמיג זה הוא 140$,כלומר זול אולי בכמה עשרות שקלים.:roll:

שתף אותי בטובך, בדגם גודל ומקום קניה. אולי גם אני אצליח למצוא סוף סוף צמיג במחיר נורמלי. תודה.
פורסם

זה הצמיג

http://www.1010tires.com/tire.asp?tirebrand=Dunlop&tiremodel=Direzza+DZ101

הצמיגים ניקנו כחלק מחבילה שכללה גם גאנטים כי עליתי מידה,הצמיג במידה R15\55\195

אך אני יודע שקימות גם מידות גדולות יותר.

לפני הקנייה ביררתי בצמיגי אנטון ביפו והמחיר אצלם היה 400 לצמיג.

פורסם

לא לשכוח שיש בודאי על צמיגים מיובאים עלויות של הובלה, ביטוח, מכס כלשהוא, מס קניה, תמ"א (תוספת מכסת אחוזים של המכס) ועוד איזה מריעין בישין שגורמים לפער מחיר בין הצמיג בישראל ובחו"ל.

אכן, "צמיגי אנטון" שביפו הנם, בדרך כלל, בין הזולים ביותר בארצנו ואתרם הנו www.anton-tires.net

תמיד טוב ורצוי לבצע סקר מחירים מוקדם.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...