Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוכמת הקוביה (ההונגרית)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש פה אנשים שאוהבים את הפאזל המדהים הזה 3*3*3? אני לא מכבר התחלתי להתאהב, הציעו לי כל מני פתרונות אבל אני אוהב להתמודד עם זה בעצמי, מי שיש לו קוביה בבית (כמעט לכולם) לשלוף מהבויידם ולהתחיל לסובב, מי שאין, לרוץ מהר למרכז ולקנות.

דבר מאתגר למדי, וגם נייד, ככה שאפשר להתאתגר(מינוח נכון) בכל מקום כמעט. (אפילו בשרותים)

לינקים קשורים:

http://www.eviltron.com/modules/esp/

http://www.ee.bgu.ac.il/~natis/cube/

פורסם

כשהייתי בבית ספר היה איזה ילד לפלף

שהיה מסדר את הקוביה בכמה דקות

הוא היה באמת תותח

הוא תמיד אמר שיש מאחורי זה מתמטיקה

לך תבין-ילדים שיש להם יותר מדי זמן פנוי!! :?

פורסם
כשהייתי בבית ספר היה איזה ילד לפלף

שהיה מסדר את הקוביה בכמה דקות

הוא היה באמת תותח

הוא תמיד אמר שיש מאחורי זה מתמטיקה

לך תבין-ילדים שיש להם יותר מדי זמן פנוי!! :?

זה לא מתמטיקה.

יש דרך מסוימת שאוטומטית מביאה אותך לסדר הנכון.

למשל, ארבע פעמים ימינה, אחר כך, השורה שמתחת שמאלה כמה פעמים ובלה בלה בלה, וזה מסתדר.

לי יש מישהו שאני מכיר, פריק בהכל, אז הוא למד את זה בעל פה, והוא עושה את זה מאחוריה גב.

Back to the original - NC again.

פורסם

חחח ניסיתי כמה פעמים שהייתי קטן.. ואני חייב לציין שאני חושב שאין פיתרון.. אולי איזה שיטה מיוחד של כמה פעמים רצוף... אחרת זה לא נראה לי מסתדר...

פורסם
חחח ניסיתי כמה פעמים שהייתי קטן.. ואני חייב לציין שאני חושב שאין פיתרון.. אולי איזה שיטה מיוחד של כמה פעמים רצוף... אחרת זה לא נראה לי מסתדר...

הפתרון : פטיש , עדיף 5 קילו , והרבה דבק ,

וקצת בירה אבל לא בשביל הקוביה , עובד בכל פעם !!

:lol:

פורסם

בהחלט, והפתרון ל"אינטילגנטים" סכין, הרבה דבק, ובנדיקטין :)

פורסם

השיא שלי - סידור הקוביה ב- 55 שניות...

אכן יש בקוביה מספר מצומצם של שיטות לבצע "צעדים" ספציפיים (החלפת פינות, החלפת מרכז צלע...) אם לומדים את אותן 4-5 שיטות - פתרון הקוביה הוא עניין של 2 דקות

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

וואלה.. רעיון מעניין.. אני ינסה ויגיד לך איך הלך...

• תוכן חדש...