Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לליסינג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי אמורה לקבל אוטו מליסינג,והיא בודקת האם כדי לה.

השאלה היא- האם יש לכם הגבלה לדלק בחודש?

שניה-הגבלה למ"ס קילומטרים?

כי לנו יש הגבלה לשניהם.

ההגבלה למספר קילומטרים בשנה הוא 25K ולגבי דלק כתוב שזה תלוי באוטו(אולי בין 500-ל1000).

אמא שלי עושה בשנה 20,000 ק"מ אולי קצת יותר.(אני עדין לא עשיתי קילומטרים על האוטו השנה ,עדין לא הספקתי.)

וממלאת דלק בסביבות 800-1100 ש"ח לחודש.

פורסם

בחלק מהמקרים אין שום הגבלה על העובד, לא בדלק, ולא בק"מ. ולכן זה לא ממש משנה מה יש אצל אחרים אלא יותר מה יש אצלך...

האם זה שווה? צריך לחשב מה העלות הנוספת של הדלק שהיא צריכה לשלם, החישוב לא פשוט, אבל לרוב עם ק"מ של 20K בשנה זה שווה. אגב 500 שקל דלק נשמע נמוך מדי לחודש. 1000 שקל זה כבר סכום יפה, מעל מיכל בשבוע ברכבי 1.6.

אם יש הגבלה שתנסה אולי ללכת על הרכב החסכוני יותר, מכונית קטנה לדוגמא כמו ה206 תאכל יחסית פחות דלק (גיא שגב יאשר).

גיא.

פורסם
אמא שלי אמורה לקבל אוטו מליסינג,והיא בודקת האם כדי לה.

השאלה היא- האם יש לכם הגבלה לדלק בחודש?

שניה-הגבלה למ"ס קילומטרים?

כי לנו יש הגבלה לשניהם.

ההגבלה למספר קילומטרים בשנה הוא 25K ולגבי דלק כתוב שזה תלוי באוטו(אולי בין 500-ל1000).

אמא שלי עושה בשנה 20,000 ק"מ אולי קצת יותר.(אני עדין לא עשיתי קילומטרים על האוטו השנה ,עדין לא הספקתי.)

וממלאה דלק בסביבות 800-1100 ש"ח לחודש.

לפי דעתי בשורה התחתונה שווה לאמא שלך ללכת על ליסינג ...

לנו יש הגבלה ל-25K ק"מ ו-700 ש"ח דלק כל חודש. קח בחשבון שהדלק הנוסף יורד מהמשכורת החודשית של אמא שלך כלומר (במילים יותר פשוטות לשחורים שבנינו :wink:) כ-50% מהמחיר של הדלק הולך למיסים !!!

בהתחלה שהלכנו על הליסינג דווקא חשבנו שלא נסע הרבה אבל הרכב אצלנו כבר חצי שנה ועבר כמעט 14K ק"מ (שזה נתון ממש אבל ממש מטורף בשביל משפחה שעד היום לא הצליחה לעבור את ה-10K ק"מ בשנה), זה מה שקורה כאשר יש לך דלק בחינם/מוזל.

תוסיף לזה גם שאתה לא צריך למכור את הרכב, כלומר לא אכפת לך לעשות ק"מ גבוה (כמובן שלא מעל 25K ק"מ בשנה) כי אתה לא תצטרך למכור את הרכב, החברת ליסינג תצטרך לשבור את הראש ולרדת במחיר בגלל הק"מ הגבוה ...

ולגיא, כשאבא שלי הביא את ההצעות מחברת הליסינג הסכום החודשי לדלק משתנה ביחס לנפח מנוע. הממוצע למשפחתית הוא כ-700 ש"ח לחודש (1600-2000 סמ"ק), לרכב קומפקטי נותנים כ-500 ש"ח לחודש (1300-1400 סמ"ק) ולרכבי מנהלים ומעלה (2000 סמ"ק ומעלה) נותנים כבר באיזור של 1K ש"ח לחודש ...

אני מסכים אתך ש-700 ש"ח זה ממש לא הרבה וזה בקושי מספיק לתדלוק אחד בשבוע, אבל כשמכניסים למשוואה את זה שהדלק הנוסף הוא כמעט חצי מחיר ושאתה לא צריך לדאוג לגבי הק"מ כשתמכור את הרכב וכאשר כל הביטוחים/תיקונים/טיפולים/תקלות/גרירות וכו' הם על חשבון הליסינג ואין לך דאגה בנושא זה יוצא דיי משתלם ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני חושב שהמאסטר בלעשוק את הליסינג זה המשפחה שלנו.

אחרי שנה המד הראה על 52 אלף קילומטר. בצריכה ממוצעת של 9 ק"מ לליטר זה יוצא 5800 ליטר בשנה. כלומר 26 אלף שקל בשנה.

ככלל ההצעות לליסינג טובות במיוחד למשפחות שמעדיפות רכב בלי כאבי ראש וחדש. או למשפחות שמעדיפות לא לחסך נגיד סכום של 60-70 אלף ולקנות מכונית אלא להוריד מהמשכורת ולהנות מאוטו חדש אחת לשלוש שנים.

ולגבי החירת רכב מהליסינג - תנסו לקחת פוקוס, רצוי חמש דלתות וידנית.

רק תדעו מראש שהסיכויים לקבל כזו שואפים לפחות מאפס.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
לאבא שלי בקורולה אין הגבלת דלק ואין הגבלת ק"מ...

אני חושב שתמיד יש הגבלה כלשהי. אבא שלי נוסע המון, אבל עדיין אחרי שנתיים החליפו לו את הפאסאט (באחרת זהה לחלוטין) בגלל שנמאס להם שהק"מ גבוה מדי. הוא נסע כ-60000 ק"מ בשנה. ההגבלה אם אני לא טועה אצלו היא 180000 ק"מ בשלוש שנים, אבל הם לא רצו שהרכב יגיע לק"מ כזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לאבא שלי בקורולה אין הגבלת דלק ואין הגבלת ק"מ...

אני חושב שתמיד יש הגבלה כלשהי. אבא שלי נוסע המון, אבל עדיין אחרי שנתיים החליפו לו את הפאסאט (באחרת זהה לחלוטין) בגלל שנמאס להם שהק"מ גבוה מדי. הוא נסע כ-60000 ק"מ בשנה. ההגבלה אם אני לא טועה אצלו היא 180000 ק"מ בשלוש שנים, אבל הם לא רצו שהרכב יגיע לק"מ כזה.

רוני

אז כנראה שהוא לא יודע :wink:

הרכב שלו נוסע כ35 אלף ק"מ בשנה

אני מניח שזה בגדר הסביר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בוודאות מוחלטת :

לאבא אין הגבלה לא בקילומטרים , לא בדלק ולא בכביש 6 , כמו כן האוטו צמא יחסית לדיזל ואוכל בתאבון בערך 1 ל9 . מהמשכורת יורד רק שווי רכב וקנסות על מהירות ...

האוטו מליסינג .

האוטו לא ממש עומד , הוא עושה טיפול 10000 כל חודש , ממלא דלק 3 פעמים בשבוע ומיכלים מלאים , 55 ליטר סולר כל פעם .

נשמע מטורף , זה ככה .

אני עשיתי איזה 5 ק"מ על הרכב , כי אין לי ביטוח

:(

האוטו הוא לא מונית , אבא פשוט נוסע המון , המון .

ד"א מדובר בטויוטה היילקס 4X4 ידנית 2003 עם 2400 סמק דיזל .

צריך פשוט לברר ולבדוק אם העיסקה משתלמת , לי נראה שאם הדלק יהיה 1000 ש"ח בחודש זה יוצא כדאי , אבל אפשר לחשב את זה בדיוק .

פורסם

אני יודע שהחוזה של של החברה בה אמא שלי עובדת בה אומר שבמשך תקופה של 3 שנים משלמים X כסף, וכאשר עוברים את ה 120,000 ק"מ משלמים X כסף ל X ק"מ.

פורסם

גיא גם אצל אמא שלי אם היא עוברת את ה-25 אז היא צריכה לשלם 10 אגורות לקילומטר.

זה שטיות מקסימום עושים עוד חמש אלך קילומטר ומוסיפים 500 שקל.

הבעיה שכמעט בכל חודש היא תצטרך להוסיף עוד דלק מבלי שבכלל נגעתי באוטו.

פורסם

מונדיאו ליסינג שלנו - אין הגבלה לא בק"מ ולא בדלק.

כנ"ל בנוגע לקסארה ליסינג שהייתה לנו.

אני מניח שזה קשור לחברה ולמעמד של העובד.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

איזה רכב היתם בוחרים.

מונדאו2.0

אימפרזה מנוע 2.0(4*4)

פוקוס1.6.(ננסה את החמש דלתות.)

סיווק1.6

לנטיס1.6

אקסנט1.6.

כריזמה1.6

כולן אוטומתיות.

הבחירה שלי זו אחת משלושת הראשנות

פורסם
בוודאות מוחלטת :

לאבא אין הגבלה לא בקילומטרים , לא בדלק ולא בכביש 6 ,

כן, גם אצלנו כביש 6 זה בחינם.

מסתבר שיותר פשוט לחברה לשלם את זה מאשר להעביר את החיוב מחברת הליסינג לחברה עצמה ומהחברה לעובד עצמו.

איזה רכב היתם בוחרים.

מונדאו2.0

אימפרזה מנוע 2.0(4*4)

פוקוס1.6.(ננסה את החמש דלתות.)

סיווק1.6

לנטיס1.6

אקסנט1.6.

כריזמה1.6

את 3 האחרונות הייתי מוחק אוטומטית. בעצם את ה4...

השאלה היא האם לקחת מונדאו/אימפרזה יעלה יותר כסף בחודש....

אם ההפרש בכסף משמעותי אז שווה לקחת את הפוקוס.

אם אין הפרש , הייתי לוקח את המונדאו בלי לחשוב פעמיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...