Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה נגנבו סמלי היצרן מהמכונית שלי :evil:, יום אח"כ רכשתי סמלים חדשים והדבקתי אותם לרכב.

חולפים להם מספר ימים, ואני קורא במקומון שבאיזור מגורי נתפסו שני בני נוער (בני טובים ? :shock: ) שברשותם שקית מלאה בסמלים שפורקו ממכוניות.

הגשתי תלונה במשטרה ובמעמד זה קיבלתי בחזרה את הסמלים שנגנבו.

בסוף החקירה קיבלתי את פרטי החשודים וההורים שלהם כבר שילמו לי פיצוי מלא בעבור הגניבה.

המצב שלי כרגע הוא כזה, על הרכב מותקנים הסמלים שרכשתי ובידי הסמלים שנתלשו (הצעתי להורים של הנערים לקחת את הסמלים כי הם שלמו את מלוא תמורתם, אבל הם בחרו להשאיר את הסמלים ברשותי).

ועכשיו השאלה: הסמלים היו מודבקים לרכב בחומר שחור בעובי של כ- 2-3 מ"מ, שנותן תחושה של משהו שבין סיליקון - גומי - פלסטלינה. הסמלים עצמם תקינים אבל חומר הדבק קולף מהם.

אני מבקש רעיונות מחברי הפורום איך אני משיג את חומר הדבק הזה (או דומה) ו"משמיש" את הסמלים.

עדיף שיהיו לי סמלים עודפים לכל מקרה.

פורסם

אוקיי, הבעיה עם הדבק דו צדדי הזה שהוא פחות או יותר ברוחב של דבק סלוטייפ. אי לכך אתה צריך לחתוך ממנו פסים דקים ולהנדס אותו בהתאם לצורה של סמל הרכב.

פורסם

סיליקון יכול להשאיר סמנים מסביב צריך להיות ממש מדויק

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תדביק את הסמלים בעזרת דבק אפוקסי ויתרון שלו הוא שממש קשה לתלוש את הסמל אבל מצד שני יכולים לעשות נזק לפח תוך כדי ניסיון התלישה.

פורסם

האפוקסי יגלוש מחוץ לגבולות הסמל ברגע שתפעיל את הלחץ בזמן ההדבקה, בגלל זה בכלל לא מומלץ להשתמש בדבקים נוזליים להדבקת הסמל של הרכב. זוהי עבודה שאמורה להיות אסתטית ומדוייקת.

פורסם

כן אבל היתרון שלו שהוא נהיה שקוף עם הזמן , אני הדבקתי בקלית שלמה בקטנוע שפרקו לי אותה לחלקים עם דבק אפוקסי ורק אם היית מסתכל טוב אז היית רואה שזה בכלל מודבק.

פורסם

יש ל-3M דבק דו צדדי אפור עבה (בסביבות 2.5 מ"מ). כשהוא מתייבש הוא מאבד את הגמישות שלו ומתקבע בצורה שהדביקו אותו. מאוד דומה לדבק המקורי שמשתמשים בו.

לדעתי בחנויות אינסטלציה תמצא אותו.

פורסם

לדעתי

לחבר את הסמל עם ניט , קצת מכוער אבל אי אפשר לתלוש.

או להדביק אותו עם סיליקון שחור שמתקשה והופך לחומר שקשה כמו בטון.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

עם ניט?:shock: לקדוח חור באוטו בשביל סמל?:shock:

דבקים עוד איכשהו אפשר להוריד עם מתחרטים...אבל ניט?

ולגבי הסיליקון שחור, אותו סיפור כמו שציינתי לגביי דבקים נוזליים.

פורסם

תתפלא , אתה לא יודע בכמה רכבים יש סמלים שתפוסים עם ניטים , גם אצלי אחד מהם עם ניט והשני במקרה עם סיליקון שחור

.

לא צריך לקדוח ניטים, יש לזה אקדח יעודי.

סיליקון שחור , צריך לשים קצת המהחומר במרכז הסמל ולהדביק , בהתחלה לתפוס את הסמל עם סלוטייפ ואחרי כמה זמן ניתן להוריד את הסלוטייפ.

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...