Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר אוויר פתוח K&N

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש פילטר אוויר פתוח מתוצרת K&N לרכב מדגם FIAT X1/9 מנוע 1300 עם קרבורטור כפול מתוצרת WEBER דגם

32DATRA.

עקב מבנה הרכב קיימת מגבלה של גובה -ניתן להגיע מקסימום ל 50 מ"מ

אשמח לקבל יעוץ היכן ניתן להשיג

תודה

פורסם

תודה על המידע

התקשרתי לK&N בארה"ב ודברתי עם המכירות ונאמר לי שהם לא ייצרו לדגם 32DATRA אלא לדגם 34DATRA

שאלתי אותם אם זה מתאים לדגם שלי והם השיבו בשלילה.

לפי מה שהבנתי ממנו ההבדל בא ליידי ביטוי בגודל הכוסית (BEREL ).

מישהו יכול להסביר לי מה המובן 32 או 34 ?

האם לדעתכם אני יכול להזמין את הדגם של 34DATRA ולבצע התאמה בארץ

מצורף הלינק של פילטר

http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=56-1650

תודה על העזרה

פורסם

אם מדובר בקוטר הכניסה של הקרבורטור [מקום בו יישב הפילטר]אז את יכול להביא את הגדול יותר, ולחרוט מתאם מאלומיניום או אוקולון.

פורסם
איזה פילטר יש לך היום

אם יש לך עגול רגיל

אז יש לKN מלא גדלים

אם זה אליפסה זה יותר בעייתי

הקרבורטור שיש לי היום הוא קרבורטור כפול .

לאחר התיעצות עם מספר ואנשי מקצוע החלטתי להזמין את הדגם של K&N 56-1650 ועל פניו יש לבצע התאמות אולם הן מינוריות

תודה לכל העוזרים

נ.ב לאחר בדיקה אין היום יבואן מסודר ל K&N עבור מכוניות - אולי לאופנועים יש - רובם הציעו לי פילטר תואם להרלי ועלי היה לבצע התאמה

• תוכן חדש...