Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היא כאן audi r8

Wonka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדובר במכונית עם מכלולים רבים של למבורגיני, שלא תטעו לרגע.

לא רק המכלולים זהים בחלק מהמרכיבים,גם עיצוב החלק האחורי ומבט אחד לפרופיל לא ישאיר שום ספק באשר לכך שלמכונית הזאת יש קרובת משפחה עם שור בחזית...

חייב לציין שהמכונית הזאת באמת מדהימה,קצת "שקטה" מדי לטעמי מבחינת סאונד מנוע שהייתי מצפה למכונית בסדר גודל שלה, אבל בהחלט מכונית מדהימה,ולדעתי עד כמה שזכור לי,זו הולכת להיות המכונית הראשונה שהולכים לייבא לארץ שיש לה חלון מעל המנוע במקום מכסה אטום (זה אחד הדברים הכי יפים וסקסיים במכונית הזאת).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האמת היא ,שזו פעם רשונה שאני חושב על חילול הקודש להכנס לצ'מפיון ולקנות מכונית עם סמל של אאודי. בתנאי כמובן שמישהו כאן ילווה לי 1.5 מליון ללא ריבית:lol:

בברכה יהודה

פורסם

מה שעידן אמר זה בדיוק מה שרציתי גם להגיד - אם תשימו אותן אחת ליד השניה הצללית של שתיהן (הלמבו וה-R8) דומה באופן מדהים (או שלא כל כך מדהים :wink: ).

בכל מקרה, הנה כמה תמונות מהטיול שלי לרינג כולל סרטון (שאני לא זוכר אם שמתי כאן) בו אני עוקף את המכונית שבתמונות על המסלול (טוב, הוא נסע כמו צב). אתם מוזמנים להתעלם מעשרות השטויות הפרובינציאליות שאני פולט לאורך הסרטון. מה לעשות, זה באמת היה רגע מרגש...

רוני

"http://video.google.com/videoplay?docid=3638296103330447304" via Google Video
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.

IMG_1147_640.jpg

IMG_1148_640.jpg

IMG_1150_640.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחלה סירטון ותמונות, אין מה להגיד, אאודי השקיעו בסאונד של המנוע ועוד הרבה דברים....

Discover, לייתר דיוק המחיר הצפוי של ה-R8 הוא 1.2 מיליון, כאן בישראל:wink:. (שזה כולל את כל ה"זבל" במחיר).

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
הוא דיבר על 400 מטר

מה שנקרא בעברית צחה quarter mile

אני צחקתי :roll:

בכל מקרה אחלה סירטון רוני, מקווה שנהנת!

כמה "סגר" הדבר הזה במסלול בידיים שלך? :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי אחת המכוניות היפות ביותר שייצרו בכל הזמנים. בהחלט אין ויכוח. וגם הTT החדשה פשוט מדהימה, היא נראית כמו בייבי R8... AUDI עושים בהחלט עבודה מצויינת בבניית העתיד שלהם. :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אאודי השקיעו בסאונד של המנוע ועוד הרבה דברים....

ברשותך אני אחלוק עלייך, דווקא הסאונד של המנוע די מאכזב,יותר מדי "אנמי" ביחס למה שהייתי מצפה ממכונית שאמורה להחשב כסוג של "מכונית על".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בואו נגיד שהיא כבר ממזמן כאן. יש אחת בפ"ת אפורה. כנראה הV8 והיא ממש לא חדשה פה. השמועות אומרות שהיא שייכת לאחד מהלוזונים.

פורסם

רכב מדהים במראה ובביצועים, רק לא הבנתי למה אודי

לא יצרו דגם מוגדש? לפי מה שידוע לי המנועים בדגמים הם V8-V10 אטמוספריים

אולי יש עדכון ואני לא יודע עליו?:-)

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם
ברשותך אני אחלוק עלייך, דווקא הסאונד של המנוע די מאכזב,יותר מדי "אנמי" ביחס למה שהייתי מצפה ממכונית שאמורה להחשב כסוג של "מכונית על".

לא ידוע מתי שמעת את הV10 הזה צורח לך באוזן..

אני שמעתי וזה נשמע פאקין מצמרר!! וואו! אין מילה אחרת.

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...