Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד כחודש אני צריך להחליף את רכב הליסינג מהעבודה.

אני יכול לקחת כל רכב מקבוצה 2 או הונדה סיוויק LS בתוספת של 500 ש"ח נטו לחודש (18000 ש"ח ב-3 שנים).

השאלה היא : בהנחה ש- 500 ש"ח בחודש בכייף יכולים ללכת לעוד חופשה משפחתית :lol:, האם הונדה סיוויק באמת שווה את התוספת הזו במחיר ביחס לרכבים מקבוצה 2 כמו טויוטה קורולה, רנו מגאן או פוקוס :?:

תודה מראש לכולם :-D

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי בהחלט שכן.

זה לא ה-500 ש"ח לחודש.

נכון שהטיפולים ע"ח חברת הליסינג בכל בעייה /תקלה אבל אני עדיין הייתי מעדיף את ההונדה על הרנו/פורד./טויוטה עם גיר רובוטי זוועתי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדיוק היום יצא לי לנהוג על סיוויק כזו, ומיד אחריה להיכנס למגאן האצ'בק, עליה אני נוהג באופן קבוע.

אין בכלל ספק שמבחינת שילוב מנוע+גיר, ההונדה לוקחת את הרנו (מצד שני, להונדה יש יתרון התחלתי של מנוע 1,800). גם העיצוב הפנימי שלה מוצלח יותר.

על המגאן, המוצלחת כשלעצמה, יש לי שבחים אחרים: קודם כל, אני מצאתי בה תנוחת נהיגה נוחה הרבה יותר מהר מאשר בהונדה. היא גם יותר נוחה באופן כללי, והכי חשוב - יותר בטוחה.

מבחינת גודל חיצוני הן די דומות, ולכן זה לא פקטור. לא ישבתי במושב האחורי של ההונדה או של מגאן סדאן, כך שאני לא יודע מי מהן יותר מרווחת, אבל אני מאמין ששתיהן יספקו תמורה הולמת ביותר למשפחה. למגאן סדאן גם יש בגאז' מאוד גדול, ואני לא בטוח כיצד זה של הסיוויק עומד מולו.

תעשה אתה את השיקול שלך, מה עדיף לך (נוחות ובטיחות או שילוב מנוע+גיר). בכל מקרה, אני הייתי נשאר בקבוצה 2 והולך על מגאן סדאן.

נראה לי שנסיעת מבחן תפתור לך את ההתלבטות. מאחר ויש חודש עד ההחלפה, נראה לי שכדאי לך למצוא את הזמן לערוך נסיעת מבחן בכ"א מהדגמים הרלוונטיים עבורך ולהחליט.

פורסם

הסיוויק עולם אחר לדעתי, מנוע ללא מתחרים בקבוצת המכוניות שהצגת, מרווחת מאוד!

עיצום פנים מרשים, תאמין לי שאם תיקח אותה עוד יקנאו בך :-)

לגבי המחיר לדעתי קצת מוגזם, אבל בשביל להתפנק צריך לשלם אין ספק!

Polo 2012

פורסם

לדעתי ממש לא, לסיויק ציוני הבטיחות הנמוכים ביותר (ובפער) למול המתחרות שמציאים לך. היא גם מגיעה עם 4 כריות אויר בלבד, כך שהתחום הבטיחותי שלה (אם זה פרמטר מבחינתך) נופל מהפוקוס ומהמגאן.

בנוסף לכך הסיויק למרות מנוע חזק יותר (1,8 שמשום מה מצויד בגל זיזים בודד אחד), הסיויק מכונית מאוד בינונית בנושא של הנאה מנהיגה ואחיזת כביש ובפרמטר הזה הפוקוס לדוגמא לוקחת אותה בגדול.

בנושא נוחות הנסיעה, גם הרנו וגם הפורד עושות שימוש במתלים יותר מתקדמים ומודרנים לעומת מערכת המתלים הפרמיטיבית של ההונדה (מתלים לא נפרדים, מוט פיתול אחורי! כן כמו במכוניות משנות השמונים) לכן הן נוחות ממנה ולא פחות מרווחת ממנה מאחור (בעיקר הרנו). תוסיף את התא מטען הקטן של ההונדה למול המתחרות וקיבלת מכונית שפשוט נופלת מהפורד והרנו.

אין ספק שהמראה של הרכב מיוחד יותר (הרכב לא נפוץ) ועיצובו הפנימי של הרכב מושך, גם המנוע משמעותית חזק וביצועיסטי יותר, אבל בשאר הפרמטרים האחרות יותר עדיפות וגם יחסכו לך 6,000 ש"ח בשנה!

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ללא התחשבות בצד הכלכלי, הייתי מעדיף את הסיוויק, אך ההחלטה צריכה להיות שלך לפי סדר עדיפות פיננסי אישי שלך.

בכל אופן ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן ולעדכן מהתרשמותך.

פורסם

לפי דעתי, אם אחרי שלוש שנים אתה לוקח את האוטו לעצמך אז סיויק עדיפה, אבל אם אחרי שלוש שנים אתה מחזיר אותה לליזינג, מגאן עדיפה כי היא הכי בטיחותית מבין מכוניות שציינת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היי,

אני לא מבין על מה ההשוואה בין מגאן לבין סיוויק,?

גם אם החברה היתה נותנת לי מגאן +1000 שקל בחודש מתנה ,היתי לוקח סיוויק ומוסיף 500 ש''ח

מגאן=פח זבל מוטורי , בטיחות טובה אמינות זוועה(מניסיון אישי)

אבל זו דעתי בלבד,

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

קודם כל נושא האמינות לא חשוב כי הליסינג מטפל ברכב.

דבר שני, רנו שיפרו את נושא האמינות של הרכבים שלהם משמעותית בשנים האחרונות ולראיה מנהלי ציי רכב מציעים אותם בתור אופציה ויש לא מעט כאלה על הכביש. אני לא מאמין שרכב עם בעיות אמינות משמעותיות היה מצליח לשרוד בתור אופציה לחברות ליסינג.

ולעניין האופציות, תברר גם אם אפשר לקחת C4, לא פחות בטיחותית מהרנו ומאובזרת הכי טוב מבין הרכבים בקבוצה 2.

פורסם
היי,

מגאן=פח זבל מוטורי (מניסיון אישי)

אבל זו דעתי בלבד,

אני מקווה שלא הרבה אנשים מקשיבים לדעות שלך.

אבל זו דעתי בלבד.

ל RANDOM, אני אומר, קח את המגאן, תסבול ממנה אתה בטוח לא,

ותהנה לך מעוד חופשה עם המשפחה.

פורסם
אני מקווה שלא הרבה אנשים מקשיבים לדעות שלך.

אבל זו דעתי בלבד.

ל RANDOM, אני אומר, קח את המגאן, תסבול ממנה אתה בטוח לא,

ותהנה לך מעוד חופשה עם המשפחה.

מה קרה? קשה לקבל תמציאות שסיויק,בכמה דרגות יותר,מהמגאן?

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם
מה קרה? קשה לקבל תמציאות שסיויק,בכמה דרגות יותר,מהמגאן?

נראה לך שאם תדחוף כמה סימני פיסוק למשפט שלך במקומות שהם לא אמורים להיות פתאום הוא ישמוע חכם יותר?

הסיוויק עולה על המגאן במנוע ובעיצוב תא הנוסעים. בשאר הדברים היא נחותה ממנה, בראש ובראשונה בבטיחות ובנוחות (וכמו שכבר ציינתי, גם בתנוחת הנסיעה, לדעתי).

לך אולי זה שווה 500 ש"ח לחודש, אבל מהתגובות פה כנראה שלרוב האנשים זה לא.

לפותח השרשור - שמעת דעות לכאן ולכאן. קבע נסיעת מבחן על הדגמים המעניינים אותך ובחר את המכונית הכי מתאימה לך.

פורסם

הסיוויק עדיפה ,אבל אתה לא רוכש את הרכב אלה רק שוכר אז תחסוך 500 ש"ח בחודש .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...