Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העובדה שהרכב שימש אותך לא משנה את העובדה שהוא נרכש והיה בבעלות הליסינג , דבר אשר בהכרח גורם לירידת ערך בלתי נמנעת.

500 ש"ח נטו בחודש, משמע כמעט 1000 ש"ח ברוטו מהשכר, ואובדן הפרשות לסוציאליות, חישוב כלכלי פשוא מראה שזה לא משתלם + קח את העובדה שבמהלך השנים הקרובות עד 2010 שווי השימוש בליסינג יעלה דרמטית, והפער בין קבוצה 2 ל 3 יגדל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה העניין נידון פה כבר בצורה ממצה.

מגאן כל עוד היא בתקופת הליסינג מציעה יותר בפחות. אם אתה מתעד לקנות אח"כ את הרכב תדע שסביר שההונדה תהיה השקעה טובה יותר כי היא מאבדת פחות מהמחירון.

תעשה לך את החישוב של מה אתה מעדיף מכל הפרמטרים שנכתבו פה וצרף לכך את העובדה שיכול להיותר שתמשיך לנהוג על הרכב בעתיד ותגיע להחלטה.

תתחדש.

פורסם

לגבי הנושא הכלכלי קצת קשה לחשב לך במדיוק מאחר ואתה לא באמת יודע מה יהיה המחיר העתידי של הסיויק ובעיקר בכמה אתה תמכור את הרכב המצויד בחותמת "ליסינג" בעברו.

תביא בחשבון שני דברים: חברת הביטוח, במקרה של תביעה (גניבה של הרכב-הסיויק נחשב לרכב גניב, או חלילה תאונה) תשלם ותתיחס חברת הביטוח לרכב כרכב שבעברו שימש כליסינג וכך גם תהיה התמורה, ללא כל התחשבות ביכולת שלך למכור את הרכב בעתיד וכמו כן, לעובדה שהרכב היה רק ברשותך.

דבר שני, לרוב, גרסאות הפונות לליסינג (במקרה של ההונדה אני מאמין שפחות, הרכב פחות פונה לשוק הליסינג) נסחרות בצורה פחות טובה (שאלה של היצע וביקוש).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

תגיד גודפלש, אתה מומחה לכריות אויר? בטיחות? מאיפה כל האמרות האלה? בתמונה שצירפת עם הסוס היכן כתוב או רואים שבמקרה הנ"ל לא נפתחו כריות האוויר? לפי הידע המינימלי שלי חיישני כריות האויר בכלל אינרציאלי ז"א מספיק שקיימת מכה חזקה הכריות יפתחו ללא קשר אם היה פגיעה בחלקו הקדמי של הרכב, אתה בכלל ראית את הרכב של אותה בחורה מסכנה בכביש החוף שאתה טוען שהסוס חדר דרך החלון? אולי הפגיעה הייתה גם בחזית? סלח לי על המילה אבל אני מריח קצת בורות בתגובות שלך!

פורסם

נו באמת מצאתם מה להשוות, חברה כושלת עם רכבים מתפרקים שבקושי עוברים מטר בלי גרר, אבל שומרים יופי יופי על התינוק כשהאוטו נוסע על גרר.

מול חברה מצליחה שכל דור הראתה את החדשנות שלה, את ה טכנולוגיה העליונה, וייצרה כל פעם מחדש מכוניות נפלאות, זריזות, נראות טוב, ותמיד מוכנות שיאנסו אותם בנסיעה טובה.

לא מבין איך רנו עדיין קיימים, נראה לי כי הליסינג הישראלי קונה אותן בטונות, עדיף להשאיר את הברזל הזה לחברה כמו הונדה שתעשה איתו משהו מועיל.

שונא רנו, עגלה חסרת כוח שנתקעתי איתה יותר מידי פעמים, על הדברים הכי מפגרים בעולם, ויצאתי הכי מטומטם בעולם כשרכב החילוץ הגיע.

פורסם

בוא נתחיל עם העובדה שקונצרן רנו הוא יצרן הרכב השלישי בגודלו בעולם כיום (אחרי טויוטה וGM), איפה נמצאת הונדה?!

נמשיך עם זה שלרנו ה"עגלות" יש מספר לא מבוטל של זכיות באליפות הפורמולה אחת, כמה יש להונדה?!

נמשיך ונוסיף כי רנו הם הראשונים שזכו עם הלגונה בציון מושלם במבחני הריסוק של EURONCAP מה הממוצע של הונדה?!

אני יכול להמשיך עוד הרבה...

למען גילוי נאות אני חושב שהונדה מייצרת מכוניות נהדרות לרוב, גם אם לא בטיחותיות כמו שהייתי רוצה. אבל טענות, סליחה על השפה, מטומטמות כמו שהעיר קודמי פשוט מקוממות.

פורסם

הוא פשוט הסתנוור מהאנג'לאייז :-)

לפותח השרשור: אתה לוקח בחשבון שיקולים כלכליים עתידיים, שלו היו מופיעים בהצעת השקעה של חברה היו מלווים בכל כך הרבה disclaimers... הרי אם הרכב יעשה תאונה - לא תרכוש אותו; ואם ברכב חו"ח יחליפו מנוע או גיר (קורה גם לטובים), אז אולי לא תקנה אותו; ואם תדע שחברת הליסינג לא ממש החליפה שמן ו/או רצועות בזמנים הנכונים, אולי לא תקנה אותו; ואם בכלל בעוד שלוש שנים יבוא לך על הגולף החדשה והמהממת (נניח) או על TSI משומשת - אולי גם לא תקנה אותו. וכו' וכו'.

אז אם אתה כ"כ צופה פני עתיד ורוצה את הסיויק - בהצלחה. הצביעו לך כאן על יתרונות של רכבים אחרים, שכנראה פחות משמעותיים מה- EXCEL שהכנת לך בראש (כי על המחשב לא בטוח שהיית מגיע לתואה הזו), תתחדש. אגב, 15% הנחה זה בדיחה, משום שממילא רוב רכבי הליסינג נמכרים בלפחות 10% ובתשלומים וכו'. ההטבה שאתה מקבל מאוד נמוכה.

אבל, לשאלתך, כאשר אחותי רכשה ניסן שהיתה אצל מי שרכש אותה מהליסינג והוא נהג בה קודם - והוכיח זאת - היא אכן הפחיתה לו פחות ממה שמקובל בשוק (שלא ממש עוקב אחרי לוי יצחק, אגב).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
גודפלאש,

האם אתה נוהג על הונדה סיוויק משנתון דומה, או לחלופין נכוית מרנו מגאן?

סתם מעניין לדעת מדוע אתה 'נשכב על הגדר' עבור יצרן זה או אחר כשסה"כ הטיעונים של CX25GTI נראים אובייקטיבים (אותי הוא שכנע) ועניניים.

חוצמיזה,

"על תתקרב לסיוויק . תעשה לנו טובה.

כמו שאמרתי, לא לכולם מגיע לנהוג על הרכב הזה.

תיהיה ממוצה, ותנהג במה שאומרים לך."

לא מקדם את פותח השרשור לשום מקום. מדובר פה נטו ב'בעד ונגד' תוך שימוש בפרמטרים מדידים (כוכבי בטיחות, גודל תא מטען, עלות וכיוב') ונסיון אישי שהבנתי של CX25GTI יש על המגאן.

סוף סוף מישהו בצד השני בדיון הזה.

רק בבקשה, תעבור על התגובות שלי מהתחלה, אתה תבין את הקשר בדברים שרשמתי.

אני נוהג כל החיים שלי על הונדות (גם שיעורי נהיגה שלי) ואני גם עובד עם זה יום יום.

יש לי בעבודה גם פוקוס וגם מגאן.

יש לי עם מה להשוות, אם לזה התכוונת.

אבל אני ממש לא באה לכאן למכור רכב לאף אחד.

לשאילה המקורית, עניתי ,שאם הוא משאיר את הרכב, עדיף לו סיוויק.

מסיבה פשוטה, שסיוויק יותר טובה ממגאן.

יתרון היחיד (על הנייר) למגאן, זה רמת הבטיחות שבא בסטנדרט.

אבל,ממה התחיל כל הבלגן, מזה ש4 כוכבים "לישראלי" ממוצה זה פתאום לא ממספיק.

פתאום 90% מכל הרכבים באולם, לא שווים כלום מול המגאן, וזה הדבר היחיד שיש לה.(וזה ממש לא קשור לסיוויק)

לכן, היו לי רק שתי טענות

סיוויק רכב יותר טוב וכדאי מהמגאן, ואין למגאן שום יתרון ממשי בבטיחות. כי ל ESP לדוגמה, אין שום קשר למבחן ריסוק.

אבל זה מוסיף הרבה נקודות. אותם נקודות, שחסרים לסיוויק לקבל 5 כוכבים. (כך אני חושב)

לגבי טענה ראשונה,שכל אחד יעמיד את עצמו במצב של "נותנים לו רכב בחינם" אבל הוא צריך לבחור, בין מגאן לסיוויק (לא משנה דגם)

אני פשוט לא רואה מישהו שייקח מגאן מרצונו.

ואם יש כאלו, מגיע להן לנהוג על מגאן.

לגבי תאנה שנייה, אפשר לדון, אבל לאף אחד אין נתונים מדויקים לגבי דברים.

כל אחד זורק דברים מהראש,ומהסיפורים.

אני אישית בדקתי באתר של NACP וראיתי, שאין לסיוויק שום בעיה במבחן ריסוק. הכול ירוק וצהוב.

מגאן מצד שני,נבדק רק בשנת 2002

למגאן יש33 נקודות ולסיויק 31

נראה לך שבחיים האמתיים זה יתרון כל שהוא?

Omnia mea mecum porto

פורסם
נו באמת מצאתם מה להשוות, חברה כושלת עם רכבים מתפרקים שבקושי עוברים מטר בלי גרר, אבל שומרים יופי יופי על התינוק כשהאוטו נוסע על גרר.

מול חברה מצליחה שכל דור הראתה את החדשנות שלה, את ה טכנולוגיה העליונה, וייצרה כל פעם מחדש מכוניות נפלאות, זריזות, נראות טוב, ותמיד מוכנות שיאנסו אותם בנסיעה טובה.

לא מבין איך רנו עדיין קיימים, נראה לי כי הליסינג הישראלי קונה אותן בטונות, עדיף להשאיר את הברזל הזה לחברה כמו הונדה שתעשה איתו משהו מועיל.

שונא רנו, עגלה חסרת כוח שנתקעתי איתה יותר מידי פעמים, על הדברים הכי מפגרים בעולם, ויצאתי הכי מטומטם בעולם כשרכב החילוץ הגיע.

גם התגובה הזו לא מציגה אותך באור חיובי במיוחד.

פורסם
תגיד גודפלש, אתה מומחה לכריות אויר? בטיחות? מאיפה כל האמרות האלה? בתמונה שצירפת עם הסוס היכן כתוב או רואים שבמקרה הנ"ל לא נפתחו כריות האוויר? לפי הידע המינימלי שלי חיישני כריות האויר בכלל אינרציאלי ז"א מספיק שקיימת מכה חזקה הכריות יפתחו ללא קשר אם היה פגיעה בחלקו הקדמי של הרכב, אתה בכלל ראית את הרכב של אותה בחורה מסכנה בכביש החוף שאתה טוען שהסוס חדר דרך החלון? אולי הפגיעה הייתה גם בחזית? סלח לי על המילה אבל אני מריח קצת בורות בתגובות שלך!

אתה רואה מה שאתה רושם?ידע מינימאלי, אולי ,.

אין לך שום בסיס, ואתה בא בטענות אלי.

אם רכב פוגע בסוס, אין התנגדות מספיק גדולה בשביל לפתוח כריות. רגליים של סוס נשברות כמו גפרורים, וגוף פוגע רק בחלון.

אבל אף אחד(לא אתה ולא בחור שהביא את הדוגמה וגם לא אני) לא יכולים להגיד למה באמת הם לא נפתחו.

ואני לא ייתן לאף אחד לזרוק שטויות על הונדה, מבלי שיהיה לו איזה שהוא בסיס.

ניסיתי להסביר את המקרה לפי הידע שלי והגיון בריא, וזה מה שיש. אם יש לך עובדות, אתה מוזמן לשתף.

Omnia mea mecum porto

פורסם

סוף סוף מישהו בצד השני בדיון הזה.

רק בבקשה, תעבור על התגובות שלי מהתחלה, אתה תבין את הקשר בדברים שרשמתי.

אני נוהג כל החיים שלי על הונדות (גם שיעורי נהיגה שלי) ואני גם עובד עם זה יום יום.

יש לי בעבודה גם פוקוס וגם מגאן.

יש לי עם מה להשוות, אם לזה התכוונת.

אבל אני ממש לא באה לכאן למכור רכב לאף אחד.

לשאילה המקורית, עניתי ,שאם הוא משאיר את הרכב, עדיף לו סיוויק.

מסיבה פשוטה, שסיוויק יותר טובה ממגאן.

יתרון היחיד (על הנייר) למגאן, זה רמת הבטיחות שבא בסטנדרט.

אבל,ממה התחיל כל הבלגן, מזה ש4 כוכבים "לישראלי" ממוצה זה פתאום לא ממספיק.

פתאום 90% מכל הרכבים באולם, לא שווים כלום מול המגאן, וזה הדבר היחיד שיש לה.(וזה ממש לא קשור לסיוויק)

לכן, היו לי רק שתי טענות

סיוויק רכב יותר טוב וכדאי מהמגאן, ואין למגאן שום יתרון ממשי בבטיחות. כי ל ESP לדוגמה, אין שום קשר למבחן ריסוק.

אבל זה מוסיף הרבה נקודות. אותם נקודות, שחסרים לסיוויק לקבל 5 כוכבים. (כך אני חושב)

לגבי טענה ראשונה,שכל אחד יעמיד את עצמו במצב של "נותנים לו רכב בחינם" אבל הוא צריך לבחור, בין מגאן לסיוויק (לא משנה דגם)

אני פשוט לא רואה מישהו שייקח מגאן מרצונו.

ואם יש כאלו, מגיע להן לנהוג על מגאן.

לגבי תאנה שנייה, אפשר לדון, אבל לאף אחד אין נתונים מדויקים לגבי דברים.

כל אחד זורק דברים מהראש,ומהסיפורים.

אני אישית בדקתי באתר של NACP וראיתי, שאין לסיוויק שום בעיה במבחן ריסוק. הכול ירוק וצהוב.

מגאן מצד שני,נבדק רק בשנת 2002

למגאן יש33 נקודות ולסיויק 31

נראה לך שבחיים האמתיים זה יתרון כל שהוא?

לא רק שנראה לי , בוודאי שיש יתרון, ועקב כך ניתן ציון גבוהה יותר על ידי ארגון ה NCAP, ואם נדייק יותר נראה שהציון של הסיביק הסתמך על העובדה שהרכב הנבחן היה בעל 6 נכ"א, ולא 4 כ"א כפי שהוא נמכר לליסינג בארץ.

אתה (או את לא ברור , חלק מההודעה בלשון זכר \ חלק בנקבה) טוען שהסיביק עדיפה על המאגאן, מותר לשאול על פי אילו פרמטרים ??

נוחות ? - שכח מזה , המאגאן עדיפה.

מרווח פנים- נגיד שיוויון

תא מטען - עדיפות מכרעת למאגאן

בטיחות - מאגאן, שלא לדבר על מערכת ה ESP אשר חסרה בסיביק.

התנהגות כביש- שניהם לא חורכות אספלט

אז במה בדיוק עדיפה הסיביק מהמאגאן אשר הוצגה עוד ב 2003 ? , נשמח אם תאיר את עינינו בעובדות ולא באמירות כנף חסרות ביסוס.

דרך אגב, במבחן המציאות, אלפי נהגים העדיפות את המאגאן על הסיביק בליסינג, זאת עובדה.

פורסם
אתה רואה מה שאתה רושם?ידע מינימאלי, אולי ,.

אין לך שום בסיס, ואתה בא בטענות אלי.

אם רכב פוגע בסוס, אין התנגדות מספיק גדולה בשביל לפתוח כריות. רגליים של סוס נשברות כמו גפרורים, וגוף פוגע רק בחלון.

אבל אף אחד(לא אתה ולא בחור שהביא את הדוגמה וגם לא אני) לא יכולים להגיד למה באמת הם לא נפתחו.

ואני לא ייתן לאף אחד לזרוק שטויות על הונדה, מבלי שיהיה לו איזה שהוא בסיס.

ניסיתי להסביר את המקרה לפי הידע שלי והגיון בריא, וזה מה שיש. אם יש לך עובדות, אתה מוזמן לשתף.

אבל לזרוק שטויות לא מבוססות על פירמות אחרות, עם זה אין לך בעיה..

פורסם

אתה עוד פעם מדבר איתי על מספר כוכבים ומספר כריות.

תכנס לאתר של מבחנים.

ותראה בפועל את ההבדלים.

מה הבדל בין 4 ל6 כריות? זוג נוסף מאחור. נכון?

זה משפיע לבדיקת ריסוק לנהג מחזית ומהצד? לא.

אז למה להזכיר את זה בכלל?

בחיים האמתיים, במהירות ממוצה של 100 קמ"ש +100קמ"ש של רכב שבא ממול,אתה חושב שזוג כריות, או ESP יצילו אותך?

איזה שטויות רשמתי על מגאן?

נ.ב.

לא צריך לצוטט, אין הרבה אנשים גם כך בדיון.

Omnia mea mecum porto

פורסם

בחיים האמתיים, במהירות ממוצה של 100 קמ"ש +100קמ"ש של רכב שבא ממול,אתה חושב שזוג כריות, או ESP יצילו אותך?

זוג כריות וילון או ESP כנראה לא יצילו מהתאונה, אבל תכנון של גוף הרכב טוב יותר מבחינה בטיחותית כן.

• תוכן חדש...