Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה במזל טוב, עם הרכישה החדשה/ישנה.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לרום כרמל שהוצגה ב 76' כמחליפתה של הכרמל דוכס, היה מנוע ותיבת הילוכים ממתוצרת פורד, בדיוק כמו של האסקורט.

מאחר ופורד הרכיבה באותה העת את האסקורט בארץ, מיכללי ההנעה ניקנו דרך צד שלישי במחיר גבוה בהרבה מהמחיר הריאלי שלהם.

בשנת 80' פורד לא הסכימה למכור מנועים למפעל, ובלית-ברירה ניקנו מנועי הילמן, שלפי השמועה ניקנו מאיראן(!).

מאחר ומנוע ההילמן היה ארוך יותר, מאחר והיה הקטנה של מנוע 1.6, לא היה די מקום בתא המנוע, ולכן הוארך החרטום.

דגם זה כונה 1301.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

השמועה שהמנועים מאיראן היא בגלל שהם אותם מנועים של ההילמן האנטר שהיא הפאיקאן האיראני, אבל אני לא יודע כמה זה נכון - ב 79 כבר היתה מהפכת חומייני.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קונצרן רוטס, יצרן ההילמן, ניסגר ב 76' כך שבוודאי שלא היה ייצור שוטף באנגליה ב79'.

יצחק שובינסקי עשה עסקים רבים עם טורקייה ואיראן, וגם לאחר המהפכה האיסלאמית ותחילת תקופת האייטולות עדיין היו יחסי מיסחר בין איראן לישראל (והם עדיין קיימים..).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תתחדש, ובהצלחה בהמשך! אני שמח, שהאוטו שלי הגיע לידיים טובות.:-)8):-D אני מאד נהנתי מהאוטו בזמן הקצר שיצא לי לנהוג עליו! לצערי, עקב ריבוי הפרוייקטים ותקלה בלתי צפויה, נאלצתי למכור אותו, אבל לפחות מגריטה הצלתי אותו, ואני שמח על כך! למי, שלא יודע- האוטו הזה ניקנה על-ידי בשלב שבו כבר הורידו לו את המספרים! והנה- הוא שוב נוסע (לפחות נסע), ועם טסט!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מוכרות לי הבקליות האחוריות...:-D

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מעניין, למה?:roll::-):wink:

אגב, יש שם עוד חלקים איטלקיים: למשל, מנעולים בדלתות, ידיות, עוד משהו שאני כבר לא זוכר. על המפתח של הדלת פשוט כתוב: AUTOBIANCHI!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תתחדש. אם היה לי מקום היתי קונה אותה אבל אני בטוח שאצלך היא תשופץ הרבה יותר מהר

שאלה: היו סוסיתות אוטומטיות? או כאלה שמישהו השתיל להם גיר אוטומט

פורסם

ירון תתחדש ושיהיה במזל!!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
הוא שוב נוסע (לפחות נסע), ועם טסט!8)

שוב נוסע

ונוסע בגדול.

היום הוחלף ראש מנוע (היה לי אחד רזרבי ,כולל סט אטמים).

בפירוק הראש התגלה כי הראש אינו עקום (מנוע ברזל).

השסתומים נשארים במצב פתוח ואין אטימה.

כמו כן סעפת היניקה הייתה אכולה מקורוזיה.

גם היא הוחלפה .

לאחר הרכבת הראש וחיזוקו ע"פ ספר היינס (של פורד),

כיוון שסתומים,

סגירה כללית של כל המיכלולים,

נתתי פימפום בדוושת הדלק,

וסטרטר.

המנוע מנגן מוצארט

איזה תענוג המנוע אינו מרעיש ואינו מתקתק.

עובד יפה מאוד.

ממתין שהמנוע יתחמם מעט ,

יושב בכסא הנהג ומביט על מחוג החום העולה מ-מינימום לנורמל.

נעצר בנורמל.

המנוע לא מתחמם יתר על המידה.

נותן למנוע לעבוד 15-20 דקות

מכבה מנוע,

מפרק מכסה שסתומים ומבצע שוב חיזוק לראש (שוב, ע"פ הוראת היינס).

וסוגר את הכל.

מניע את המנוע ויוצא לדרך...

אחחח

איזה תענוג ,

המבטים של האנשים שווה את הכל.

תמיד הם מזכירים כי בצבא הם היו נוהגים על רכב כזה.

רום.JPG

רדיאטור לרום.JPG

סגירת ראש מנוע.JPG

מבט מלמעלה.JPG

• תוכן חדש...