Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבי עד 90K (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק באתר של vag הייתה rs למכירה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
לדעתי אני אשאר בראש פתוח לגבי השלישיה שציינו אותן לטובה הכי הרבה, מדי פעם אני רואה אוקטביה RS למכירה ביד-2 וכרגע אני לא לחוץ על רכב, ככה שאין לי בעיה להמתין לאימפרזה טורבו/ אוקטביה RS/קליאו B שמורות.

בכל אופן אם מישהו מאיזור המרכז מתכוון למכור אחת שמורה מהנ"ל בתקופה הקרובה (יש לי זמן עד יולי)

הנייד שלי 0547446552, רועי.

מה שמשתמע מהביטוי המסומן באדום, שאתה מחפש רכב טוב באיזור שלך, ואם יהיה רכב טוב בצפון אתה לא תעשה מאמץ, זאת לא כ"כ הגישה שמחפשים רכבי ספורט טובים, אם יש רכב טוב אני אישית הייתי נוסע עד אילת אפילו כדי לקנות, אבל זה אני.

פורסם
רק לציין שאימפרזה טורבו, במיוחד בגרסאת PRODRIVE, תמשוך המון תשומת לב.

אגזוז רועש, ספויילר גבוה וכונס מקדימה עושים את שלהם.

גרסת פרודרייב לא שונה חיצונית בשום דבר מהגרסה הרגילה.

האגזוז המקורי של פרודרייב שמתאים ל GT שקט, שקט מאוד אפילו.

את הספויילר אפשר להוריד.

הכונס זה הדבר היחיד ש"בולט", ואם אתה ממש מתעקש - אז כבר הציעו מה אפשר לעשות בקשר אליו.

לחבר יקר יש GT פרודרייב, כשהוא מחנה בחנייה בבית שלו עם הפנים קדימה, ואתה מציץ מבחוץ,

היא נראית בדיוק כמו האימפרזה 1,600 של השכן שלו, אפילו הן באותו צבע. :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...