Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אז כפי שהבנתם, החלטתי לשפץ את הבובה, וולוו 940 1997 2.0 טורבו, המכונית נכנסה יום שני לפחחות וצבע, חזרה אלי אתמול בצהריים כמו דנדשה !

חסר לי פנאל אחורי מעל הטמבון (נמצא רק בדגם GLE ולכן אני לא יודע מאיפה להביא ..!), אשמח אם תיעצו לי קצת איך ליפיף אותה עוד קצת, הצבע עלה לי 4.5K ואין לי מילים צריך לראות אותה בשביל להבין עד כמה היא יפה !!

ועל הדרך רציתי לשאול האם זה יהיה יפה להרכיב מאחור ספויילר צנוע ?

תודה לכולם !

תמונות של לפני ואחרי :)

תמונה 019.jpg

תמונה 020.jpg

תמונה 021.jpg

תמונה 022.jpg

תמונה 023.jpg

פורסם

אצל שלמה אני לא מאמין שתמצא את הפס הזה, אבל אולי הוא יודע איפה.

בכל מקרה ראיתי בתמונה שהיה לך את הפס, אז מה קרה לו?

יחסית לרכב שנת 97 הוא ממש מקולף, שלי התחיל רק עכשיו להתקלף בגג.

מה עשו בצביעה? רק כיסו את החלקים או פירקו.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

יצא יפה מאוד, לפי מה שרואים בתמונות. סחטיין.

האם אתה מתכנן גם שיפוץ מכאני ושיפוץ של פנים הרכב? (בטח פה ושם יש איזו מאפרה שבורה או נורה שרופה).

לגבי ספוילר - לדעתי הכי יפה להשאיר אותה במצב המקורי, כמו שוולבו התכוונו שהיא תיראה. חוץ מזה, נגמ"ש עם ספויילר זה נראה קצת מצועצע ולא מתאים.

פורסם

חלקים אתה יכול לנסות להשיג גם אצל אלו שמופיעים בהודעה הזו.

הצביעה נראית מעולה, לפחות בתמונות, ובהחלט ניכר ההבדל.

השלב הבא יכול להיות ניקוי מקיף של החישוקים, יכול להיות שדורש גם צביעה

(הגוון שלהם די דהוי, יכול להיות שניקוי יעזור).

מה המצב באזור הפנים? האם כל הפלסטיקה שלמה? אם לא - נסה לסדר את המצב גם שם.

חלק מה-940 הגיעו עם ספויילר. לא בדיוק מתאים, אבל זה עניין של טעם.

גם את זה אתה יכול לחפש בפירוק (כנראה שיתאים גם ספויילר של 960, חלק מה-2.5 הגיעו איתו).

גם פנסים צדדים שקופים זו אופציה, בדומה לדגמים של '98. שים לב שקיימים גם פנסים אחוריים שקופים צדדיים,

כמו ב-960.

CL0600%200037volvo940cornerlamp1.jpg

Volvo_Altezza_Talight.jpg

גם מגיני רוח בדומה לאלו שהגיעו ה-960 יכולים להתאים.

מעבר לזאת, לא חושב שכדאי להתפרע, והמראה המקורי-נקי, מתאים לה הכי טוב.

רק סדר את הפגוש האחורי שרופף מעט.

תתחדש ;)

פורסם
אצל שלמה אני לא מאמין שתמצא את הפס הזה, אבל אולי הוא יודע איפה.

בכל מקרה ראיתי בתמונה שהיה לך את הפס, אז מה קרה לו?

יחסית לרכב שנת 97 הוא ממש מקולף, שלי התחיל רק עכשיו להתקלף בגג.

מה עשו בצביעה? רק כיסו את החלקים או פירקו.

פירקו את כל הרכב לחלקים ממש לחלקים כמו לגו, הפס נשבר בגלל שאיזה בן _ונה אחד נכנס בי בפינה מאחור והוא נסדק, הבעלים של המוסך אומר שהוא זרק את החלק אבל אני לא מאמין ואני לא רוצה להוציא לשון הרע לכן לא אומר את מה שאני חושב, המצב בפנים יחסית יפה, הכל מבריק ברוך ה', בקשר לחישוקים אני אסדר את זה מחר אם ירצה ה', בעניין המנורות אני מאוד מתלבט אבל לא יודע מה אעשה עם הישנות ..

לגבי הספויילר נראה לי באמת שאני ארד מהרעיון, תנו עוד הצעות ליעול ותודה לכולם על התגובות המשמחות ! :)

פורסם

נדמה לי ש-GLE זה הרמה המפוארת, לא?

אם כן, הכי טוב שתשאף להביא את הוולבו כמה שיותר קרוב ליום בו היא עלתה על משאית אי שם בשבדיה.

בכל זאת, 11 שנה גם ברכב אמין כמו ה-940, בטח יש כמה דברים שצריך לסדר.

אגב, אם יש לך תמונות של פנים הרכב זה השרשור להציג אותן..

פורסם
נדמה לי ש-GLE זה הרמה המפוארת, לא?

אם כן, הכי טוב שתשאף להביא את הוולבו כמה שיותר קרוב ליום בו היא עלתה על משאית אי שם בשבדיה.

בכל זאת, 11 שנה גם ברכב אמין כמו ה-940, בטח יש כמה דברים שצריך לסדר.

אגב, אם יש לך תמונות של פנים הרכב זה השרשור להציג אותן..

תאמין לי שאין יותר נכון מי זה וגם אני חושב ככה וזאת השאיפה, תמונות של בפנים אני אעלה כנראה מחר אחרי שאצלם, ביינתים רציתי לשאול איך לאפשר לשפר אותו מכנית ? 2000 סמ"ק טורבו, 155 כ"ס, לא רע כל כך האמת, אבל הפתיחה :-(, כבד בהתחלה וזורם יפה אחרי 30 - 40, מה עושים ? האמת שבדקתי על ספויילר וזה נראה לי טיפשי להשקיע 500 שקל על חתיכת פלסטיק, כבר הוצאתי מספיק על הצבע ועוד אני צריך להרכיב את הפנאל ככה שיש עוד הוצעות ואני רוצה לשמור לשיפור המכני הוא חשוב לי לא פחות.

(רפי לין - מחכה לאיזה רעיון חכם שלך בעניין המכני שלא יגמור לי את התקציב)

פורסם

כבר לא אקטואלי.. דיברתי עם האנשים ולאף אחד אין .

מה עושים? הרכב נראה מאחור כאילו עבדו עליו כמה בדואים הפנאל הזה ממש נחוץ. תודה לעוזרים

פורסם

כבר לא אקטואלי.. דיברתי עם האנשים ולאף אחד אין .

מה עושים? הרכב נראה מאחור כאילו עבדו עליו כמה בדואים הפנאל הזה ממש נחוץ. תודה לעוזרים

אנחנו(הבדואים) לא עובדים עם גזענים כמוך.

bmw e34 520I, ידנית (למכירה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212210)

פורסם

קודם כל תתחדש

אחלה רכב צפה ל 1:6.5 בעיר ו1.11 בחוץ לעיר ברגוע

אם תצטרך קוסמטיקה,חשמל,אזעקה וכו...........אשמח לעזור .

נ.ב יש לי את כל הספרות הטכנית של הרכב.

פורסם
קודם כל תתחדש

אחלה רכב צפה ל 1:6.5 בעיר ו1.11 בחוץ לעיר ברגוע

אם תצטרך קוסמטיקה,חשמל,אזעקה וכו...........אשמח לעזור .

נ.ב יש לי את כל הספרות הטכנית של הרכב.

תודה רבה, רק בקשר ל"תתחדש" קצת לא מדוייק, הרכב אצלי כבר 4 שנים:-)

באמת שאני צריך קוסטמטיקה, קניתי לרכב כמה דברים חדשים כמו שטיחים, חלונות שחורים שבקרוב אתקין בעזרת ה', החשמל עובד כמו שצריך רק חבל שהאזעקה לא מגיבה, מאז שחפאר מהמוסך של איתוראן נגע בה, היא רק עושה רעש אבל לא פותחת את הדלתות וכו'. בקשר לספרות הטכנית יש לי את הספר של הרכב (מהיצרן - לא ביצועים), יש לך אולי את הביצועים (אני רק יודע שיש לה 155 כ"ס) ?

כמו שכבר ציינתי, חסר לי הפנאל הזה, תוכל לעזור ?

רציתי לעלות רעיון שעלה לי לפני כמה ימים, להתקין ברכב מושבי עור, מה שנקרא.. אם כבר וולוו.. אז עד הסוף, השקעתי עליו הרבה עכשיו אני רוצה להנות, ראיתי שהמושבים של ה S70 וגם S 80 אותם מושבים בדיוק, רק שהם מצופים בעור יפייפה, אני ממש רוצה להתקין אך משום מה מפחד, אם זה לא יתאים אפילו בסנטימטר.. המושב "ישחק" לי וזה לא טוב, אשמח אם תשפכו קצת אור, תודה ושבת שלום !

• תוכן חדש...