Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצים תשובה למצלמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

במקום לשבור את הראש עם 321 קמ"ש כדי שלא יצלמו אותך צריך לעשות 2 דברים

1) ללכת לחנות אלקטורניקה - יש הרבה בפתח תקווה , כל מיני חנויות שמסוגלות להכין דברים בהזמנה

2) להכין כ - 250 ש"ח בערך .

ולהכין מתקן כזה :

משני צידי המספר יהיו 2 מנועים חשמליים קטנים , 6V בערך .

יהיה לוח בגודל המספר( כ - 85% אחוז מהמספר) שיהיה מחובר למנועים הנ"ל שבמצב פתוח יעמוד ב - 90 מעלות למספר כך שלא יסתיר .

על המספר עצמו יהיה חיישן שיפעיל מנורה בתוך הרכב כדי לוודא שהכיסוי באמת נסגר .

בכל נסיעה עם כביש על מצלמות אתה פשוט מכסה את המספר מתוך הרכב תוך כדי שהמנורה מתריעה לך שהמספר באמת חסוי ושאתה עובר את המקום המסוכן או רואה משטרה אתה פשוט מעלה את זה בחזרה.

מבחינת החוק אפילו אם שוטר רואה את זה במצב הפתוח אתה יכול להגיד לו שאתה לא משתמש בזה ובמצב הפתוח הוא לא מפריע בשום פנים ואופן למספר ולכן אין פה שום עבירה ,

עצם העבירה היא השימוש בו ואם לא תפסו אותך עם זה סגור אז אין סיבה לדאגה.

אתה אפילו יכול להגיד שזה בשביל לחסות את המספר בשאתה נוסע בשבילי עפר כדי שלא יתלכלך או משהו כזה.

אפילו אין צורך בחיבור חשמלי מיוחד ,

צריך מעגל שיקבל 12V ושיפצל לשני מנועים קטנים + צריך שהמנועים יהיו בעלי אמצעי קיבוע > שלא יזוזו בטעות . יש סוג של מנועים חשמליים שאפשר לנהול להם את התזוזה.

את כל הסיפור הזה אפשר להזמין בהזמנה מיוחדת בכל חנות אלקטרוניקה ב - 200-250 ש"ח בערך .

פורסם

1. כל שוטר שיראה את זה כבר ילביש לך דו"ח כלשהו (מה דעתך על "שינוי מבנה ללא היתר" או משהו בסגנון?

2. איך בדיוק תדע באילו כבישים יש מצלמות? הקבועות נמצאות רק בכביש 4 (+ אחת בכביש 40) לא צריך שום דבר בשבילן-רק לזכור איפה הן, והניידות יכולות להיות בכל מקום.

בקיצור - לא ישים.

פורסם
1. כל שוטר שיראה את זה כבר ילביש לך דו"ח כלשהו (מה דעתך על "שינוי מבנה ללא היתר" או משהו בסגנון?

2. איך בדיוק תדע באילו כבישים יש מצלמות? הקבועות נמצאות רק בכביש 4 (+ אחת בכביש 40) לא צריך שום דבר בשבילן-רק לזכור איפה הן, והניידות יכולות להיות בכל מקום.

בקיצור - לא ישים.

1) דבר ראשון שינוי מבנה ללא היתר - בולשיט ... שמת את זה כי אתה נוסע הרבה בבוץ ...

כל עוד אתה לא חוסם את המספר שהוא פתוח אין פה שום עבירה..

גם לשים V של נייק מאחורה זה שינוי מבנה ... חוץ מזה שאני רואה את ה- V כאישור שאתה ארס .. > ARS APPROVED .

2)בכבישים כמו 4 פשוט תשים את זה ותשים זיין... כל מי שחווה את הכיף של לחסות בבוץ את המספר ולעבור את המצלמות האלו על פלאש יודע על מה אני מדבר ( פעם אחת שמיהרתי מאד מאד מאד ) .

אל תשכחו גם שאפשר לשים את הכפתור על ההגה ובעזרת 2 מנועים חשמליים תהליך הסגירה יקח פחות משנייה .

פורסם

כיוון שעל כביש 4 אני נוסע בד"כ בקטע רעננה צפון-סיירים, אני מכיר רק את המצלמות הנמצאות שם (בתע"ש לכיוון דרום ובקריית-אריה לצפון).

כאשר אני נוסע דרומה או צפונה, אני נאלץ להאיט לפני כל מצלמה. אשמח מאוד אם תרשום את מיקום שאר המצלמות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אני מסביר לך מנק' מבט של שוטר (אני לא , אבל אני מנסה להיכנס לנעליים שלו) -

ברגע שהוא יראה את המתקן הזה (יעמוד אחריך בפקק ,יעצור אותך לבדיקת רשיונות,מה לא) הוא יחפש מתחת לאדמה סיבה לתקוע לך דו"ח.

לא כל השוטרים מטומטמים - כמה מהם יצליחו להבין למה המתקן מיועד.

אתה רוצה ? שים אותו , אני לא הייתי שם דבר שעלול לסבך אותי בשטויות כאלה (אלא אם הוא מתחיל ב-BL... :wink:

לשי - קלטת את כל המצלמות בקטע הכביש עליו אתה מדבר. כל השאר (נשארו עוד 3 אם דבריו של ירון על מצלמת בית ליד נכונים) באזורים אחרים...

פורסם

לשי - קלטת את כל המצלמות בקטע הכביש עליו אתה מדבר. כל השאר (נשארו עוד 3 אם דבריו של ירון על מצלמת בית ליד נכונים) באזורים אחרים...

אז זהו, אני צריך לדעת היכן נמצאות אותן שלוש, כדי שבפעמים הבאות אדע היכן להאיט והיכן לא.

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

RedR

זה לא הפיתרון הראשון

היו שרשורים בעבר

אפשר לעשות שטויות עם אלקטומגנט שאף אחד לא רואה

אפשר לסדר לוחית מזוייפת או שחורה שתסתיר את המספר ע"י נפילה (מופעל בעזרת כפתור) ואז עולה עם מנוע

אפשר הרבה דברים, הבעיה כמה זה ישים

הרעיון שלך הוא די גלוי לעין ודי יהיה "צרפתי" מבחינת התקלות שהולכות להיות בו

(גשם, התנגדות בנסיעה מהירה, ועוד)

יובל.

פורסם

נוספות:

כביש 4 דרומה

1. אבן יהודה , חצי ק"מ צפונית לצומת בני דרור

2. 500 מ' צפונית לגשר מחלף חולות , כ-1 ק"מ דרומית למחלף גן רווה

כביש 4 צפונה

1. כחצי ק"מ דרומית לצומת בני דרור ,בדיוק מול המפעל של חברת AVNET

2. חצי ק"מ צפונית לצומת בית ליד (השרון) , לדברי ירון היא חובלה בימים האחרונים ,אבל שווה להיזהר.

כביש 40 דרומה - בדיוק בכניסה למושב אחוזם (כמה ק"מ דרומית לצומת פלוגות).

פורסם

שמעתי על כל כך הרבה פטנטים של "אפשר לעשות" נגד מצלמות אבל אף פעם לא ראיתי מישהו מבצע את זה...

והרעיון די מטומטם. או ששוטר יעצור אותך וינסה לתקוע לך סתם דו"ח או שהוא יעקוב אחריך קצת ואז יראה את המכשיר בפעולה, ואז נראה מה תעשה...

צריך משהו פשוט ומתוחכם...

פורסם
שמעתי על כל כך הרבה פטנטים של "אפשר לעשות" נגד מצלמות אבל אף פעם לא ראיתי מישהו מבצע את זה...

והרעיון די מטומטם. או ששוטר יעצור אותך וינסה לתקוע לך סתם דו"ח או שהוא יעקוב אחריך קצת ואז יראה את המכשיר בפעולה, ואז נראה מה תעשה...

צריך משהו פשוט ומתוחכם...

אני מתכנן בקרוב לעשות ביצוע של אחד הדברים

אני לא אפרט בדיוק מה, אבל אני צריך לדבר עם מישהו שמבין באלקטרוניקה ופיזיקה (לא יודע לאיזה תחום זה יותר מתקשר)

יובל.

פורסם
נוספות:

כביש 4 דרומה

כביש 4 צפונה

2. חצי ק"מ צפונית לצומת בית ליד (השרון) , לדברי ירון היא חובלה בימים האחרונים ,אבל שווה להיזהר.

:mm_yeah: תודה!

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
נוספות:

כביש 4 דרומה

כביש 4 צפונה

סתם לפרוטוקול: האם הרשימה הזו כוללת את הפעילות כרגע לפי ידע, או

גם קופסאות שיכולות להכיל מצלמה (לא הדחלילים הקבועים) :?:

MCS 2008

פורסם

אם הפטנט הזה יעבוד, אז רק בלילה...לא שאפשר לנסוע מהר בשאות היום בכל מקרה...

אז ישבתי וחשבתי לי...

סרט צילום במצלמה הוא בעל רגישות אור קבועה. עד כמה שידוע לי כיוון צמצם וטריס גם כן. לכן מפעילים פלאש בלילה...

ועכשיו הקטע החזק: אם אני הציף את המצלמה באור...תוך כדי חשיפה? או, בעצם, אולי רק את הלוחית?

איך? גלאי פלאש אחד (ניתן לקנות בחנויות צילום - באזרחות משמש להפעלת פלאשים נוספים באולפני צילום ו 2 -3 ראשי פלאש חזקים בצידי לוחית הרישוי...יקר (פלאש טוב יכול לעלות $300-400) אבל אמור לעבוד, לא?

יש למישהו כמה אלפי שקלים מיותרים? :twisted:

פורסם

אז ישבתי וחשבתי לי...

סרט צילום במצלמה הוא בעל רגישות אור קבועה. עד כמה שידוע לי כיוון צמצם וטריס גם כן. לכן מפעילים פלאש בלילה...

ועכשיו הקטע החזק: אם אני הציף את המצלמה באור...תוך כדי חשיפה? או, בעצם, אולי רק את הלוחית?

איך? גלאי פלאש אחד (ניתן לקנות בחנויות צילום - באזרחות משמש להפעלת פלאשים נוספים באולפני צילום ו 2 -3 ראשי פלאש חזקים בצידי לוחית הרישוי...יקר (פלאש טוב יכול לעלות $300-400) אבל אמור לעבוד, לא?

כבר חשבנו על זה...

השאלה היא מה יקרה לנהג שמאחורינו, כאשר הפלאשים החזקים יסנוורו אותו, גם זה לא ישים.

Finger's gonna kill me.

פורסם

אז ישבתי וחשבתי לי...

גם אני חשבתי על זה, אבל אתה עלול לסכן את הנהג שמאחוריך.

צריך לחשוב על משהו אחר...

• תוכן חדש...