Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרוב תושבי מדינתנו "היפה" שמעו, בחיפה בונים איצטדיון חדש שאמור להחליף את איצטדיון "קירית אליעזר".

יש הרבה שבחים על האיצטדיון החדש, אבל ברצוני וברצון כולנו (תושבי ישראל) שהאיצטדיון החדש יבנה ברמות בין לאומיות.

אז לכל מי שחושב לנכון אנא הירשמו כאן:

http://morsize.com/shlomi/

בכבוד ובהערכה רבה תושב חיפה מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

המשמעות היא הקמת מאגר מידע אנושי מפולח תחום + גיאוגרפי (ספורט - כדורגל - צפון) ששווה הרבה כסף.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מצטער אני לא כ"כ בעד :x

אני חושב שיש דברים הרבה יותר חשובים שצריכים להשקיע בהם כסף עכשיו במדינה מאשר איצטדיון כדורגל .

במיוחד שיש כבר אחד שמייצג בכבוד .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
בונים עכשיו גם בב"ש איצטדיון חדש.

מלא מגרשי אימון, ומגרש ענק למשחק.

חשבתי שבונים גם בחיפה, תקן אותי, למה העצומה?

זה מתוך העצומה:

"אנו, תושבי חיפה ואוהבי הספורט ברחבי הארץ, דורשים להקים איצטדיון בינלאומי בחיפה עכשיו !

אנו, החתומים כאן, קוראים לעיריית חיפה ולוועדת התכנון לפעול בדחיפות ולאשר מיידית את הקמת קרית הספורט וכן להגן על זכותינו כתושבים, כאוהדי ספורט וכאוהדי מכבי והפועל חיפה. ב - 18.3.08 תתכנס ועדת ערער לדון בהחלטה הסופית אודות גורל האיצטדיון - זו ההזדמנות שלכם לעזור להם להחליט נכון ! בואו לעודד את האיצטדיון החדש וחיתמו על העצומה - כי כל קול/גול הוא חשוב !

חיתמו על העצומה, כיתבו בעיתונים, בפורומים, שכנעו השפיעו ויחד נקדם את הקמת האיצטדיון החדש - כי זה מגיע לנו !

נמאס מאיצטדיון של ימי הביניים ! תנו דחיפה לספורט בחיפה !"

כנראה שזה לא ממש בתוך שיהיה לנו מגרש ...

רז

פורסם

העצומה הזאת היא סתם בשביל לעשות "רעש".

האיצטדיון כבר כמעט מאושר סופית ומה שנותר זה לשים חותמת גומי.

השטח כבר הוקצא, התקציב כבר מוכן (מבחינת חלוקת עלות של טוטו/עיריית חיפה/מדינת ישראל) ותנאי המכרז כבר פורסמו.

אם אני לא טועה, הדיון במרץ אמור להיות על הכרזת הזוכה במכרז והחתימה בחותמת הגומי של וועדת התכנון האזורית על התוכניות.

------

יעקב, מה קשור מה שאמרת?

מרבית הכסף לאצטדיון לא מגיע מהמדינה. הוא מגיע מהטוטו ועיריית חיפה (והעיריות של הקריות).

ובכל מקרה, על איזה אצטדיון שייצג אותנו בכבוד אתה מדבר בדיוק? ר"ג? כי הוא אצטדיון בדיחה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן התכוונתי לר"ג (אני חושב שהוא מייצג בכבוד ואני לא ממש מבין במגרשים יכול להיות שלא) , מרבית הכסף לא , אבל כסף כן וזה הרבה כסף .

עריית חיפה יש לה הרבה דברים לעשות עם הכסף תאמין לי שלא חסר דברים מאשר מגרש כדורגל , זה כמו הפסל החדש שבנה ראש עריית ירושליים , או הגשר החדש שגם הוא לא דבר כזה חשוב ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תכלס, אתה צודק.

אין שום צורך לפתח את התשתיות במדינה.

היינו צריכים להשאר עם התשתיות שבנו פה הטורקים והבריטים בתחילת המאה.

זה היה חוסך הרבה כסף שהיה יכול ללכת לדברים אחרים (כמו קניית מחשב נייד ב13 אלף שקל לח"כית. או תשלום עבור לשכה, הוצאות מגורים, רכב וכו' של נשיא שאנס פקידות שלו).

פורסם

איזה בזבוז של כסף , אני לא מבין מה האינטרס ...

אתה מכיר את המקום ? גר באיזור ? אם כן אתה בטוח יודע שיש 100 דרכים להגיע מנקודה A שמתחיל הגשר לנקודה B שהוא נגמר .

אל תסתכל על זה בצורה צינית ...

יעקב

פורסם

הגשר נבנה בשל פרוייקט של רכבת קלה שמוקמת בירושלים.

לא "סתם" כי למישהו התחשק גשר בכניסה לעיר.

פורסם

ידידי היקר .

אחרי לא מעט חיפוש אחרי המעשה לא מצאו הצדק מדוייק .

הגשר אינו נחוץ ונחשב להוצאה סתמית של העירייה .

אם הייתה במקום הייתה רואה את המצב , וחוץ מזה למה גשרים מייתרים ? כי צריך להוציא עוד כסף ??? נכון שזה נחמד ויפיה שיהיה גשר מיתרים בירושלים וכו' , אבל עדיין ישראל נמצאת ב"קנטים" . ועיריית ירושליים לא במצב טוב שכזה .

יעקב

פורסם

אני לא מסכים.

גם מגדל אייפל אינו נחוץ. בסה"כ ערמה של פלדה וברזל.אפשר היה לבנות סתם מגדל מרובע ולסגור עניין.אבל תראה כמה תיירים הכלום הזה מביא.

היה אפשר לבנות גשר מסכן, אבל רצו לבנות משהו יחודי,יחיד במינו בכל העולם. אז נכון הגשר עולה הון, אבל מעכשיו כל אדם שיכנס לירושלים ישאל על הגשר, ואולי הוא יגיד לחברו כשיחזור: אתה חייב לסוע לירושלים בנו שם גשר מדהים בכניסה לעיר...

הגשר הזה הוא מסוג הדברים ששמים בגלויות, ואם רק בגלל הגשר הזה יבואו עוד כמה תיירים- דיינו

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...