Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני רכישה: AlpineF#1Status SPX-Z18T / SPX-Z15M

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע אני עושה ההזמנה לסט של אלפיין. לכן אני צריך את עזרתכם בבחירת סט משני הדגמים שהזכרתי קודם.

חשוב לציין שיש הפרש כספי משמעותי בין שני הסטים בסביבות 1500$

השאלה שלי היא מה ההבדל בין שני הסטים חוץ מהמידבאס שיש ב-3 חלקים ?

האם יש הבדל באיכות השמע? האם בנוי כל סט מחומרים שונים ?

כמו שחלקכם יודע עקב חוסר ידע אני עושה קניה עיוורת שמתבססת על ניסיונם של אנשים מקצועיים בפורום ומחוץ לפורום, לכן אני צריך את העזרה המקצועית שלכם.

להלן הנתונים של שני הסטים:

SPX-Z18T

SPX-Z15M

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע מחירים מוגזמים , תעשה חיפוש בפורומים בחו"ל .

אני לא יודע מי שמע את הסטים האלה בארץ אם יש כאן מישהו בכלל .

חכה לחברה הטובים לגבי חוות דעת .

ושוב תערוך חיפוש בפורום בחו"ל , יש לא מעט שיכולים לעזור לך ...

זה החצי שקל עזרה שאני יכול לתת לך בנושא הזה =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עדיין מוגזם , אם זה נמכר לחנות ב 2500$ אז לך זה ימכר מינימום ב 3K$ .

מה רע במורל סופרימו + CMD 54/88 ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

שמעתה את הסט הזה שבגלל זה אתה כל כך נעול עליו או שזה בגלל שהוא מתואר יפה באתר של אלפיין?

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

בסט שלושה חלקים הוופר לפי הנתונים יורד נמוך יותר

רגישות וופר ב3 חלקים 89

בשני חלקים 87DB

בטוויטר לא ראיתי הבדל

זה רק לפי נתונים

לפי דעתי שכבר קונים כזה סט למה לא ללכת על מושלם?

מיד משפר מאוד את הצליל הכללי

מיד זה גם הרכיב היחידי שלא משנה מי נכנס לאוטו, מבין או לא, ישר ישים לב שכל הצליל מגיע מולו

נ.ב

למרות ששוב, אני בעד קניה של חלקים בנפרד

פורסם

הרכיבים בסט שלושה חלקים ושני חלקים למעט הטוויטר הם שונים לגמרי ויתנו תוצאות שונות . כמובן שלסט של השלוש חלקים פוטנציאל גבוה יותר בצורה משמעותית.

מבחינת מידבאס- בסט 2 חלקים אתה מקבל מיד-מידבאס של 6 אינץ שצריך לנגן עד הטוויטר.

בסט שלושה חלקים אתה מקבל מידבאס 7 אינץ שכל יעודו בחיים הוא לתת מידבאס ורק מידבאס ולכן הוא טוב בהרבה בכך.

בסט של השלושה חלקים כמובן שיש לך את המיד שמנגן את תדרי הבינים טוב יותר מאשר המידבאס של הסט בשני חלקים.

ומעל לכל , כמובן עניין הבמה והתמונה שסט שני חלקים מוגבל בהם ביחס לסט שלושה חלקים. כל עוד לא תמקם את המידבאס בדשבורד (וסביר להניח שלא ..) אז הבמה והתמונה לא יהיו מושלמות בגלל שמהדלת , במיקום נמוך ולא אידיאלי ינוגנו תדרים כיווניים שעדיף שלא יבואו משם. בסט שלושה חלקים אתה מקבל את כל התדרים החשובים במיקום שאתה בוחר וזה יתרון גדול.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מתוך שיחות רבות עם אנשים ש "קצת" מבינים בתחום :wink:, וגם מנסיון של שמיעה של סטים ברמה גבוהה מאוד גם 2 וגם 3 חלקים, אז כמעט תמיד 3 WAY לוקח ובגדול - כל זה מבחינת SQ, כמובן שאופן וקושי ההתקנה של 3WAY צריך לקחת בחשבון, הרבה יותר קל להתקין סט 2 חלקים. אבל בסופו של דבר אתה ורק אתה ורק בשבילך אתה קונה את הסט,

וזה קצת משונה שאתה מתכוון לשלם סכום כסף מאוד לא מבוטל על סט שלא שמעת, ויותר מזה אתה מתלבט בין שני סטים שלא שמעת בכלל.

פורסם

חברה(יעקב ודני) מה יהיה...

הבחור מבקש דעה על סט אתם מנסים לדחוף לו אחרים ?אל תדאגו -מונה ההודעות יגיע לכמות סבירה.

נאדר,

אתה בוחר סט מצויין שמבוסס על הרכיבים של סקאן ספיק,כדי לקבל כיוון לגבי איך הסט 3way נשמע-גש ליוסי ותשמע את האבסולוט, אני בספק אם יש מישהו עם הסט של f1 status.לטעמי ברמה הזאת של סטים הוא יהיה הזול ביותר שתוכל להשיג.

פורסם
שמעתה את הסט הזה שבגלל זה אתה כל כך נעול עליו או שזה בגלל שהוא מתואר יפה באתר של אלפיין?

דני

כמובן חוץ מאיכות המוצר ללא ספק וגם שמבוסס על רבליטור ציינתי כבר מה הסיבה שאני נעול אז נשלול את האופציה המחרידה "מתואר יפה באתר של אלפיין".

אז איך שהבנתי שסט 3 חלקים משפר את הבמה באופן משמעותי.

GTI1980: אז מה לעשות לטוס לחו"ל ולשמוע, כן שאני רוצה את הסאונד הכי טוב אז אני מוכן לשלם בעיניים עצומות על סמך דעות אנשים שאפילו קצת עם ידע וניסיון.

פורסם

נאדר , כל עוד ההתקנה תהיה מקצועית הסט של השלושה חלקים יהיה טוב יותר משמעותית (הסברתי קודם למה).

השאלה איפה אתה שם את הגבול מבחינת השקעה כספית .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

או הוווו שאלה טובה, שאני שואל אותה כל רגע שאני חושב באיך להשלים את המערכת.

בכל השקעה שעשיתי קיבלתי תמורה מופלאה. אתה יודע בדיוק כמוני שחסר לי סט SQ טוב שיחליף את ה- K2P. ואני לא מוכן להשקיע יותר מ- 10K על סט כזה או אחר

לאחר שדרוג הסט והתקנה מקצועית תסתיים ההשקעה שלי, ועם הזמן במיוחד לאחר שאלמד טוב את המערכת שלי דרך השמיעה אני אחליט אם להוסיף קרוס על מנת לתקן דברים.

• תוכן חדש...