Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'מפיון יהיו צ'מפיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה מה קרה לכם?? כשהבחור בא לקנות את הרכב התייחסו אליו כמו אל בן מלך.. זה נתפס אצלכם כנורמלי ומובן לכם האינטרס.

אך כשהבחור בה לקנות חלק שכנראה נפל כתוצאה מחוסר מחשבה בייצור, מתייחסים אליו בצורה "ישראלית" "מוסכניקית" טיפוסית.

אשר נתפסת אצלכם כבר כתור הנורמלי .

אני חושב שהבחור נפגע מפער ההתייחסות בזמן הקניה למקרה העכשוי, מאחר והוא ציפה ליחס ידידותי והדדי.

תסלחו לי על השפה, אבל זה כמו שאיזה כוסית תבוא להתחיל איתכם בפאב, תזרמו איתה בשיחה פתוחה קצת מתח מיני פלירטותים. הכוסית תגרום לכם להזמין אותה לכמה משקאות ואז תגיד שהיא שניה הולכת לשרותים וכמובן לא חוזרת...

אני בטוח שאתם תגידו שהיא שר***ה, ז**,ה שידרוס את אבא של פיל אפריקני, שתקבל סרטן תרשת נפוצה.. וכו'

אותה דבר עשו צ'מפיון-"הכוסית במקרה שלנו".. לאחר שהבחור שם את מלוא כספו על הרכב כתוצאה מהשירות "הנפלא" שהוא קיבל במעמד המכירה , הוא חזר בדיוק לאותה הסוכנות שמכרה לו את הרכב בכוונה לקבל בדיוק את אותו השרות שהוא קיבל תרם העיסקה. איפה ההדדיות מתרחשת כאן?

ושאף אחד לא יספר לי שזה עסק, כתוצאה מהזעם והתסכול שיש לבחור עכשיו, יש סיכוי שהוא לא יקנה או יטפל ברכב שלו יותר במוסכי צ'מפיון.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ק-צ-ת יצאתם מפרופורציות.

אתה רק יכול להתלונן על היחס והשירות, במקרה והיחס האנושי לא היה טוב לפי דעתך.

אין שום סיבה בעולם שיתנו לך את החלק בחינם ואפילו לא בהנחה (אולי רק כדי להפוך אותך ללקוח מרוצה, אבל זה כבר סיפור אחר).

פגוש נועד לספוג מכות ואין סיבה שצ'מפיון יקחו אחריות על המקום החניה שבחרת לחנות בו. אחריות לא מכסה תאונות ופגיעות, אלא דברים שהגיעו תקולים או התקלקלו מעצמם טרם זמנם.

מצטער, אבל אני בטוח שהחלק הזה לא עף מעצמו. או שגנבו לך אותו, או שבאמת לחץ על הפגוש גרם לו לצאת ושוב זאת לא אשמתם. כשאתה קונה רכב אתה צריך לקחת בחשבון הוצאות כאלה ותהיה בטוח שזאת לא הפעם האחרונה שמשהו בסגנון יקרה.

זה כמו שמישהו יקנה רכב עם טסות ואחת תעוף לו והוא יבוא בטענות ליבואן. דברים כאלה קורים ואתה צריך לשלם עליהם.

לגבי צ'מפיון עצמם.

יש לי היסטוריה מאוד רעה איתם, כמו לרובכם כאן.

הייתה לי גולף וטיפלתי בה רק בצ'מפיון חיפה וכל ה-4 שנים שהיא הייתה אצלי היו רצופות תלונות וחוסר סיפוק מהמוסך, השירות, המחירים ואיכות העבודה. אבל זאת היסטוריה. החלפתי רכב ולקחתי הפסקה מצ'מפיון לאיזה שנתיים.

עכשיו חזרתי אליהם ובנתיים יש לי רק דברים טובים להגיד. דבר ראשון, השיפוץ של המוסך בחיפה מאוד מרשים. אחד המוסכים הגדולים והחדישים בארץ. סוף סוף יש להם תנאים נורמלים לעבוד בהם.

יש קבלת קהל נפרדת לאודי, דבר שכמובן מפחית את כמות האנשים, מקצר את התור ומשפר את היחס (אחרי הכל, מותג שמציב את עצמו מעל שאר המותגים של צ'מפיון). אז בנתיים היחס מאוד אישי וטוב.

לא מזמן עברתי במוסך כדי להוסיף שמן\מים והראתי להם את הידית הילוכים שהגיעה עם מספרי ההילוכים עקומים (המדבקה לא הודבקה כמו שצריך). הם לא התווכחו בכלל, הזמינו ידית הילוכים חדשה כמובן באחריות.

פתחתי דף חדש ובנתיים הכל כשורה.

פורסם
היחס של צימפיון הוא פשוט בזיון.

הייתי במוסך בבקשה לקנות שמן מנוע. מה הבעיה. כולה שמן מנוע.

** (אני מדבר)

** טוב אני מגיע לפקידה. סליחה. איפה המחסן.

תשובה. למה אתה צריך את המחסן. אני לא יוכל לעזור לך (בקול של פרחה מהשוק)

** אני צריך לקנות 4 ליטר שמן מנוע.

תשובה. מה הבעיה תכניס. תכניס את הרכב למוסך אנחנו נטפל בו כבר.

** תודה. אבל אני צריך רק 4 ליטר לא צריך עבודה.

תשובה. אתה לא תצליך לעשות את העובודה ברמה של מוסך. ולא יהיה לך אחריות על הרכב יותר!

** אני יסתדר תודה. תני לי כיוון בבקשה רק למחסן.

תשובה. בזלזול. מצביעה לי על כיוון וחוזרת למחשב.

הבחור במחסן היה הרבה יותר נחמד.

והבחורה שקבלה את הכסף שלי היתה הכי נחמדה כמובן. מי לא אוהב לקבל כסף.

אגב. אני רציתי לשאול אותו מה המוסך עושה מיוחד בהחלפת שמן. שאני לא יכול לעשות . (הוא עושה מס'ג למנוע? נעים למיסבים? צמרמורת למצבר? מה זה השטויות האלו? )

הכל " שטויות" אצלך והכל אתה יכול לעשות לבד.

ובכל זאת מוסך מקצועי מסתכל על הפקק לראות שחיקת מתכת (בייחוד אם הוא מגנטי) ועל השמן שנותן אינדיקציה לעתים על מצב המנוע.

הוא שם טבעת נחושת חדשה וסוגר את הפקק בטורק שמנחה היצרן.גם אם למכונאי יש את זה כבר בתחושת היד והוא לא מחזיק מפתח טורק בכל החלפה.גם יחפש נזילות ,מצב מערכת הפליטה,סדקים בצנורות הברקס ,סימני נזילות מים ירוקים, וימעך את 6 גרמושקות הגומי.

אתה תחזור ותסגור על הטבעת שכבר מעוכה ואיבדה את האלסטיות ולכן תסגור חזק מדי, דבר שיכול לגרום לנזילות ואף לפתיחה ונפילת הפקק.

על המקצועיות מגיע לו תשלום. גם טיפול שורש אתה יכול לעשות לעצמך לבד עם מראה ומרצע אבל הוא יהיה פחות מקצועי.

המוסך שלך לא עושה כל זה ? תחליף אותו.

פורסם
אם יקר לכם - אל תטפלו בצ'מפיון.

מחירי החלפים אינם גבוהים ביחס לרכבים אחרים , וכל מי שעוסק בתחום יודע זאת.

במקרים רבים ומפתיעים הם גם נמוכים.

אני לא חושב שיבואן עם מוניטין שירות גרוע הוא סיבה לא לקנות רכב מסויים, יש מספיק מוסכים אחרים שיכולים במחיר הוגן לטפל ברכב שלכם כמו שצריך. הסיבה ההגיונית לא לקנות מוצר מסויים זה כי המוצר בעצמו גרוע.

אייל, אני מסכים תוכן ההודעה שלך ב- 100%, אלא שההודעה הזו מתייחסת לנקודת מבטו של אדם שרוכש רכב משומש ואיננו מחויב לאחריות או לטיפול במוסכי הרשת.

כשרוכשים רכב חדש ויודעים שתקלות יכולות להיות, התמונה משתנה. רוכש הרכב רוצה לדעת שבמקרה תקלה היבואן יתייחס אליו בהגינות ולא ישלוף טיעונים מהת*ת.

כאן צ'מפיון (לפי נסיוני איתם) כושלת - ולא הבעיה איננה במחירי הטיפולים שכפי שכתבת הם סבירים, הבעיה היא בעובדי השירות שנראה שהתמחותם היא לעצבן את הלקוחות.

לי אין זכרונות טובים מהמוסך המרכזי בי-ם וזו גם הסיבה העיקרית לכך שאין בכוונתי לשוב ולרכוש רכב חדש מתוצרת הקונצרן.

פורסם

השבוע הייתי עם הרכב שלי במוסך של צ'מפיון מרכז (ואפילו קפצתי להגיד שלום לעומר..).

גם קיבלתי אחלה של שירות, גם קיבלתי הנחה, ובדיוק כשבאתי לצאת - שמתי לב שהנורה המרכזית בתוך הרכב נשרפה;

אמרתי לנציג, החליפו את הנורה ללא תשלום ואפילו העבירו את הרכב שוב בשטיפה.

בשורה התחתונה, טיפול 30 אלף (כולל החלפת רפידות בלמים) עלה לי (לפני הנחה) פחות מכמה שטיפול זהה עלה במוסך מיצובישי.

במקרה זה היה בפורים. יכול להיות שצ'מפיון התחפשו לטויוטה? :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פלסטיקים בגריל בכל הרכבים יושבים על קליפס. גם בכל הרכבים יש להם נטיה לנשור.

מה שמעניין שאצלי הם נשרו רק בפולקסווגן. אבל ממש לא התעצבנתי מ200 שקל על פלסטיק או 400 שקל על טסה.

כאשר הוחלף לי בחינם מחשב גיר ב6K ולאחי החליפו טורבו כשהוא שילם רק על עבודה, אין לי טענות ליבואן.

מה גם שאיפה רואים עוד יועצי שרות שמשאירים לך את הפלאפון ואתה מדבר איתם ישירות ולא עם הפקידה הפרחה?

מי עוד יכול לשטוף לך את הואטו כי סתם נכנסת לתיקון קטן ב100 שקל והאוטו נראה להם מלוכלך? אגב פעם אחת סתם באתי לשטיפה מבלי להכנס למוסך. בשביל הקטע.:lol:

איפה עוד מקבלים לך את הרכב על גרר ב2:00 בלילה וב7:30 יוצרים אתך קשר אם מהות התקלה ועלויות תיקון?

אין עוד שרות כזה. הבעיה היחידה שבסובארו שיש לי ב4 שנים האחרונות אני פשוט לא הגעתי למצבים כאלה. לא עם פלסטיקה ולא עם גרר. באמת פעם בשנה לפני הטסט שהם גם מעבירים לבד וזהו.

פורסם

לנו אין היסטוריה כ"כ ארוכה עם צ'מפיון.

לנו נהרסה המערכת ( רכב בן שנה אולי, פחות מ 15K ק"מ ) ולא פחות מחודש חיכינו למערכת חדשה.

ואצל הונדה זה היה בדיוק שבוע ימים על אותה בעיה ( מערכת ששובקת חיים ).

פורסם

ואני חיכיתי 4 חודשים למשענת ראש של סיוויק האטצ'בק שנשברה עקב פעילות מינית ברכב:oops: .

מה גם שהכריחו אותי לרכוש זוג כי "ככה זה נמכר". זה היה המשגל היקר ביותר בחיים שלי.

פורסם
ואני חיכיתי 4 חודשים למשענת ראש של סיוויק האטצ'בק שנשברה עקב פעילות מינית ברכב

:|

אני עדיין מנסה לחשוב איך הצלחת לשבור דווקא את המשענת ראש.

מציע גם לבדוק עיוותי שלדה אפשריים...

פורסם
ואני חיכיתי 4 חודשים למשענת ראש של סיוויק האטצ'בק שנשברה עקב פעילות מינית ברכב:oops: .

מה גם שהכריחו אותי לרכוש זוג כי "ככה זה נמכר". זה היה המשגל היקר ביותר בחיים שלי.

במקרה שלך הייתי מרים להם את המשרדים...

ראבאק, שישלחו בדואר מיפן/טורקיה או מאיפה שזה לא צריך להגיע...

פורסם
:|

אני עדיין מנסה לחשוב איך הצלחת לשבור דווקא את המשענת ראש.

מציע גם לבדוק עיוותי שלדה אפשריים...

זה באמת מעניין אותך:?:. אני לא יודע עם זה עולה בקנה אחד עם כללי הפורום ולכמה מנהלים כאן יש אצבע קלה על המקלדת.

פורסם
הייתה לי גולף וטיפלתי בה רק בצ'מפיון חיפה וכל ה-4 שנים שהיא הייתה אצלי היו רצופות תלונות וחוסר סיפוק מהמוסך, השירות, המחירים ואיכות העבודה. אבל זאת היסטוריה. החלפתי רכב ולקחתי הפסקה מצ'מפיון לאיזה שנתיים.

עכשיו חזרתי אליהם ובנתיים יש לי רק דברים טובים להגיד. דבר ראשון, השיפוץ של המוסך בחיפה מאוד מרשים. אחד המוסכים הגדולים והחדישים בארץ. סוף סוף יש להם תנאים נורמלים לעבוד בהם.

יש קבלת קהל נפרדת לאודי, דבר שכמובן מפחית את כמות האנשים, מקצר את התור ומשפר את היחס (אחרי הכל, מותג שמציב את עצמו מעל שאר המותגים של צ'מפיון). אז בנתיים היחס מאוד אישי וטוב.

לא מזמן עברתי במוסך כדי להוסיף שמן\מים והראתי להם את הידית הילוכים שהגיעה עם מספרי ההילוכים עקומים (המדבקה לא הודבקה כמו שצריך). הם לא התווכחו בכלל, הזמינו ידית הילוכים חדשה כמובן באחריות.

פתחתי דף חדש ובנתיים הכל כשורה.

השבוע יצא לי להיות במוסך הנ"ל פעם ראשונה, עקב מות אחד מהבולמים (טלסקופים) של תא המטען. במוסך שאני מטפל בו המחשב בדיוק נפל, אז הוא שלח אותי לשם (מרחק של חצי דקה :wink:).

לא הייתי לפני כן שם - וכשנכנסתי הרגשתי כמו בחו"ל: הכל נקי ומצוחצח, מרווח, מסודר וממש לא מרגיש כמו מוסך. לא ידעתי שיש בארץ דברים כאלה. גם עמדת ההמתנה והקבלה מרשימה - בהחלט שיחקו אותה.

אבל זה לא העיניין - ממש הייתי מרוצה מאיך שטיפלו בי שם - הזמינו מיד את זוג הבולמים (מסתבר שמחליפים זוג גם אם אחד לא טוב) בלי להתווכח וכמובן בלי לדרוש ש"ח אחד, ולמרות זאת השירות והטיפול היה מצוין.

הם אפילו ניסו לשכנע אותי כמה פעמים לשטוף את האוטו אצלם (אין סיכוי - אני שוטף רק ידנית) וכמעט עשו לי חשק לעשות אצלם את הטיפול 30K (אבל אני עדיין נשאר עם המוסך שלי).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

התמוה יותר לדעתי הוא זה שאיש הקול הלך לקנות שמן בצ'מפיון.

שמן בצמיגות,דרגת איכות ומתאים למפרטי VW אפשר לקנות ברשתות DIY במחיר הרבה יותר זול מצ'מפיון.

אם אתה רוצה לחסוך ואינך עם ידי מכונאי, קנה שמן ,פילטר ו O רינג בעצמך ותן למכונאי פרטי להחליף. כך תחסוך יותר מאשר שמן קנוי ממוסך היבואן ובעבודה עצמית.

• תוכן חדש...