Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פג'ו 206 שנת 2000 מנוע 1.4 אוט' הרכב עבר אתמול טיפול גדול שכלל החלפת מסנן שמן, מסנן אוויר, 4 מצתים, 4ליטר שמן מנוע (סינתטי), רצועת תזמון, מותחן רצועת תזמון, משאבת מים, 2 ליטר נוזל קירור, 2 מכסה גלגל אחורי, רצועת מנוע, מים מזוקקים למצבר, נוזל למגבים, 2 צלחות קדמיות, 1 דיסקית קדמית, ואטם מכסה שסתומים.

לאחר הטיפול התגלו נזילות שמן ואתמול בלילה עלה לי עשן לבן מהמנוע.

המוסכניק אמר בהתחלה - אלה נזילות מהראש מנוע, אך לאחר המקרה כשהרכב העלה עשן, האם יש אפשרות שהתקלה נובעת ממחזיר שמן תקול ? ? ?

תודה ויום טוב

נועם

פורסם

אמרת שהתגלו נזילות? אם כך, מאיפה התגלו ?

עשן מהמנוע לאו דווקא מרמז על מקום הנזילה אלא רק על הימצאותה מכיוון שכאשר יוצא שמן מאיפשהו במנוע, ברגע שהוא יגע במקום שהוא חם ממש (יכול להיות בהרבה מקומות במנוע) הוא יעלה עשן.

לחבר שלי למשל יצא גם כן עשן לבן מהמנוע, בסוף יתברר שפקק מילוי השמן לא אוטם כמו שצריך, עניין של 20 שקלים.

אבל אצלך מכיוון שהתעסקו עם אטמים וכו', נראה לי שזה משהו אחר.

פורסם

העלתם את הרכב על ליפט כדי לראות מהיכן יש נזילה?

בדרך כלל כאשר יש נזילה ממחזיר שמן, ניתן לראות זאת כאשר הרכב נמצא על הליפט ולזהות את הנזילה.

כדי לבדוק האם זה מחזיר שמן בוודאות, יש צורך בפירוק הגיר על מנת להגיע לאותו החלק, עיניין של מספר שעות של עבודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

העלנו את הרכב על ליפט הנזילות נראה שמגיעות מאיפשהו למעלה או למטה, המוסכניק אמר שהוא יפתח הכל ואז הוא יהיה יותר חכם.

הנזילות חמורות משמע אם אני מבין נכון שאם וזה אכן מהראש מנוע הרכב לא היה מתנהג כרגיל ולא מתריע או משהו שהיה גורם לו לנסוע כמו שצריך.

נכון ? ? ?

פורסם

לא רוצה להטעות סתם מכיוון שהנתונים שהעלת מאוד דלים, ואפילו המוסכניק אינו יודע בוודאות מה מקור התקלה ומהיכן הנזילה נובעת.

מציעה לך להצמד אליו ברגע שהוא מעלה את הרכב על הליפט ולעקוב אחרי העבודה שלו, ולנסות ולאתר עימו את התקלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דיברתי איתו עכשיו והוא אומר שאין סיכוי שזה מהטיימינג ושיש איזה בורג בראש שלא היה או לא היה סגור ושהוא יסגור אותו ונראה אולי זאת הבעיה.

בכל זאת אני נוסע לשם עכשיו למישהי או מישהו יש עצות של הרגע האחרון ? ? ?

תודה, נועם

פורסם

יכל להיות שקרה מקרה קלאסי, שבמוסך לא סגרו את הבורג שממנו מרוקנים את השמן בטיפול, ומשם הייתה לכאורה הנזילה.

נשמח לדעת מה הייתה התקלה, ואיך נפתרה.

ל'

פורסם

לפעמים נשפך שמן על סעפת הפליטה שנמצאת ליד פתח המילוי, ואז יש עישון עד שהכל מתאדה.

במנועים האלה יש גם מחלה של נזילת שמן בין הראש לבלוק בפינה שליד הטיימינג, אבל את זה מאד קל לזהות ואני לא מאמין שהמכונאי שלך לא ראה את זה.

אם תגיד מהיכן יוצא העשן זה יהיה יותר קל לשער.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לכל מי שעזר, הבעיה הייתה איזשהו אטם שעשוי מגומי שעלה בחברה 20 ש"ח וגרם לבלאגן שלא יאמן תודה לכל מי שענה

נועם

פורסם

כנראה אטם מכסה שסתומים נזל ,וגרם לשמן להתאדות מסעפת הפילטה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...