Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד שני צעירים נהרגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד צמרמורת ...

חבל :(

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מצמרר.

מִזְמוֹר לְדָוִד: יְהוָה רֹעִי, לֹא אֶחְסָר.

בִּנְאוֹת דֶּשֶׁא, יַרְבִּיצֵנִי; עַל-מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי.

נַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב; יַנְחֵנִיבְמַעְגְּלֵי-צֶדֶק, לְמַעַן שְׁמוֹ.

גַּם כִּי-אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת, לֹא-אִירָא רָע-- כִּי-אַתָּה עִמָּדִי;

שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ, הֵמָּהיְנַחֲמֻנִי.

תַּעֲרֹךְ לְפָנַי, שֻׁלְחָן-- נֶגֶד צֹרְרָי;

דִּשַּׁנְתָּבַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי, כּוֹסִי רְוָיָה.

אַךְ, טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי-- כָּל-יְמֵי חַיָּי;

וְשַׁבְתִּי בְּבֵית-יְהוָה, לְאֹרֶךְ יָמִים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תכף X יכנס ויסביר לכם בדיוק כמה אפשר לנסוע שם למרות המהירות המותרת שהינה Y

האמת, כשראיתי את התמונות האלו הגעתי למסקנה, אולי היא מפגרת, אבל צריך לעשות מגבלת גיל לכ"ס כמו שיש דרגות באופנוע (A2 A1 A)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני זוכר כשרק קיבלתי רישיון, ממש לא הבנתי למה מתיחסים לבני 17 בצורה של ילדים קטנים.

כעבור מספר שנים מכובד, אני מבין טוב מאוד מה הסיבה. בגיל 17 עדיין לא חושבים במובן של "אני נוסע מהר, מה יקרה אם אני אחליק.."

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אנשים יקרים, אל תסיקו מסקנות בבקשה, בלי קבלת פרטים מלאים על התאונה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לי יש בנתיים A1 אבל אני בקטגוריה של עד 500 סמ"ק :) (רשיון ישן אז מותר 45.4 כ"ס)

בקרוב שדרוג לבלתי מוגבל :p

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

איזה אוטו זה היה?

נימאס כבר מהתמונה של ה"נהג חדש" על הכיסא,כול תאונה יש תמונה בסיגנון.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
האמת, כשראיתי את התמונות האלו הגעתי למסקנה, אולי היא מפגרת, אבל צריך לעשות מגבלת גיל לכ"ס כמו שיש דרגות באופנוע (A2 A1 A)

פעם אחרונה שבדקתי, גם לרכב עם 80 כ"ס לא היה יותר מידי בעיה להגיע ל130 קמ"ש.

לכמה אתה רוצה להגביל נהגים? 20 קמ"ש?

לא רק שזה לא יותר בטיחותי - זה מסוכן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלא תחשוב שהאוטו הגיע למצב כזה לבד, האוטו נראה ככה אחרי חיתוכים ופירוקים שנעשו על ידי מכבי האש בשביל לחלץ את הגופות.

לא שאני חושב שהאוטו היה נראה חדש אחרי שנכנס בעמוד, אבל צריך להיכנס לפרופורציות

• תוכן חדש...