Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנצ'ר בלתי נראה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרעיון הוא שהבעלים יגיע לאוטו ויראה שיש לו פנצ'ר אז זה בסדר אבל מפגר מאוד.

מצד שני, אם הרעיון הוא שהוא יבחין בזה בזמן נסיעה, הרעיון הוא גרוע ומסוכן ואני מציע לכולם להימנע מלענות.

אין לך מושג כמה זה מסוכן פנצ'ר בשביל בן אדם שלא יודע לשלוט טוב על הרכב. חוץ מזה, זה גם ממש לא מצחיק.

פורסם

אני בטוח שחבר טוב שלך ישמח להחליף גלגל ולאחר מכן לגשת לפנצ'ריה בשביל תיקון, לשלם 40-50 ש"ח, לבזבז חצי שעה מזמנו על זה.

עיצה שלי - תמצא מתיחה אחרת או שתפנה לפורום וונדליסטים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יוסי, מדובר על בנאדם שיש לו פנצ'ריה! ולכם המתיחה הזאת בפורים!!

ומדובר שהוא יראה את הפנצ'ר בעבודה שלו, וכמובן שאני אשלם אח"כ וזה רק לצחוקים!

אבל הבעיה היחידה שהוא מחנה את האוטו ליד העבודה שלו, כלומר, ליד הפנצ'ריה ובעיה לי לעשות תקר בלי שהוא ירגיש.

לכן רציתי להתיעץ איתכם!

פורסם

אני לא חושב שזה יצחיק אותו במיוחד אם הוא ממהר לאיזה מקום ובדיוק מגלה שיש לו פאנצר

אני אישית ממש הייתי מתעצבן מדבר כזה.

לא ממליץ לעשות את זה.....

פורסם

ואז הוא יהיה מופתע?? לא נראה לי.

יוסי, תחשוב פנצ'רמן עם פנצ'ר זה לא מעלה לך חיוך קטן? ובמיוחד חבר שלי שאני תמיד אומר לו יבוא יום וגם לך יהיה פנצ'ר!

אשמח לקבל הודעה אפילו לפרטי אם אין תשובות פה בטרייד.

פורסם

מכיר את הצינורית של המשאבות אופניים? זו שיש לה מנוף נעילה שננעל על הונטיל ובעצם לוחץ על הצ'ופצ'יק ופותח אותו?

תארגן אחד כזה, תוריד לו את האויר מהגלגל (שים את הצינורית לתוך בקבוק מים או משהו כזה, שהפפפסססס של האויר לא ישמע), ואז תן לו לשבור את הראש איפה הפנצ'ר שלא קיים :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תניח מסמר גדול עם חריץ. כאשר יכנס. כל האוויר יצא. אבל שיהיה מחובר למשטח קשיח ושישאר שם אחרי הכניסה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם תעשה את המתיחה הזו סביר להניח שלא תהיה עוד פעם מאחר וכבר לא תהיו חברים שלו...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

יופי, תעשה לו פנצ'ר, ואז הוא לא ישים לב, יסע ככה, יעשה תאונה, והכל באשמתך.

או יותר טוב - תעשה לו פנצ'ר, יתברר שאי אפשר לתקן את זה, ואז הוא יצטרך לקנות סתם זוג צמיגים חדש.

יש גבול, גם למתיחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רעיון לא הכי חכם למתיחה, אבל ברמת העיקרון אפשר לנקב את הצמיג עם סכין יפנית בצורה כזאת שלא ידלוף אוויר,

והצמיג יתפנצ'ר רק כאשר מישהו מתיישב ברכב. חובה לציין ששיטה זו ממש לא ממולצת (בעל הרכב יכול להתחיל בנסיעה בלי לשים לב לצמיג מפונצ'ר).

אך באותה שיטה אפשר גם לשחרר את האוויר מהצמיג בלי הרבה רעש.

בכל אופן, מאוד לא ממולץ.

פורסם

אתה רוצה לשגע אותו.

תקח מאחד הפועלים את המברג. תוציא את הונטיל. ירד האוויר. ותחזיר את הונטיל. הוא יחפש שעות את החור שחסר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...