Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט פונטו - יש לה רמקולים מקדימה 6.5 אינטש ומקום לטוויטרים - שניהם בדלתות

מאחורה - יש מקום לרמקולים גם כן - 11 ס"מ בערך קוטר - 4.5 אינטש נראה לי....

ברכב רדיו דיסק של פיוניר די חדש (3 שנים)

אני אוהבת לשמוע טראנס- מניחה שזה רלוונטי לי מבחינת מה אני צריכה -

הסכום שלי הוא סביבות ה-1500 שקל - אם למישהו יש הצעה להרכבת משהו איכותי אני אשמח מאוד

תודה רבה!!!!!!!!!!!!

סיגל

פורסם

ב1500 אין הרבה דברים שאפשר לעשות אז היה כדאי להשקיע פשוט ברמקולים כמה שיותר טובים.

אחד משני הדברים הטובים את עשית וזה לציין תקציב.

הדבר השני הוא איזה סוג של צליל את אוהבת - לא איזה סוג של מוזיקה, כבר רשמת טראנסים.

את אוהבת שהרמקולים רכים ונעימים או שאת אוהבת שהם חדים וצורמים יותר.

בשני המקרים הרמקולים צריכים להשמע ברור עם צליל נקי וצלול.

רמקולים בוחרים רק לפי שמיעה דרך אגב - אז ככה שכל מה שאומרים לך כאן רצוי שתלכי לשמוע באיזשהו מקום.

יש גם מפגשי פורום כל שלושה שבועות - המפגש הקרוב הוא בשדרות דרך אגב.

בדר"כ המפגשים הם מאחורי אצטדיון רמת גן אם מדובר על מפגשי מרכז ויש גם מפגשי צפון ומפגשי דרום, רק צריך להתעדכן בדביק.

נ.ב - ברוכה הבאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...