Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן לכל חברי הפורום. אז אחרי העבודה של שישי, אני יושב בבית בלי כל כך מה לעשות (החברה בצפון :-( )

אמרתי לעצמי, נרד למטה קצת לצלם את המערכת. אז קבלו אותה! :

נתחיל בהצגת הרכב:

g3uzwlnzdymo.jpg

הונדה סיויק שנת 99 . כן לא הרכב המושלם בישביל סאונד נקי. אבל צריך להיסתדר עם מה שיש.

אז ככה: ברכב אין רמקולים אחוריים, רק קומפננט קידמי, והתוצאה מושלמת.

הקומפננט מקדימה הוא: focal K2P 165!

vmmmjlwyjdly.jpg

הטוויטר שלו:

לא רואים כל כך בתמונה איפה הוא יושב, אז אני יסביר, הוא נמצא על הדש בורד צמוד לקורה.

mung5lgotikv.jpg

הHU הוא פיונייר DEHP6950IB

לא משהו מיוחד, בקרוב יוחלף למשהו יותר נורמלי.

19969591c.gif

וכמו שהסברתי, אין שום רמקולים מאחורה. אז.. עוברים ישר לבגז'.

שם יושב לו סאב של audio sistem

פרטים שלו מהאתר הרישמי:

450/300 Watt · 30cm MX 12 Plus Subwoofer

Impedanz 4 Ohm · Hochfestes Gehäuse aus MDF

Maße: l=80cm · h=40cm · t1=15cm · t2=30cm

בסך הכל סאב חמוד מאוד, לא משהו מיוחד אך כמובן הוא זמני עד שיהיה תקציב לאחד רציני יותר.

rgjtozjkzdd0.jpg

עכשיו, המגברים.

תאמת עד היום לא הצלחתי להבין אם הם סתם זבל סיני, או ברמה גבוהה כמו כמה אנשים שפגשתי אמרו לי. אני יסביר,

את המגברים קיבלתי מתנה מדוד שלי, מכיוון שהייתי חסר בתקציב וכולו כמעט הלך לK2P , היסתפקתי בהם לבנתיים.

אז המגברים הם של שרווד (סיני :roll:) אך מציטוט של אחד שעוסק באודיו (הרמה הכי גבוהה - או משהו בסגנון - של שרווד)

הוא טען שהוא היה היחידי בארץ שיבאא את המגברים האלה, מתיאום עם דוד שלי יצא שהוא באמת קנה אותם מאותו אדם, שהמשיך לטעון שהמגברים הנ"ל ברמה מאוד גבוהה (למרות שאני עדיין המשכתי לחשוב בידיוק ההפך).

אז הינה הם:

zmvyh2wy5ymq.jpg

- אל תתיחסו לרמקולים שנמצאים למעלה, הם לא מחוברים, סתם יושבים שם -

t1mzdgyzay5z.jpg

והשני מקרוב:

ec2mzdzxey1n.jpg

*הסאב אחראי לסדק שצץ לו שם בצד.

זהו, זה כל המערכת שלי.

מה אומרים?

אני יגיד רק שמגבר מונובלוק חדש מחכה לסאב שבקרוב יגיע!

ומתוכנן תקציב בצד לאטימת כל הרכב!

פורסם

תתחדש !

המדד שלך למערכת שלך הוא כמה אתה אוהב את מה שאתה שומע - לא שום דבר אחר .

אם זה משביע את רצונך אז מצויין.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תתחדש - זה אף פעם לא מושלם.

לגבי שרווד - זאת חברה שמייצרת ליין מוצרים ביתיים לא רע בכלל. הם רחוקים מלהיות היי-אנד אם בכלל מעולים אבל הם גם רחוקים מלהיות זבל סיני.

סה"כ הליין הגבוה שלהם אמור להיות לא רע בכלל אבל לא יצא לי לשמוע מוצר חדש שלהם לרכב כבר הרבה מאוד זמן.

אני אשמח לשמוע איך K2P נשמעים עליהם.

המיקום של הטוויטרים של פוקל הוא אקוטי (חמור ביותר כלומר) והם לרוב נשמעים טוב יותר כשהם באמת מופנים כלפי השמשה בצורה זו או אחרת.

תתחדש ותהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...