Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מפסיקים למכור אוקטן 96 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, כבר כשעה וחצי אני מחפש תשובה לגבי הפיאט שלנו אך לא מוצא תשובה וודאית,

האוטו שלנו, פיאט טמפרה 92 מנוע 1400 ידנית, מתודלקת ב96, האם לנו תיהיה בעיה לעבור לדלק 95? האם יש צורך בתוסף? תודה רבה מראש.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לתדלק את הטמפרה בדלק 95, זה אותו מנוע בדיוק, שהיה בפיאט אונו בשנים 94-96, ובשנים אלו כבר היה חובה לתדלק בנטול עופרת, בגלל הממיר.

אם עדיין אתה לא מרגיש שלם עם זה, אני אנסה בערב למצוא את העמוד הרלוונטי בספר היינס, ולהעתיק לכאן את ההנחייה המדוייקת.

פורסם

האם אפשר להניח שגם בלגסי שנת 92, מנוע 1600, אפשר לתדלק ב95 ללא תוספים?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
אתה יכול לתדלק את הטמפרה בדלק 95, זה אותו מנוע בדיוק, שהיה בפיאט אונו בשנים 94-96, ובשנים אלו כבר היה חובה לתדלק בנטול עופרת, בגלל הממיר.

אם עדיין אתה לא מרגיש שלם עם זה, אני אנסה בערב למצוא את העמוד הרלוונטי בספר היינס, ולהעתיק לכאן את ההנחייה המדוייקת.

אשמח מאוד אם תעשה את זה, על מנת להרגיע את אבי (בעלה האוהב של הטמפרה.)

פורסם

אני מצרף עמוד מתוך ספר היינס של פיאט אונו, מנוע בנפח 1372 סמ"ק זהה למנוע של טמפרה, תשווה עם דגם מנוע ברישיון הרכב.

שים לב, להיסתייגות שיש שם, לגבי נהיגה ממושכת במהירות גבוהה, והאצות חזקות.

2.pdf

• חודשיים מאוחר יותר...
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים, לאחר עיון בנושא הזה, בפורום המצויין הזה, בעקבות דאגה עמוקה שהתעוררה אצלי במהלך הסוף שבוע לגבי ביטול הפיקוח על ה96 אוקטן, אני בטוח ב99 אחוזים שאני יכול לתדלק בלי בעיה את הדייהטסו שרייד 1992 בעלת ה1000 סמ"ק בדלק 95 אוקטן.

אבל אני עדיין חייב לשאול לטובת השקט הנפשי שלי - יש באוטו שלי את הממיר הקטליטי הזה ? ואם לא, האם תהיה בעיה אם חצי מיכל יהיה ב96 אוקטן וחציו השני ב95 ?

לתשובה אודה, בברכה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

זה לא ממש משנה אם יש או אין ממיר קטליטי ברכב שלך - לא הוא זה שמפריע לך לעבור לדלק באוקטן 95.

אין שום בעיה שחצי מיכל יהיה 96 וחצי 95.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום לכולם

יש לי רכב גסטי מנוע 100 שנת 90 האם אני יכול לעבור ל-95 ללא תוספים או שאני צריך להוסיף תוסף

תודה מראש

פורסם

שלום,

לאבי יש אופל קאדט שנת 88 שהחליפו לה מנוע למנוע של קורסה, כל שאר המכלולים נשארו זהים.

מה צריך לעשות?

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...