Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במרץ- מבצע אכיפה ענק!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1241203

סופסוף המשטרה עושה דבר חכם ומחליטה ממש לפעול.

מה-2 עד 31 במרץ משטרת ישראל תבצע מבצע אכיפה רחב היקף בו כל השוטרים אמורים לגלות סובלנות נמוכה לעברות תנועה. לפי דבריהם יהיו המון שוטרים גם במכוניות מוסוות.

סעו לאט (תמיד) ותיזהרו בכבישים (גם תמיד).

פורסם

ה"מבצעים" האלא תמיד מצחיקים אותי ,ומה באפריל חוזרים להשתולל?

שהמשטרה תעשה את העבודה שלה כמו שצריך 24\7 בשביל זה היא קיימת !

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

והכי מצחיק , זה היכן נתפסו הניידות , על קו אדום קרוב מאוד לתחנת אוטובוס , ועל שטח הפרדה בכביש מהיר . זה ממש עוזר למניעת הרוגים

בברכה יהודה

פורסם
שלום לכולם.

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1241203

סופסוף המשטרה עושה דבר חכם ומחליטה ממש לפעול.

מה-2 עד 31 במרץ משטרת ישראל תבצע מבצע אכיפה רחב היקף בו כל השוטרים אמורים לגלות סובלנות נמוכה לעברות תנועה. לפי דבריהם יהיו המון שוטרים גם במכוניות מוסוות.

סעו לאט (תמיד) ותיזהרו בכבישים (גם תמיד).

ממש דבר חכם . לבוא ולעשות רעש ולהראות שהם סוף סוף עושים משהו ע"י פירסום בתקשורת, כשבתאכלס הם לא עושים כלום. איך שכבר אמרו, תעשו את העבודה שלכם כל הזמן ואל תבלבלו את השכל עם מבצעים ו 1+1 חינם.

אהה כן ו- "סעו לאט (תמיד)" זה כמו האזהרה על קופסאות הסיגריות "העישון מזיק לעובר"? אף אחד לא באמת קורא אותה ולא מתייחס אליה, ובצדק...

ROOONEEYY

פורסם

ממתי "חודש מרץ ידוע בהיותו קטלני מבין כל חודשי השנה"... ?

נשמע כמו קשקוש בלבוש ועליהום תקשורתי שנועד להראות "הנה, אנחנו עושים משהו נגד תאונות הדרכים".

הבעייה היא לא אכיפה, אלא חוסר חינוך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

"במבצע זה יקחו חלק מאות שוטרים ומתנדבים והם אמורים לכסות שטח אכיפה נרחב לאורך צירי תנועה רבים"

1.מתנדים סה"כ באים לסייע ולעזור יאללה נגיד אז מסיעיים לפעמיים

2.אהה מאות שוטרים למה במקור אין כמה מאות שוטרים שעוסקים רק בתנועה

ופשוט מה שנראה אז בין ה2 ל31 במרץ השוטרים יתחילו להתרכז בעבודתם -בשעה טובה- ולא בכל "המתוקות" למינהן

(למי שלא הבין -המתוקות- אני מתכוון לבנות שירות שמשרתות מטעם צה"ל במשטרה)

שיעשו את העבודה שלהם נורמאלי כי בנתיים לא עושים ושלא יחפשו לעצמם אתגרים !

דרך אגב למה כל בנות השירות שבניידות רק אבל רק אני מדגיש בלונדיניות?:roll:

:roll:

פורסם

הלוואי והם באמת היו אוכפים עבירות חמורות כמו עקיפות פזיזות ומסוכנות,נהיגה פרועה של מטורפים,דיבור בפלאפון,חניה בחניות נכים,הפרעה לתנועה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כרגיל, הכי קל למצוא פתרונות פשוטים. חשבתי שכדי להיות שר בממשלת ישראל צריכים להיות אנשים איכותיים, אנשים משכילים או לפחות כאלה שמנסים גם אם לא כל-כך מצליח. לצערנו, ההיפך הוא הנכון.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא אתפלא אם כמות ההורדות מהכביש תגדל משמעותית בחודש מרץ, בעיקר על חלקים לא תקניים ומסוכנים ביותר כמו ספוילר מקורי, הגה מקורי, מוט מייצב מקורי, מגן רוח לא תקין וכו'...

אני כבר רץ להכין ערימה של אישורים על כל החלקים המקוריים ברכב, לפני המפגש הקרוב עם השוטר/בוחן/מתנדב שיהיה בטוח שכך תפתר בעיית התאונות במדינת ישראל.

שי

פורסם

לפי דעתי זה ככה:

מתנ"א מוכרבת מרוב האנשים הלא מלומדים שאין להם מה לחפש באזרחות.

מה שהשוטרים האלה יודעים לעשות זה ללחוץ על כפתור הממל"ז ולכוון לעבר מכוניות שנוסעות במהירות "מסחררת" של 120 קמ"ש בכביש סלול היטב עם 2 נתיבים לכל כיוון וגדר הפרדה. אפילו הכתב שלהם על הדו"ח לא קריא.

מרוב כל המצב הזה השוטרים עצמם מתוסכלים ומוציאים את העצבים שלהם על נהגים תמימים בכבישים.

אם לא, איך אתם מסבירים את אכיפת המהירות המטופשת? הריי מהירות לא הורגת, נקודה!

פורסם

שיאכפו את השוטר מס' 1

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

פורסם
לפי דעתי זה ככה:

מה שהשוטרים האלה יודעים לעשות זה ללחוץ על כפתור הממל"ז ולכוון לעבר מכוניות שנוסעות במהירות "מסחררת" של 120 קמ"ש בכביש סלול היטב עם 2 נתיבים לכל כיוון וגדר הפרדה. אפילו הכתב שלהם על הדו"ח לא קריא.

מרוב כל המצב הזה השוטרים עצמם מתוסכלים ומוציאים את העצבים שלהם על נהגים תמימים בכבישים.

שוטרי מתנ"א הינם שוטרים ככל השוטרים האחרים,רק שתפקידם הוא לאכוף את חוקי התנועה.

אם יש הגיון או אין הגיון לגבי מגבלת המהירות המותרת,זה לא עיניין שלהם.

רוצה לסוע מהר-בבקשה.

רק תביא בחשבון שאם תתפס-תחטוף.

לא שוטרי מתנ"א המציאו את חוקי התנועה,הם רק אוכפים אותם,ונהג שנוסע על 120 קמ"ש במקום שמותר בו 90 קמ"ש הוא עבריין תנועה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לפי דעתי זה ככה:

כמות השטויות שלעיתים נכתבת בפורום זה הינה מדהימה.

אם הייתי מנהל כאן תגובתך היתה נמחקת לאלתר.

אני שוטר ואני לומד לתואר II . אז אל תבלבל במוח . חצי מהשוטרים כיום הינם אקדמאים.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...