Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן אחרי שחקרתי כמה שיכולתי וראיתי פה מלא בניות מאות יפות

אני גם רוצה לנסות את מזלי....

נתקלתי בכמה בעיות מקווה שתוכלו לעזור לי..

1- מה עדיף שכל הפוד יהיה מפיבר או שאפשר לעשות את החלק שמחברים לדלת מעץ?

האם יש הבדל מה יותר רצוי?

2- איך מחברים את הפוד לדלת הברגה?

3- אם אני עוטף את הפיבר בבד בסופו של דבר אני צריך למרוח בונדו אמרו לי שהבונדו זה רק אם אני צובע?

4- כמה נפח מספיק בשביל מורל פולס?

תודה מראש לכל העונים מחכה לתשובות אני כבר רוצה להתחיל בפרויקט......

דבר אחרון אם מישהו מכיר מקום זול יחסית לחומרים באיזור המרכז ובעיקר תל אביב אשמח לדעת תודה שוב ולילה טוב

פורסם

אני ינסה לעזור לך עפ"י דברים שלמדתי מהפורום, רוב הבניה היא מעץ, הכוונה שלי זה לדברים החשובים יותר - הטבעת שעליה הרמקול יושב, עם מוטות עץ לפלטה שתתחבר לדלת או כל רעיון אחר, למעשה השלד אמור להיות מעץ, הפיבר נותן לו יותר מעטפת שיהיה תיבה, עם פיבר יותר קל לעצב צורות כאלה מאשר עם עץ.

את הבניה אתה מחבר לדלת בברגים בד"כ, למרות שאם תמצא רעיון אחר שיתאים לך ויהיה חזק כמו שצריך אין עם זה כל בעיה.

לדעתי אם אתה עוטף את הבניה בבד כמו לבד לא צריך.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
אם כן אחרי שחקרתי כמה שיכולתי וראיתי פה מלא בניות מאות יפות

אני גם רוצה לנסות את מזלי....

נתקלתי בכמה בעיות מקווה שתוכלו לעזור לי..

1- מה עדיף שכל הפוד יהיה מפיבר או שאפשר לעשות את החלק שמחברים לדלת מעץ?

האם יש הבדל מה יותר רצוי?

2- איך מחברים את הפוד לדלת הברגה?

3- אם אני עוטף את הפיבר בבד בסופו של דבר אני צריך למרוח בונדו אמרו לי שהבונדו זה רק אם אני צובע?

4- כמה נפח מספיק בשביל מורל פולס?

תודה מראש לכל העונים מחכה לתשובות אני כבר רוצה להתחיל בפרויקט......

דבר אחרון אם מישהו מכיר מקום זול יחסית לחומרים באיזור המרכז ובעיקר תל אביב אשמח לדעת תודה שוב ולילה טוב

1 - פיבר זה חומר לא בריא לעבודה, מסוכן מאוד - נפיץ! ככל שאתה יכול להפחית בשימוש בפיבר - הרי זה משובח.

2 - כן. אתה יכול להיות יצירתי. להדביק בדבק על (liquid nails) למשל... אתה יכול פשוט לבנות על הדיפון של הדלת ישירות ואז אתה פשוט מחבר את הדיפון לדלת כרגיל... יש כל מיני אופציות.

3. את הבונדו אתה שם לפני הגימור הסופי, לפני הציפוי בבד או לפני הצביעה. בשביל בד, אם עשית עבודה פיבר שהיא חלקה לגמרי, לא צריך בונדו בעקרון אם כי זה מוסיף עוד קצת לחוזק המבנה ובעיקר זה נועד ליישר משקעים ובליטות וליצור משטח אחיד וחלק.

4 - מורל פולס אמור לנגן לנפח של הדלת, אז אתה פשוט עושה פוד עם חור בצד האחורי בקוטר של המגנט לפחות. רצוי לעשות שרוול שמוביל את הפוד עד הפח של הדלת ואז הרמקול ינגן ישירות לתוך הדלת וזה ישפר את התוצאה של הצליל בצורה ניכרת.

אלגד בפינת רחוב ריב"ל (המסגר) בת"א www.elgad.co.il

ואל תמהר כל כך להתחיל בעבודה הראשונה, שלא תגיע לבית חולים בגלל סיבה כזאת או אחרת - תקרא קודם כל מה שקשור לבטיחות ותגן על העור והעיניים ודרכי הנשימה כל הזמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...