Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול להחזיר את הכוח שיהיה לו בהתחלה כי יש לחבר שלי אותו רכב הוא יותר חזק משלי ,

הרכב שלי עבר עד אחשב שהוא אצלי קניתי אותו עם 186 אלף היום הוא עם 192 הרכב 6 וחצי חודש אצלי עם זה משנה עשיתי טיפול 10 אלפים הכולל החלפת שמנים, ופלטרים, ופלגים, אחרי כה לפני שלוש חודשים עשיתי לרכב ינפוזיה (לא ראיתי שינוי) לפני שבוע עשיתי לרכב טימנייג ולגרים השאלה שלי היא עם יש דרכים אחרות חוץ מלהחליף מנוע ולפתוח את הקיים ולעשות אוברול יש עוד דרכים.

אני חייב לציין האוטו לא אוכל שמן ולא עושה רעשים מי שרואה את האותו מקבל חום עד כמה שהוא שמור (גם אני חשבתי ככה עד היום)

הרכב שלי זה דגם to xri שנת 94.

פורסם

תוספת כוח תמיד אפשרית: פילטר פתוח, אגזוז פתוח, צ'יפ וכו'. אפילו ישנם שיפורים יותר "מעמיקים" בסגנון ניטרו, טורבו, להחליף ראש מנוע וכו' (נניח בגירסא ספורטיבית של AX). ככל הידוע לי המנוע שלך עשוי ברזל, הוא יכול לשרוד שיפורים רציניים יותר מאשר מנועי אלומיניום.

לפי טעמי, הנושא שלך יותר קשור לפורום שיפורים...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השיפור הכי זול והכי יעיל בהתחלה,

למתוח כבל גז.

תמיר

פורסם

היא עם יש דרכים אחרות חוץ מלהחליף מנוע ולפתוח את הקיים ולעשות אוברול יש עוד דרכים.

עם הייתה טורח לקרוא הייתה מבין שאני לא מדבר על שיפורים אני רוצה להחזיר את הכוח לא להוסיף כוח

מסכנה שלך מהתגובה שלי לא נכונה. עניתי ישירות לשאלתך.

לא יודע איך נסעו באוטו שלך, אבל עם רוב הזמן הוא היה בטורים גבוהים ו/או שימוש בשמן לא איכותי וכו', ברור שיש בלאי גדול יותר במנוע וירדה של קומפרסייה. החלפת רינגים ו"כוסות" של בוכנות תעלה יותר מפילטר פתוח ואגזוז פתוח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכבל נמתח עם השנים והקפיץ גם ואז יכול להיות מצב שמנוע שלך פשוט לא מגיע לסל"ד הרצוי כי אתה כאילו לא נותן מספיק גז.

אני משאר שברכב שלך אין מד טורים, במידה וכן לאיזה סל"ד מגיע המנוע בפועל?

ד"א, לאוהבי נסיעה ספורטיבית/חריפה וכו', אני תמיד ממליץ להתקין מד טורים (פוד שעון), שכן עלות שלו די נמוכה.

פורסם

אחלה רכב, הTop XRi הזה :roll:

אני מהמר שעוד כמה אלפי קילומטרים בודדים תגיע לעשות ראש מנוע, ואז תנצל את ההזדמנות להתקין ראש + הזרקה + מחשב של 106XSI ותיתן לכל ה205 בראש :lol:

לדעתי אתה פשוט צריך ללמוד להעביר נכון יותר הילוכים. זה הכל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תעשה ניקוי קרבורטור או ניקוי מזרקי דלק (מה שיש לך שם)

ותבדוק את הקלאץ' אולי הוא קצת מחליק ודורש כיוונון

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תחליף, אם הם לא הוחלפו הרבה זמן הם יכולים להיות גורם משפיע.

תקשיב למנוע אם יש תקתוקים אולי נחוץ כיוון שסתומים.

אם זה מקרה באמת של קומפרסיה אז יש אפשרות להוסיף תוסף של שמן דבש אבל זה ממש ממש לא מומלץ.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...