Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאנרוף במאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חבר שלי מתעניין ברכישת מאזדה 3, 5 דלתות, שנת 2004.

אחת כזאת מוצעת למכירה והיא כוללת גג נפתח שהותקן בארץ (ביבנה).

המוכר (יד 1) טוען שלא היתה אפשרות לגג אורגינלי וכי יבואני רכב רבים מתקינים בהתקנה מקומית, כמו פיג'ו וסיטרואן, המוכר אגב התקין באופן עצמאי לאחר שקיבל את הרכב מהסוכנות.

האם מישהו מכיר את הנושא? האם הסאנרוף מהתקנה מקומית איכותי ויפה? המוכר טוען שקיימות 6 שנות אחריות על הגג (נותרו עוד 2). אשמח לקבל חוות דעת שכן חברי מתלבט אם לקנות את הרכב וחושש מהתקנת הגג ומבעיות עתידיות.

תודה.

פורסם
האם מישהו מכיר את הנושא? האם הסאנרוף מהתקנה מקומית איכותי ויפה? .

לא הוצע גג שמש בהתקנה מקומית כתוספת ע''י היבואן

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני הייתי מתרחק מהרכב הזה.

המחשבה על הוונדאליזם שהרכב עבר (חיתוך הגג, חיתוך הריפוד, התקנת צינורות ניקוז, העדר תמיכה בגג לאביזר שהותקן) מוציאה ממני את החשק להיות בעליו של רכב כזה.

אבל זה רק אני ואותי גם האיתוראן מבאס...

פורסם

תלוי איכן עשה זאת, אם עשה אותו במכון שעושים בו את אותו סאנרוף בלייזר זה טוב מאוד! [ואני חושב שאם זה 6 שנות אחריות זה בלייזר]

ויש חאפרים שעושים את זה עם אמצעים אחרים.

תבדוק באיזו דרך הוא עשה את הסאנרוף.

פורסם
אני הייתי מתרחק מהרכב הזה.

המחשבה על הוונדאליזם שהרכב עבר (חיתוך הגג, חיתוך הריפוד, התקנת צינורות ניקוז, העדר תמיכה בגג לאביזר שהותקן) מוציאה ממני את החשק להיות בעליו של רכב כזה.

הבחור ביקש המלצה ממישהו שיודע לתת תשובה עניינית ולא הפרחת בלונים ריקים מאויר !

המתקין שבגנות הוא מהמקצועיים בארץ ואיכות עבודה שלהם מצויינת ולרוב לא נופלת מהמקורי.

התקנת גג ממתקין זה לא צריכה להיות מכשול לרכישת רכב שמצאת

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם
חיתוך הגג, חיתוך הריפוד, התקנת צינורות ניקוז, העדר תמיכה בגג לאביזר שהותקן

ל- NIK נדמה לי שאלה הנמקות רציניות ובוודאי לא "הפרחת בלונים באוויר".

בוא ותגיד לי - בגג המקומי יש קאנט בקצה הפח? אין.

בהתקנה מקומית יש חיזוקים מתאימים לגג? אין.

עד כמה שהמתקין מקצועי עבודתו תמיד תהיה נחותה משמעותית מהמקורי.

יש לך טענה רצינית עם נימוק? בוא ותעלה אותה.

נדמה לי שהטענה שהמתקין הוא רציני (יתכן שזה גם נכון) היא סיסמא, בוא ותתמודד עם הטענות שהעלתי.

פורסם

אני אישית לא הייתי נוגע.

היו לא מעט דיונים על זה , ובשורה התחתונה אין מה להשוות בין גג מקורי לכזה בהתקנה מקומית.

עריכה:

מצורף לינק לשרשור שעסק בנושא, בו עסקנו בהבדלים בצורה עניינית. מומלץ לכל אחד שרוצה לקנות/לעשות סאן רוף בהרכבה מקומית.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165817&highlight=%D7%A1%D7%90%D7%9F+%D7%A8%D7%95%D7%A3

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עוד נקודה קטנה שמוגשת כחומר למחשבה:

נניח שהיו מציעים למכירה רכב במצב חדש שהגג שלו נצבע מחדש (לא משהו רציני - בסה"כ לשלשת ציפורים שלא נוקתה בזמן), איזה אחוז של הפחתה היתם דורשים? 10%? 15%? אולי 20%?

כאן ישנו גג שלא עבר צביעה, אלא נחתך וחלק משמעותי ממנו הוסר.

עכשיו בואו אתם ותגידו מה אחוז ההפחתה לרכב כזה.

פורסם

כרגיל אצלכם השמועות עושות כנפיים וההוא אמר,שם שמעתי ,בפורום זה קראתי יותר חשוב מנסיון אישי, איזה מצחיקים אתם :shock:

בגנות מרכיבים גגות איכותיים של Webasto ולפי הוראות יצרן,כולל חיזוקים וניקוזים.

ישנם מס' סוגי גגות (פתיחות שונות) לפי גודל הארנק של הלקוח ומנסיון של שתי מכוניות בעלות גג ,מהרכבה שלהם, העבודה הייתה איכותית ביותר.

כנראה לגג מקורי ישנו פלוס מסויים אבל אין לפסול את הגגות של גנות רק לפי הטיאוריות ה"מקצועיות" שלך,ידידי המלומד.

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

כנראה לגג מקורי ישנו פלוס מסויים אבל אין לפסול את הגגות של גנות רק לפי הטיאוריות ה"מקצועיות" שלך,ידידי המלומד.

איש - איש באמונתו יחיה !

אגב, תריץ חיפוש ותמצא שירשור שפתח רוכש של סובארו B4 שגילה שהגג שמש שהובטח לו ושכלול במחיר הרכב הוא מהתקנה מקומית (הגג יותקן אחרי אספקת הרכב).

נחש מה? הבחור החליט לוותר על ה"הטבה" החינמית.

פורסם
כרגיל אצלכם השמועות עושות כנפיים וההוא אמר,שם שמעתי ,בפורום זה קראתי יותר חשוב מנסיון אישי, איזה מצחיקים אתם :shock:

בגנות מרכיבים גגות איכותיים של Webasto ולפי הוראות יצרן,כולל חיזוקים וניקוזים.

ישנם מס' סוגי גגות (פתיחות שונות) לפי גודל הארנק של הלקוח ומנסיון של שתי מכוניות בעלות גג ,מהרכבה שלהם, העבודה הייתה איכותית ביותר.

כן? אז תמצא לי גג שלהם שנכנס פנימה ולא נפתח באלכסון בצורה ערסית כמו בכל הונדה פשע...

בוא אני אחסוך לך : אתה לא תמצא כי גג הרכב לא תוכנן לכך.

ה"חיזוקים" והניקוזים הם סוג של קומבינה כי אין תחליף לחלק שתוכנן במקור עם צינורות ניקוז וחיזוקים שנעשו ללא ריתוכים.

אין שום יתרון לסאן רוף לא מקורי , מלבד היתרון של כך שרכב ברמת גימור נמוכה הופך לרכב עם סאן רוף.

במידה וקיבלת את זה מהיבואן - עשו עליך קומבינה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...