Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות, כאן גוררים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה שאלה:

נאמר וחניתי במקום כלשהו, וכשחזרתי הרכב לא נמצא שם.

איך אני יודע שהרכב נגרר ולא נגנב? משאירים איזה שלט "רכבך נגרר" ? או אולי האיזור חייב להיות מסומן כאיזור "גרירה" ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
והנה שאלה:

נאמר וחניתי במקום כלשהו, וכשחזרתי הרכב לא נמצא שם.

איך אני יודע שהרכב נגרר ולא נגנב? משאירים איזה שלט "רכבך נגרר" ? או אולי האיזור חייב להיות מסומן כאיזור "גרירה" ?

אתה לא יודע.

גם לי נגרר הרכב בתל אביב לפני כמה ימים.

260 שח על השיחרור ועוד 500 קנס.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

גם אני קונה שם לפעמים וברוב המקרים שהייתי שם הודיעו בכריזה לבעל רכב מסויים שייצא לרכב כי גוררים אותו,אבל אי אפשר לסמוך על זה.

פורסם
מתקשרים למוקד העירוני

ו?

המוקד העירוני יכל לומר לך שהרכב נגרר ולאן?

זה מעודכן במיידית במסוף של הנגררים, ומשם למסוף של המוקד העירוני?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מכל הפעמים שגררו אותי, כן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באיזה ערים נגררת וקיבלת את המידע על ידי המוקד?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נתניה , תל אביב, הרצליה, אילת, ראשון לציון, ניו יורק

פורסם

מתפלא עליך, או שיש לך כסף מיותר כל פעם לגרירה מחדש.

ל'

פורסם
נשמע כיף לתכנן את החיים מסביב לאוטו :roll:

כשאתה גר בכיכר המדינה, כנראה שמכה של עגלת סופר זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך ביחס לזוועות שקורות שם בגלל מצוקת החנייה (אלא אם כן המיקום שלך לא מדוייק).

וכן, אני מתכנן את החיים שלי לפי האוטו בהרבה מאוד מובנים.

למשל : לא מוכן לעבוד במקום עבודה בלי חניה מסודרת , לא מוכן לגור בבית בלי חניה מסודרת , לא מחנה את הרכב במקומות מפוקפקים שעלולים לגרום לפריצה / גרירה / פגיעה.

בחברה הקודמת גם כיסיתי אותו כל יום בחניה של החברה כי היא לא היתה תת קרקעית....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מתפלא עליך, או שיש לך כסף מיותר כל פעם לגרירה מחדש.

ל'

בממוצע כל שנתיים אני "מזמין" גרירה, ככה שהתשלומים מאוד נוחים :wink:

פורסם

תגיש עירעור ותצלם את המקום , אם לא הייתה הפרעה להולכי רגל אז הגרירה הייתה בלתי מוצדקת , לפי דעתי אתה בסדר, ואין לך מה להפסיד

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...