Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי דגם של BMW.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בתמונה הקטנה הזאת באינטרנט, ומאוד עניין אותי לדעת באיזה דגם של במוו מדובר? והאם יש אותו בארץ?

mgjzkjzlj4vy.jpg

פורסם
סידרה 7 מונעת מימן (בין השאר).

ליאור.

אני גם חשבתי שהיא מסדרה 7, אבל משום מה היא נראתה לי קצת שונה.. יש כמה דגמים לסדרה 7?

פורסם

מכוניות ידידותיות לסביבה נעשו מאוד פופולאריות בקרב הסלבריטיז. או לפחות ככה הם מנסים להראות.

לכל סלב שמכבד את עצמו יושבת טויוטה פריוס בחניה. יש לציין שהן מאוד שמורות. כל כך שומרים עליהם שלא נוסעים איתם בכלל.

GS300.

פורסם

VITALI24 אם אתה היית נתון תחת התקפות של פפאראצ'י שהיו מנסים להלביש עליך לכלוך ,גם אתה היית נוסע רק במכונית הייברידית . גם אם הייתה לך פרארי בחניה. אז אל תהיה כ"כ עוקצני

מה שכן אני לא מבין מהיכן הוא מתדלק אותה במימן ? אלא אם כן הוא אף פעם לא נוסע איתה במימן

בברכה יהודה

פורסם

היא לא שלו.

רוב המכוניות שמגיעים איתן הסלבריטיז לטקסים הגדולים, בדיוק כמו התכשיטים הסופר-יקרים שהם עונדים, מושאלים להם ע"י חברות צד ג'.

חלקם (בד"כ לפי רמתו של הסלבריטי) מקבלים תשלום עבור נסיעה ברכב הזה/ענידת שרשרת היהלום (בשווי 8 מליון דולר) הזו.

וחלקם לא מקבלים תשלום.

במקרה של האוסקר, הרבה סלבריטיז קיבלו תשלום מGM כדי להגיע עם איזה SUV שלהם שיש לו מערכת הנעה היברדית.

חלק אחר (כמו בראד פיט), קיבלו סדרה 7 שנוסעת על מימן או X5 בעל מנוע היברדי.

ראוי לציין שהרכבים הללו בכלל לא מוצעים למכירה לציבור ומשמשים רק במעצבי דעת קהל ובוני תדמית.

(אם בארד נוסע בסדרה 7 - גם אני צריך!)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

(אם בארד נוסע בסדרה 7 - גם אני צריך!)

בתור מישהו ששכר בגרמנה את הספינה שנקראת S קלאס , לא פלא שאתה רוצה ספינה נוספת :lol:, רק שהפעם סידרה 7 . דרך אגב לאאודי יש את הA8 מה קרה ? עברת מותג?!!:lol:

בברכה יהודה

פורסם

1- אמרתי את זה בשעשוע מתוך איך הם חושבים שהקהל הפוטנציאלי יחשוב.

מה בחור בן 30-35, עו"ד/רו"ח/ברוקר, רוצה לתפוס כוסיות ברחובות LA או NY, אומר לעצמו כשהוא רואה את בראד יוצא מBMW 7.

2- הS CLASS לדעתי עדיפה בהרבה מהסדרה 7 וגם, מה לעשות, מהאודי A8.

להגיד שאם הייתי צריך לקנות עכשיו רכב במליון שקל שהייתי קונה S CLASS? ממש לא בטוח.

3- לא עברתי מותג, אף פעם לא הייתי לקוח שבוי של אודי. אם למרצדס או BMW היה משהו שמתחרה בA3, והיה איכותי יותר, לטעמי - אני לא פוסל מעבר אליו.

אפילו האנשים שאבא מכיר בכלמוביל בכירים יותר מהאנשים שהוא מכיר בצ'מפיון :)

לגבי השכירות בגרמניה, רציתי בכלל BMW 6, אבל לא היה אפשר לעשות הזמנה לכזאת מהארץ.

אז עשיתי מהארץ הזמנה ל S CLASS מתוך תקווה לבקש שם להחליף - כשהגענו לשם, אבא ראה את הS CLASS ואמר שנישאר עם זאת.

וכיוון שאני לא יכול לנהוג לא בזאת ולא בזאת (25+) - ויתרתי :) (גם ככה הייתה לי 911 להשתעשע איתה על המסלול).

פורסם

הבנתי שיצרו כ-100 יחידות של 7 מימן שעלו כמיליון $$$ ליחידה אך הן לא מכירה.

משתמשים בהן כדי לקדם תדמית ופירסום.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

למיטב זכרוני, ייצרו 10 - והשתמשו בהם לקידום תדמית (תצוגה בתערוכות וכו') ולניסויים של המערכת.

למיטב זכרוני 2, לאחרונה BMW הודיעו שבינתיים הם זונחים את הפרוייקט כיוון שהוא לא רלוונטי בעתיד הקרוב.

(עלויות הפקת מימן גבוהות, צורך בתשתיות יקרות מאוד וכו')

פורסם
VITALI24 אם אתה היית נתון תחת התקפות של פפאראצ'י שהיו מנסים להלביש עליך לכלוך ,גם אתה היית נוסע רק במכונית הייברידית . גם אם הייתה לך פרארי בחניה. אז אל תהיה כ"כ עוקצני

עוקצני? בכלל לא.

אם הייתי במעמד של אחד מהם גם לי בטח הייתה פריוס בחניה. זה המוניטין שלהם והמוניטין זה רוב הקריירה במקרים כאלו.

GS300.

פורסם
1- 2- הS CLASS לדעתי עדיפה בהרבה מהסדרה 7 וגם, מה לעשות, מהאודי A8.

להגיד שאם הייתי צריך לקנות עכשיו רכב במליון שקל שהייתי קונה S CLASS? ממש לא בטוח.

אני אישית חושב שמכוניות כאלו גדולות הן ספינות , יותר מE קלאס אני לא קונה וגם היא יותר מידי גדולה לענ"ד

חוצמזה אני חושב שאפשר בהחלט (אם היה לי הכסף) ללכת על הCLS לפחות היא נראית טוב

בברכה יהודה

• תוכן חדש...