Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על גולף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו פירסמתי שירשור שהרכב גולף 99 אוטומט 1800,לא מניע על הפעם הראשונה ותמיד בהנעה השנייה זה מסתדר.

שמתי לב לתופעה מוזרה:כאשר אני מקיש את קוד הקודנית ומניע לאחר יום למשל בבוקר (אחריי שנייה שאני לוחץ על הקוד)הרכב לא מניע בפעם הראשונה.כאשר אני לוחץ את הקוד בקודן ומחכה משהו כמו 15 שניות הרכב מניע על המכה הראשונה.מישהו נתקל בתופעה?חשוב לציין שהקודנית שלי פועלת על משאבת הדלק כלומר אם הקוד שגוי וכו הרכב נעצר אחריי 5 שניות של ניסיון נסיעה.

רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה זו והאם בכלל יש בעייה ברכב?כי לפניי כמה חודשים לא הייתה בעייה והוא היה תמיד מניע בפעם הראשונה.תודה לכם:)

פורסם

צריך לגשת לאביזרי רכב לערוך בדיקה מעמיקה לקודן.

קודן סורר עלול לגרום לתקלה שתיארת.

צריך גם לבדוק ספיקה /אי ספיקה של משאבת דלק או חשד לתקלה אחרת בה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יכול להיות שהקודן לא בסדר וגורם לתופעה הזאת, ויכול להיות שהמשאבת דלק חלשה ולא בונה לחץ מתאים בזמן.

יש לבדוק את הלחץ במערכת הדלק אחרי הקשת הקוד בקודן.

• תוכן חדש...