Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ויש לנו שני מצבים אפשריים:

1. חיבור רמקולים עם התנגדות נמוכה יותר מהתנגדות המקור קול (נניח חיבור רמקול 2 אוהם למקור שמוציא 4 אוהם, או 4 אוהם למקור שמוציא 8 אוהם).

2. חיבור רמקול בעל התנגדות גבוהה יותר מהתנגדות המקור קול (נגיד חיבור רמקול 8 אוהם למגבר 4 אוהם).

מה הנזק/בעייתיות בכל אחד מהמצבים?

ואיזה מהם נורא פחות?

(***למען הסר ספק, השאלה היא סתם לידע כללי בלבד, אני לא מחבר שום דבר לאף אחד***)

פורסם

בוא נתחיל מזה ש"המקור" לא "מוציא" 4 אום, המקור מוציא וואטים בהתאם להתנגדות האלמנט

זהו כנראה המצב האופטימלי (שהגיעו עליו אחרי ניסויים) ברכב (4 אום).

לגבי ההספק, לדעתי ההספק מוכפל כאשר ההתנגדות יורדת חלקי 2, והפוך, כאשר ההתנגדות עולה פי שניים

ההספק מחולק חלקי 2.

אני לא רואה שום בעייתיות בזה כל עוד המגבר מוצהר שהוא יכול לעמוד בהנתנגדות הרצוייה (2 או 8).

פורסם
נניח ויש לנו שני מצבים אפשריים:

1. חיבור רמקולים עם התנגדות נמוכה יותר מהתנגדות המקור קול (נניח חיבור רמקול 2 אוהם למקור שמוציא 4 אוהם, או 4 אוהם למקור שמוציא 8 אוהם).במצב הזה אתה תיגרום למגבר נזק .כמו שריפת המגבר או רכיבים פנימיים וגם לרמקול יכול להיגרם נזק תלוי במגבר אם הוא יכול לרדת להיתנגדות שציינת

2. חיבור רמקול בעל התנגדות גבוהה יותר מהתנגדות המקור קול (נגיד חיבור רמקול 8 אוהם למגבר 4 אוהם).ובמצב הזה אתה תקבל פחות הספק מהמגבר לגבי נזק לא ניראה לי שיהיה. בזה אני לא בטוח חכה לחוות דעת של אחרים

מה הנזק/בעייתיות בכל אחד מהמצבים?

ואיזה מהם נורא פחות?

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חיבור רמקול בעל התנגדות גבוהה יותר קרי 8 אוהם במקום 4 אוהם לא יגרום שום נזק אלה רק ירידה בהספק הסופי במוצא.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...