Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסתרת מספרי הרישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי עם העניין הזה! מילא מכונית זרה שחונה בתוך חצר, שאולי הבעלים שלה חפץ להשאר בעילום מלא...

אבל מכונית אספנות שמגיעה למפגש, מס' הרישוי שלה גלוי לעין כל - מדוע צריך להסתיר אותו? אני מודיע לכם, העין נמשכת לנקודה החריגה הזו בתמונה - אם זה טישטוש גס ואם משהו יותר אלגנטי שמשאיר רק את הכיתוב "רכב אספנות", וזה צורם.

יכול להיות שפיספסתי דיון בעניין, אבל אני ממש לא מבין מה הבעיה ולמה צריך להסתיר מס' רישוי - בשום תמונת רכב אחרת שמופיעה במדיה לא מסתירים מספרי רישוי!

הרי אם מישהו חפץ להגיע לבעלים של רכב מסויים והוא ממש מתעקש, הוא יגיע גם לזה שמספרו הוסתר. מה חוץ מזה?

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הרי ידוע בארצנו שדרך מספר הרישוי אפשר להגיע לבעלים,

בחו"ל, לא צריך בכלל קומבינות, זה פתוח לכל,

יש בעלים, ששומרים בקנאות על הרכב,

ואם הגנב יחפץ ברכב, דרך האנטרנט,

דרך מספר הרישוי הוא ימצא את הכתובת, ויתחרע על המכונית,

כנ"ל בפורום אודיו, שלכל אחד יש שם מערכות יקרות.

----

פורסם

אני לא יודע לגבי האחרים- אני לא מוכן, שמספרים שלי "ייטיילו" חופשי באינטרנט! וככה גם רוב האנשים. אז, מי שרוצה, ואכפת לו- מבקש בפרוש, שלא ימחקו, וזהו, כמו אבי נוף, למשל, שאוהב, שרואים את המספר שלו. רוב האנשים כאמור, לא אוהבים...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כיום חופש המידע, והקלות שבהם ניתן להשיג מידע על אנשים באינטרנט הוא עצום.

קח בחשבון שלא כל האנשים שגולשים ברשת הם אנשים ידידותיים ואין להם כוונות זדוניות, יש מעטים ששוברים את המוסכמות ועלוללים להשתמש במידע לצרכים פליליים.

לכן אני מעדיפה "לנדב" כמה שפחות מידע לאינטרנט כדי שלא יגיע למקורות עויינים.

אני אתן לך דוגמא כמה זה פשוט וקל, לפני מספר חודשים חשקה נפשי לרכוש אופנוע מסויים שכרגע כבר לא נמצא על כבישי הארץ יותר.

לא הייתי זקוקה לחברים במשטרה ולא במשרד הרישוי ואפילו לא למספר רישוי של כלי הרכב, פשוט נכנסתי לרשת ועם מעט ידע בתחום החיפוש הצלבתי מידע והצלחתי להשיג את מבוקשי.

לי אין כוונות פליליות, אך תחשוב על אדם שזו דרך חייו?

עוד באותו הלילה הוא כבר היה מגיע למקום על מנת לאסוף את האופנוע/רכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נושא הסתרת מספרי הרישוי בתמונות הוא אחד מכללי הפורום הבסיסיים(כלל מס'. 6), ולכן אינו נושא לדיון כאן. זהו הכלל, וחובה על כולם לכבד אותו.

החריג היחידי הוא אם בעל הרכב מסכים לפירסום מספר רישוי גלוי.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...