Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב!

אחי עומד להתחתן והוא חושב על רכב להשכיר.

מאוד בא לו על מיני מיינור אבל השאלה אם יש אפשרות להשכיר רכב כזה בארץ? יש לכם עוד רעיונות לרכבים חמודים לחתונה?

עוד שאלה, מה עושים לגבי ביטוח? הרי בחבורת השכרה הביטוח מגיל24 בד"F והוא בן 22 ואני בן 19 (כניראה שאני אהיה הנהג ביום החתנוה אבל אם יהיה בעיה עם הביטוח אז לא..)

תודה!

פורסם

אם חשבתם על רכב מיוחד, אתם יכולים ליצור קשר עם מזכירות מועדון ה 5 ולברר פרטים מדוייקים על הנושא.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' שדה בוקר 10 גבעתיים , ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818 פקס: 03-7319059

דוא"ל: [email protected]

שיהיה רק במזל טוב

:)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שבוע טוב!

אחי עומד להתחתן והוא חושב על רכב להשכיר.

מאוד בא לו על מיני מיינור אבל השאלה אם יש אפשרות להשכיר רכב כזה בארץ? יש לכם עוד רעיונות לרכבים חמודים לחתונה?

עוד שאלה, מה עושים לגבי ביטוח? הרי בחבורת השכרה הביטוח מגיל24 בד"F והוא בן 22 ואני בן 19 (כניראה שאני אהיה הנהג ביום החתנוה אבל אם יהיה בעיה עם הביטוח אז לא..)

תודה!

אם אתה רוצה מכוניות מפוארות (BMW, VOLOV, קאדילק וכ'ו...) אני יודע שיש באוויס,

אבל אתה צריך להיות מעל גיל 28, ו2 כרטיסי אשראי ביטחון...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

כן, הכיוון הוא המיני החדשה.. יש למישהו פרטים איך אפשר להשיג אחת כזאת לחתונה?

בקשר לבמוו ולשאר המפוארות, גם זה בטח יהיה הרבה מעל התקציב וגם צריך מעל גיל 28 שזה בעייתי..

אשמח לעוד רעיונות ופרטים.

תודה.

פורסם

תנסה עם טל אולי:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=9747

אולי יוכל לסייע לך במידע נוסף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מיני בתור רכב חתונה?

הייתי אומר שיהיה קצת לא נוח וקצת לא פרקטי להכנס אליה עם השמלה של הכלה..

וצריך לקחת בחשבון שלפחות אחד מהזוג יצטרך להדחק למושב האחורי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מיני בתור רכב חתונה?

הייתי אומר שיהיה קצת לא נוח וקצת לא פרקטי להכנס אליה עם השמלה של הכלה..

וצריך לקחת בחשבון שלפחות אחד מהזוג יצטרך להדחק למושב האחורי.

לא נוח ולא פרקטי, אבל מיוחד, תראה את התמונה הבאה:

http://www.sliders.co.il/bikepics/displayimage.php?album=17&pos=0

8)

ל'

פורסם

תנסה אולי להתקשר למחלקת הטריידאין של קמור (אם אתה מתכוון למיני החדשות),

בטח זה לא מקובל להשכיר מכוניות מהטרייד, אבל אם תסביר להם את הסיטואציה, ואם יש להם מיני מהטרייד במכירה אולי יגשימו לכם חלום... :)

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

ל', זה גימיק אחר.

הרבה יותר פשוט לביצוע ואין צורך להדחק למושב האחורי של רכב קטן וסגור (שאני יכול רק לתאר לעצמי שלא יותר מידי פשוט לביצוע עם שמלת כלה).

אני גם מתאר לעצמי שככה הם נכנסו לגן האירועים, ולא באמת נסעו כל הדרך מהבית עד לגן.

ובכל מקרה, כבר יצא לי לראות זוג מגיע בסירה מיאכטה בים ישר לטקס שנערך על החוף, מלווים בזרקורים, תאורה בצבעים שונים ומופע לייזרים :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא יודע מה עם ארוסתו של הבחור , אבל אם הייתי אומר לאישתי שתכנס לאחורה של רכב 3 דלתות קטן , הייתי צריך לחפש משהיא אחרת.

המטרה שלך ברכב במיוחד אם זו חתונה בחורף היא שיהיה כמה שיותר גדול ונח, גם ככה אתה מגיע לרוב לפני כולם לאולם.

ליביו (מסתבר שיגואר גדולה מאחורה ... אה , גם חזקה יותר ממכוניות עם מנוע של קורבט :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני הייתי מציע (מניסיון) להשכיר לימוזינה.

זה כיף, זה מפואר, זה מפנק ויש גם נהג צמוד. וזה לא יקר כמו שכולם חושבים.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אם כבר פאר, אז לדעתי:

להשכיר לימוזינה זה 400-500 שקל כולל נהג ולכל היום של החתונה. (לוקח אתכם לכל הסידורים ומחכה לכם ואתה לא צריכים לדאוג לחניות וכל זה)

וזה גם מצטלם טוב ולא צריך לקשט אותה כמו אחד שגר מעבר לגדר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...