Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו מעניין לעשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם החברה בסוף שבוע.

אם לא הייתי תקוע לא הייתי מבקש את עזרתכם.

בא לי סתם ככה, ללא סיבה מיוחדת, לעשות איתה משהו מעניין/ מיוחד בסופ"ש ואני לא כזה יצירתי האמת כך שהגעתי למבוי סתום.

חודש ביחד, אם זה עוזר איכשהו.

אין משהו מוגדר, תזרקו מה שבא לכם. זה יכול לנוע בין טיול טרקטורונים, מסעדה, טיול ביפו העתיקה, ביקור באיזה תערוכה מוזרה והיד עוד נטויה, רק רציתי להבהיר שאין כיוון והכל יכול להיות אופציונלי.

כמה שיותר תגובות, יותר טוב - תודה מראש!

אלכס.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

יכול להיות שחודש זה קצת מוקדם, אבל לשנה - טיול רכיבה על סוסים, בחוף הים, לאור השקיעה.

אח"כ ארוחת ערב רומנטית במסעדה על החוף.

קצת יקר - אבל התמורה תחזיר את ההשקעה ! ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

באמת מוקדם, כבד לאללה בשלב הזה.

חשבתי על טיול לילי במשכנות שאננים (ככה כותבים) בירושלים, שמעתי מחבר שיפה שם בלילות.

מישהו שמע/היה?

ח'ברה, אני יודע שכל שני וחמישי יש מישהו ששואל את אותה השאלה וזה נראה כבר מאוס אבל אני באמת צריך פה קצת עזרה.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

סרט טוב, ארוחה.

התכרבלות מתחת לשמיכה בבית+ הפתעה קטנה תקנה לה משו חמוד כמו דובי קטן.

בסוף הערב תשמע --> היה ממש כיף היום אני ממש נהנהת איתך תודה על הפינוק.

פורסם

הצעה למשהו עם החברה?

זה יכול להתחיל בסרט טוב עם כוס תה\שוקו\ קפה \ ג'ק דניאלס.

וזה יכול ליהיות סתם מסעדה נחמדה ושקטה, קצת זמן איכות ושיחה עם החברה לא יזיק.

אם אתם בקטע של טיולים רגליים למיניהם יפו העתיקה מקום נחמד מאוד לבלות בו יום שלם.

GS300.

פורסם

אם אתה חובב טבע, הצפון פורח עכשיו, סע לטייל ברמת הגולן או ביערות פה בעמקים. טבע מדהים, תביאי איזה שמיכה, אוכל קצת יין ותעשה פיקניק בחיק הטבע, מבטיח לך שתהנה.

:-) just smile
פורסם

או טיול רגלי באזור בית שמש / לטרון.

האזור הזה מקסים עכשיו ויש שם המון מסלולים קצרים וקלים וניתן לשלב עם פיקיניק.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

חודש ביחד ואתה תקוע? אח שלו, תתחיל מהר לעלות רעיונות... כל אחד מהדברים שאתה אמרת או שאחרים הציעו פה יהיה טוב ולא כבד מדי (כולל הטיפול לויטארה :wink:), הכל תלוי במצב הרוח וביחסים ביניכם. אחרי חודש אני הייתי מכין איזה פיקניק במקום יפה (אפילו בגולן) ואם יצליח לך אז אתה תקבל את הפידבק בו במקום..

אני אחרי 12 שנים לפעמים נתקע, ואתה כבר אחרי חודש?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...