Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A6 3.2 קוואטרו או BMW 530

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

ברשותי A6 2.4 דגם קודם. אני רוצה להחליף. תקציב שלי כ300,000 ש"ח . נראה לי ששתי המכוניות הנ"ל באות בחשבון (שנת 2005-2006).

מה המלצתכם? באודי שלי האמינות היתה מתחת לכל ביקורת והוצאתי עשרות אלפי שקלים בשנים האחרונות על תיקונים/קלקולים וטיפולים שוטפים.

אגב, נסעתי על הקווטרו ולא ממש התלהבתי האוטו לא מהנה לנהיגה, אומנם ישהרבה צעצועים ואכות גימור טובה אבל זה לא וואו!

יש את אוטודיל, אוטוסנטר ואצ הטרייד אין של קמור.

האם הם אמינים?

האם אפשר בכלל לשחק ברכבים כאלה ולהוריד קילומטראז'? הרי הכל ממוחשב ויש תיעוד אצל המוסך המרכזי?

פורסם

אז הב.מ.וו.

אף אחד פה לא יכול להגיד מי יותר טובה, זהו ויכוח נצחי בין ההנעה הקדמית לאחורית, חובבי אודי וב.מ.וו.

אם לא היית מבסוט מהאאודי שלך ולא נהנת מנסיעה בחדשה, אז למה לך לזרוק עליה 300 אלף?

אני חושב שבסכום הזה מותר לך לבקש רכב שכן יהיה וואו.

תעשה סיבוב על 530, אם תתאהב, אז תתחדש, אם לא יש עוד אופציות.

פורסם

ה-5 עדיפה,במיוחד במיתלים שטובים משמעותית מהאודי.

גם ביצועיסטית יותר עם חצי שנייה פחות במיאוץ הקלאסי.

כמובן הנעה אחורית

מבחן בין ה-2 ניתן למצוא בגיליון אוטו מספר 228

porsche 914,2.0,1970

פורסם
הי

ברשותי A6 2.4 דגם קודם. אני רוצה להחליף. תקציב שלי כ300,000 ש"ח . נראה לי ששתי המכוניות הנ"ל באות בחשבון (שנת 2005-2006).

מה המלצתכם? באודי שלי האמינות היתה מתחת לכל ביקורת והוצאתי עשרות אלפי שקלים בשנים האחרונות על תיקונים/קלקולים וטיפולים שוטפים.

אגב, נסעתי על הקווטרו ולא ממש התלהבתי האוטו לא מהנה לנהיגה, אומנם ישהרבה צעצועים ואכות גימור טובה אבל זה לא וואו!

אם אתה לא מרוצה מהאמינות של אודי (למרות שהA6 החדשה אמינה יותר מהדור הקודם לפי מה שקראתי) ובנוסף לא התלהבת מהקוואטרו שעליה אתה מדבר, מה השאלה? לך על הבמוו.

אם סדרה 5 הייתי הולך על ה- 530d ולא על ה530, יותר מומנט ופחות כסף. בכלליות אני אישית מעדיף מנועי הטורבו-דיזל המודרניים, מומנט בשפע יחסית לבנזין המקביל ללא חסרונות (רעש ורעידות במנועים המודרניים כבר לא תירוץ, פשוט בקושי קיים) ועם צריכת דלק עדיפה לרוב.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

אין לב.מ.וו בת שנתיים מה לא להיות אמינה.

אבל אם ממש חשוב לך אמינות נסה לחשוב לכיוון לקסוס, זוכה באופן קבוע במקום 1 בסקרי אמינות בכל רחבי העולם.

פורסם

הIS היא קטגוריה מתחת ה5 והA6 ומתחרה בסדרה 3 וA4. אם כבר אז הGS ואני מאמין שהיא מחוץ לתקציב. אין הרבה כאלה משומשות ככה שיהיה קשה להשיג.

פורסם

תשובתי:

אני נוסע כל יום על A6 3.2 קואטרו שנת 2006, נסעתי גם בהרבה BMW

525, 530IX כולן שנת 2006, וקשה לבחור את הטובה,

כולם יפות, מפוארות וחזקות, זה לא רכבים שעצות כמו "קח תא ב.מ.וו, זה יותר טוב" אמורות לעזור.

מכוניות מסוג זה שהמון דברים מגלים רק אחר כך שאי אפשר לבדוק ב 2 דקות.

אתה חייב לקחת נסיעת מבחן על שתיהן, לבדוק באיזה יותר נוח לך התנוחת ישיבה, איפה אתה אוהב יותר את האיבזור,

I-DRIVE בב.מ.וו או MMI באאודי ונקודה אחרונה, באיזה פשוט יותר כיך לך לנסוע.

בקשר לסוגי הנעה, לא נראה לי שאחורית היא כזה יתרון במקרה זה.

פורסם
תשובתי:

מכוניות מסוג זה שהמון דברים מגלים רק אחר כך שאי אפשר לבדוק ב 2 דקות.

לי יש מאין 'רשימה' בראש של דברים שאני בודק אוטומטית בכל מכונית שאני נוסע. אך הרגשת התעדוף והבחירה הכללית, לפחות עבורי היא עניין של אפילו פחות מ-2 דקות.

בחו"ל עשיתי נסיעת מבחן בגולף GTI ידנית ובסיוויק SI (גם עם 200כ"ס, מנוע של הType R) ידנית גם כן.

ראשונה הייתה הגולף שהאמת, איכזבה אותי לאחר בניית הציפייה מכל מה שרשמו על הרכב ומTOP GEAR וFIFTH GEAR, בייחוד מראה תא הנוסעים ומערכת הסטריאו המעפנה (אני עדין, ועוד זו הייתה מערכת הPREMIUM היקרה) ותחושת תיבת ההילוכים הזכירה לי את התחושה ב206GTI, סבירה אבל מהלך מאוד ארוך. זו הייתה נסיעה קצרה מאוד, אך מספיקה בשבילי להבין במה מדובר.

אחרי זה בסוכנות של הונדה כבר איך שנכנסתי המצב היה הרבה יותר טוב. לוח שעונים יפיפה, מערכת מעולה, מושבים הרבה יותר נוחים, מרחב יותר גדול מאחורה ותא מטען גדול יותר והכי טוב שילוב תיבת ההילוכים כמו בType R ובS2000, קצרה חמאתית ומדוייקת, והמנוע. תענוג. פשוט יותר כיף ו"חי", את הסאונד הבוקע מהמנוע של הSI בכלל איך מה להשוות לGTI.

בGTI כבר אחרי שעליתי לכביש המהיר ושילבתי לשלישי זה הספיק לי ולא היה אכפת לי לחזור. לעומת זאת הסוכנת מכירות של הונדה חזרה לבנה לסוכנות.

נסיעה קצרה מאוד בשתי המכוניות הייתה דיי והותר עבורי, כך זה גם בד"כ, ממש כמו אהבה במבט, או במקרה הזה בנגיעה ונסיעה ראשונה. אם הייתי צריך לבחור לא היה לי ספק אפילו, למרות ששתיהן מעולות. עניין של טעם.

לפותח השרשור: לך למשהו כמו אוטודיל שמחזיקה מכוניות כנ"ל ותנהג, כל מילה באמת מיותרת.

Some days your the bug; Some days your the windshield

• תוכן חדש...